Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
A ferde stiftek mindenkinél úgy voltak, én simán fogóval megfogtam és kiegyenesítettem akkor még nem volt ilyen készletem.
A video-n működése tényleg teljesen normális ezt akkoriban kitárgyaltuk a készítőjével.
Ez az Ebayes fórumon volt, de aztán az ezt magyarázó leírást ide is beraktam.Az Ebayes topikban itt kezdődik a kitárgyalása.
Hogy itt is meglegyen
Megir 2011 Stopper:
Az ilyen, nem rossz! 1 percig rendesen működik a 2mp-s mutató (a felső, mert az 2mp alatt ér körbe, elvileg tizedre lehet vele mp-t mérni), folyamatosan mér, majd leáll. A stopper ugyanúgy megy tovább. Ha megnyomod a felső gombot, leállítod a stoppert, és a kismutató oda ugrik, ahol éppen a stopper jár!
Tehát ha 2 perc 10mp az alapidő, de te 2 perc 10.4 mp-nél állítod meg, odaáll a kismutató. Remélem érthető
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Thrustmaster T300 kormány feltuningolva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VPN topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest