Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz ladislao80 #2568 üzenetére
milyen verziót vettél: 3G vagy a sima Wifi-s, volt-e vmi más is a rendelésben?
(szóval mennyi volt a végösszege USD-ben?) -
curtis2
aktív tag
Ez továbbra is mindig így hangzik el, de az Amazon nem fizeti a vámot..
Egyébként nem tudom megmondani, hogy mi franc ez, elvileg tudomásom szerint ez a vámmentes értékben van..curtis
-
vans?
őstag
-
BiriBum
őstag
válasz ladislao80 #2573 üzenetére
Ha vámmentes, akkor áfát sem kell fizetni.
-
Polllen
nagyúr
válasz ladislao80 #2573 üzenetére
Mindenképpen hívd fel őket és kérdezz rá, miért vámolták le, amikor az értékhatár alatt van!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
ussenyerek
csendes tag
válasz ladislao80 #2584 üzenetére
Megosztanád, hogy mit rontottak el, hogy okuljanak a többiek is? Köszi. L.
No Risk, no Fun!
-
eami
veterán
válasz ladislao80 #2588 üzenetére
sokan írták már korábban, hogy ilyen esetben meg kell keresni (lehetőleg felhívni) az amazont, és a tapasztatuk szerint rövid adminisztráció után az amazon jóváírja a számlán (amelyik kártyával fizettél) az összeget. szóval próbálkozz nyugodtan, remélem megoldódik rövidesen a dolog.
De hogy vmi jóról is beszéljünk, remélem neked is legalább annyira bejön a kindle mint itt sokunknak
-
Gregorius
őstag
Egy ilyen vámpapírt én is kaptam postán, de a DHL állta a cehhet. Vagyis nem kellett semmi extrát fizetni a dokumentum végén lévő fizetési meghagyás ellenére.
-
Zirowe
nagyúr
válasz ladislao80 #2593 üzenetére
Nem vállalja át, hanem limit alatt van, nem mindegy.
Egyszerű: amikor véglegesítetted a rendelést, az extimated taxes 0$ volt vagy sem?
Erre kell hivatkozni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
BiriBum
őstag
válasz ladislao80 #2593 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy miért kellett áfát fizetned, ha vámhatár alatt van, azaz, hogy miért is vámolták le...
-
eami
veterán
válasz ladislao80 #2603 üzenetére
anno nekem már folyamatban lévő rendeléshez lett volna kérdésem hozzájuk. Elkövettem azt a hibát hogy 2x is levelet írtam. Mind a kétszer csak általános válasz jött (mint amit másoltál is).
Úgyhogy felhívtam őket,,,, neked is csak ezt tudom javasolni, ha egy kicsit bátrabban de korrekten adod elő a problémádat akkor szerintem megoldják
-
stranger2006
tag
válasz ladislao80 #2570 üzenetére
SZia!
Lenne egy furfangos kérdésem, mielőtt az Amazon legyalázzátok.
Hogy lehet, hogy a vámpapíron a származási ország kódja CN (China?). Nem lehet, hogy egy ismerősöddel vetetted, és az küldte el Neked? A feladót mondjuk nem látom a papíron... Vagy hogy jött ez össze?
Csak mert nálam ez a kód US. -
ussenyerek
csendes tag
válasz ladislao80 #2618 üzenetére
A számlán a megjegyzés: Country of Manufacture: China.
Mint szinte minden. Lehet, hogy te régebben vetted, amikor még volt gyártósoruk az USA-ban. :-)No Risk, no Fun!
-
BiriBum
őstag
válasz ladislao80 #3172 üzenetére
Amúgy se sok értelme volt. Én chateltem egy szimpatikus indiai fiatalemberrel, nem sok jó sült ki belőle.
-
válasz ladislao80 #3279 üzenetére
Mint ahogy ez le is van írva a kísérő levélben, igen neki.
-
Laslow
senior tag
Ha nincs lehetőséged kinyomtatni, az sem baj, mert a futárnál is lesz egy olyan papír, kitölteni meg csak 1 perc.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
lac14548
aktív tag
Előtte emailban vissza kell küldeni!
Aztán majd a futárnak is az eredeti aláírt pédányt.
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
válasz ladislao80 #3291 üzenetére
Érdekes...
A sima 3G nélkülire meg 40-et számol a FORM.
:-( -
scarabaeus
őstag
válasz ladislao80 #3298 üzenetére
Nem ÁFA, inkább egy letét az import díjak fedezésére, amit később visszatérítenek, ha nem volt mit fizetni. Legalábbis egy 2010-es hozzászólónál úgy volt.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
borix
őstag
válasz ladislao80 #5534 üzenetére
24,5×17,5×4,2 cm
-
moli.hu
őstag
válasz ladislao80 #5534 üzenetére
31mm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad Pro 12,9 hüvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB-os, Space Gray
- OnePlus Pad Go gyári tokkal Akció!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest