- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Mázli, hogy amikor belenéztem, amikor szétesett, csináltam pár fotót. A minőség gatya, de a lényeg kivehető, megérthető.
A kormányoszlop valójában egy vascső -a lényeg illetve a gond az alsó részén van-, rajta alul-felül finom menettel, és alul van rátekerve ez a szar, aminek az alsó csapágy támaszkodik. Ez egy hollandi-szerű valami, ennek támaszkodik az alsó kormánycsapágy külső gyűrűje. Az erő egyszerűen lelökte a vascsövön lévő menetről. A két menet közül az egyik el van méretezve.Ha a vascsövön lévő menet ép, akkor ezt az alkatrészt egy első éves ipari tanuló is ki tudja esztergálni, bár az a belső finom menet egy érdekes dolog, de nem hinném, hogy nagy gond lehet.
De a lényeg, hogy ennek ott kell maradnia. A menet csak egy megoldás, lehetne ezt másképpen is. Én már azon is gondolkoztam, hogy villannyal odahegeszteni. Csak mit szól hozzá a csőben lévő műanyag persely (zöldeskék a képeken), amiben a rugózás csúszkál.De a lényeg, hogy jó lenne valamit kiagyalni. Én nem akarom hetekig húzni az időt. Most van tavasz, jön a nyár, most akarjuk használni. Küszködni sem akarok velük, teszek én a garanciális kötelezettségeikre, ha kell, akkor megcsináltatom, csak működjön. Jó lenne valami megoldást kiagyalnunk.
Hú, de mérges vagyok...Itt vannak a képek, szerintem érthetőek a zavaros leírásom ellenére is. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Assetto Corsa Rally
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest