Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz fatalista22 #25530 üzenetére

"Bocs, régen jártam erre. Mivel az orvosok egyáltalán nem tiltják most, ez azt jelenti, hogy bíznak benne, megoldották a problémámat."

Bocs hogy belevau, de az orvosoknak tudniuk kéne először is, hogy ilyen állapotban akarsz forgalomba részt venni.

Nem tudom hallottál-e már az apnoé nevű "betegségről" ami tulajdon képpen egy alvászavar.

Nos, már ezzel a kórképpel bevonják a jogsidat, nemhogy egy ájulásos kórképpel.

Szóval az nem elég, hogy nem tiltják, hanem kifejezetten engedélyeznie kell az orvosnak az ilyen állapotban való vezetést.

Ha engedélyezi, onnantól Övé a felelősség. ( Azt azért megnézném, melyik orvos menne helyetted börtönbe* )

Mégvalami!

Ha tudomásomra jutna, hogy egy szerettem azért sérült meg, mert a felelőtlen vezető abban bízott, hogy vele soha többet nem történik meg, és mégis balesetet okozott, nem igazán érdekelne mi történik velem, de az biztos hogy kinyírnám az illetőt.

Ez nem vicc! Tessék elmenni az orvoshoz, hogy írja alá azt az engedélyt, hogy vezethetsz, forgalomban részt vehetsz, különben potenciális gyilkos vagy ha bármilyen járművel részt veszel a forgalomban !

• PociAti

őstag

Mások példája tud erőt adni, mert bőven van rá példa, hogy teljes értékű életet lehet élni. Sok hírességgel tartozol egy klubba.

Arnold Schwarzenegger is pár hete kapott pacemakert, mások viccesen megjegyezték, hogy a műtét után tényleg Terminator lett. Sokan nem tudják, volt már neki 3 nyitott szívműtéte. Örökletes genetikai rendellenességgel született, szívbillentyűjét kellett cserélni, erre először 1997-ben került sor, majd később annyit fejlődött a tudomány, hogy ezt mellkas felbontása nélkül is meg tudják már csinálni. Sűrű programja miatt 2018-ban szakított egy kis időt az egyik Terminator forgatása előtt, hogy újra kicserélik a billentyűjét, de a műtét során hibáztak az orvosok, szóval életmentő beavatkozás miatt újra bontani kellett a mellkasát. Majd 2020-ban ismét volt egy szívműtéte.

Fogalmam sincs milyen lehet peacemakerrel a roller kormányát fogni, de azt tudom, hogy kátyú meg tudja viccelni a rollert, és a kormány akkorát tud rúgni, mint a ló. Ritkán fordul elő ilyen, de elég kellemetlen.
    Maradni kellene inkább a kerékpár mellett.
    Ahogy már korábban is linkeltek be neked elektromos kerékpárt, egyre többet látni 200-220e Ft környékén.
    Niubility B16S elektromos kerékpár 36V 14.5AH 350W Elektromos kerékpár 16 hüvelyk,50-60KM hatótávolság,100KG maximális terhelés

Nem azt mondom, hogy ez egy jó termék, sőt, a rollerben a Niubility kifejezetten problémásak közé tartozott, viszont talán valamely normálisabb gyártó is megjelenik majd ezen a piacon valami elérhető és bátran ajánlható géppel.

• DigitXT

félisten

Ezek jó hírek: ettől függetlenül nem ajánlanám a rollerezést.
    Nálam pl. kiderült, hogy a kulcscsont törés az semmi, mivel
    az vagy meggyógyul magától, vagy megműtik, nem halálos.
    Ellenben egy lép repedéssel, amibe igen gyorsan bele lehet
    halni, mert akkora belső vérzés lehet belőle, hogy reszeltek.

Ha úgy tetszik megúsztam! Ezt, hogy erőből bele csapódsz
    az aszfaltba rolleren lehet legjobban előadni. Soha többet...
    (Megfigyelésen vagyok most a sebészeten: reménykedem!)

Új hozzászólás Aktív témák