- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
válasz
Libretom #13962 üzenetére
Elújságolom nektek, hogy tegnap uninstalláltam a fonthack-et, és felraktam a újra a "2_21-35"-t. Az eredmény nem változott, tehát nem én szúrtam el, csak valamiért olyan lesz a betűméret, mint a leírásban, hanem annál sokkal nagyobb.
Ezérthát újra uninstall és felraktam a "2_16_30"-t. Ez teljesen tökéletes! Mindenkinek ezt ajánlom, ne is gondolkodjon másban, mert ez mindenre jó. Van benne kis betűméret is, és a legnagyobbnál meg semmi értelem nagyobbat kiválasztani, olyan nagy. Én a magam részéről a középső 2 betű-méretet preferálom. Azt is észrevettem, hogy ha ezt a betűszettet használom, akkor alul nem hagy semmi ürességet, pont ki tudja tölteni sorral. A "2_21-35"-nél, ahogy a fényképemen is látszik alul van majdnem egy sornyi. Ez most pont ki lett töltve.
Tegnap mikor végeztem olvastam egy órácskát, és a teljes megelégedettség töltött el, hogy tökéletessé varázsoltam egy majdnem tökéletes eszközt!
Aztán jött a reggel, gondoltam összehasonlítom a könyvespolcomon sorakozó könyvekkel a lap kinézetét. Bár ne tettem volna. Először is megdöbbentem, hogy mennyit romlott a szemem. Akármelyik könyvet vettem le, abban mind kisebbek voltak a betűk annál, mint amit beállítottam. Másodsorban kiböktem, hogy milyen pazarlóan bánik a kindle a sorközökkel is, vagyis bármelyik könyvet is néztem, ott sokkal kisebbek a sorközök mint a kindle-n beállítható legkisebb. Egyből visszaminősítettem "majdnem teljesen tökéletessé"
Vajon létezik sorközállítási hack?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest