Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is jelentettem már, de amikor beidézi a Redditet, az "nem ütközik fórumszabályzatba". (Miközben az egyetlen célja vele a hangulatkeltés, mint ahogy a kislány esetével is.* Ami után persze azóta se volt képes leírni azt a 3 szót, ami ezután a minimum lenne. Ez van.)
*: amikor más is megírta (engem ugye nem olvas), hogy az egész kiindulása TÉVES VOLT, akkor annyit nyög vissza, hogy köszöni a pontosítást. Eszem megáll kategória ez az arc...
Szerk: szerintem nyugodtan másold be te is a találatokat, ha ellenpontozni akarod, bár én nem sok értelmét látom ennek a vitának. Fórumszabályzatba nem ütközik, bár felesleges. Amennyiben neked nem szent küldetés, hogy a Segwayt fikázd, akkor ne csináld.
De a "kollégát" ne minősítsük, mert akkor az már személyeskedés, így azt tuti moderálják. (Pedig a majom szinte kedves! Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékenyek a modik.)Ui: van az a megfogalmazás - minősítés -, ami nem tűr nyomdafestéket. Amikor rájöttem, hogy nyilvánvaló hazugságokat terjeszt, arra alapozza az egész posztját a kislányról és a szerencsétlen balesetéről (kifordult kerék vs. elgázolt rolleres), felment bennem a pumpa. Moderálnom kellett magam, hogy hogyan fogom megfogalmazni, de szerencsére sikerült. A végén azért csak beragadt a CAPS, mert azt bizony nyomatékosan akartam kimondani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Háztartási gépek
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Le Mans Ultimate
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a "kollégát" ne minősítsük, mert akkor az már személyeskedés, így azt tuti moderálják. (Pedig a majom szinte kedves! Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékenyek a modik.)