Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát kezdjük ott, hogy:
Hazahozott (ellentétben a Kugoo-val), másrészt fent nem ázhatott be, mert esővédő volt rajta. Harmadrészt a Kugoo-nál ugye nekem az akkumulátor indikátora elszíneződött, aztán kiderült, hogy az akkumulátor jó, megvásárolták, nem jött rá panasz. Negyedrészt, azóta töltöttem, nem volt gond. Ötödrészt azóta mentem is vele, applikáción keresztül is monitoroztam, minden rendben volt. Vágom én, hogy alattad megnyekkent egy roller hetek múltán, de én optimistán állok a jövőhöz, meg ugye nem kell felelevenítenem a Kugoot forgalmazó srácok is annyira szerették az angol szófordulataimat, hogy elküldtek darabokban kb egy teljesen új rollert
Amire ma is Bhüszke vagyok, és még jól is jártam. Igaz Kugoo-n azóta sem álltam. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem a Xiaomival is hamar megtalálnám a közösnevezőt 
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amire ma is Bhüszke vagyok, és még jól is jártam. Igaz Kugoo-n azóta sem álltam. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem a Xiaomival is hamar megtalálnám a közösnevezőt