Hirdetés
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
whbear #32292 üzenetére
tudok egy parfümériát, ahol 2ml 5 euró-ba kerül. Jó pár niche mintát árulnak, de csak SK és CZ-be lehet rendelni.
Amennyiben közel laksz a határhoz, lerendelheted a legközelebbi csomagautomatába.
Akit érdekel az eshop annak szivesen elküldöm a linket.
[link] linkelem egyből.
1 mintából csak 1 et lehet rendelni.
Akinek esetleg kéne help annak szívesen segítek. -
válasz
whbear #32285 üzenetére
Nekem mindkettő van. Az extrait egy kicsit teltebb illat, a rózsa pl új jegy benne a simahoz képest. Tartósabb is, 24+ illat, ami nem biztos, hogy olyan jó, mert eleve a sima is tartós, ez még fürdés után is veled van, így másnap ha mást fújsz, még jelen van. Szerintem nem éri meg a hatalmas felárat. Vagy jött volna ezen az áron minimum 50ml kiszerelés, de még úgy is túl drága. Az eredeti 30e/100ml verhetetlen.
-
Jhonny06
veterán
válasz
whbear #32285 üzenetére
Facebookos csoportokban vagy? Elég sok refill kikerült ebből, 100ml-es üvegből mérik páran, nem a gyári 30-as üvegből, úgyhogy asszem nem olyan vészes a decant ár. Én még nem próbáltam, de ennyi pénzért valószínűleg amúgy se venném meg. A sima verziónak is az ára volt az egyik legvonzóbb tényezője (persze az illat is jó, de 2-3X-os áron már nem lett volna egy nagy deal). Illetve nem tudok elképzelni a simánál is erősebb/tartósabb parfümöt, szerintem ez úgy volt jó, ahogy. Majd biztos kipróbálom, de ennyi pénzért nagyon el kell térnie ettől a hétköznapi freshie dologtól, hogy megérje.
-
dirtboy86
tag
válasz
whbear #29037 üzenetére
Itt van egy par otlet - https://www.etsy.com/market/decant_organizer
-
Safranek
aktív tag
-
tibbike01
őstag
-
-
Misogi
aktív tag
válasz
whbear #20312 üzenetére
Mikor fogjuk megérteni hogy a normális webshopok nem árulnak kamukat? Ez a "honnan érdemes rendelni hogy eredeti legyen?" felfogás nagyon nem normális szerintem.
Notino, vivantis, makeup.hu, parfimo.hu, parfum.hu, ragyogj-parfum.hu, futarplaza.hu, parfumhaz.eu, illatszerbolt.hu, de egyébként árukeresőn mindent megtalálsz.
A kereskedelem ideértve az online kereskedelmet is nem úgy működik hogy pl.: a Notino árul 10 eredeti parfümöt és 1 hamis parfümöt. Szerinted a Notino beszerzői úgy dolgoznak hogy rendelnek eredeti meg kamu parfümöket és mi meg szerencsejáték szerűen kapunk eredeti vagy hamis parfümöt?
A másik dolog meg az hogy sokan tisztában sincsenek a különböző batch-ekkel, változatokkal és azt hiszik hogy az a parfüm amit imádtak 20-25 éve az ugyanolyan most is mint akkor.
-
pohár
félisten
válasz
whbear #20312 üzenetére
a régi Fahrenheit kapható még, de azóta biztos változott a formula vagy 5x... de ha nagyon a régi kell, vannak, akik árulnak ilyen ritkaságokat, egy ismerősöm nálam is érdeklődött vagy másfél hónapja, hogy érdekelhet-e valakit, meg hogy mennyi az annyi egy olyan vintage üvegért, hát mondom passz
az árukeresős parfümboltok lényegében mind megbízhatók, nyugodtan rendelhetsz bármelyiktől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest