Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjonino
tag
válasz Libretom #13962 üzenetére
Elújságolom nektek, hogy tegnap uninstalláltam a fonthack-et, és felraktam a újra a "2_21-35"-t. Az eredmény nem változott, tehát nem én szúrtam el, csak valamiért olyan lesz a betűméret, mint a leírásban, hanem annál sokkal nagyobb.
Ezérthát újra uninstall és felraktam a "2_16_30"-t. Ez teljesen tökéletes! Mindenkinek ezt ajánlom, ne is gondolkodjon másban, mert ez mindenre jó. Van benne kis betűméret is, és a legnagyobbnál meg semmi értelem nagyobbat kiválasztani, olyan nagy. Én a magam részéről a középső 2 betű-méretet preferálom. Azt is észrevettem, hogy ha ezt a betűszettet használom, akkor alul nem hagy semmi ürességet, pont ki tudja tölteni sorral. A "2_21-35"-nél, ahogy a fényképemen is látszik alul van majdnem egy sornyi. Ez most pont ki lett töltve.
Tegnap mikor végeztem olvastam egy órácskát, és a teljes megelégedettség töltött el, hogy tökéletessé varázsoltam egy majdnem tökéletes eszközt!
Aztán jött a reggel, gondoltam összehasonlítom a könyvespolcomon sorakozó könyvekkel a lap kinézetét. Bár ne tettem volna. Először is megdöbbentem, hogy mennyit romlott a szemem. Akármelyik könyvet vettem le, abban mind kisebbek voltak a betűk annál, mint amit beállítottam. Másodsorban kiböktem, hogy milyen pazarlóan bánik a kindle a sorközökkel is, vagyis bármelyik könyvet is néztem, ott sokkal kisebbek a sorközök mint a kindle-n beállítható legkisebb. Egyből visszaminősítettem "majdnem teljesen tökéletessé"
Vajon létezik sorközállítási hack?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest