Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sokaknak nem tetszik, hogy ugye nem ők fejlesztik ki az illatokat, hanem kvázi a népszerű parfümökből csinálnak saját verziót. De ezen minden ilyen klón brand végigmegy, hogy sok utálatot kap, aztán egy idő után megszokják őket az emberek. Egyszer ránéztem az árakra náluk és ml-re kb. drágábbak voltak, mint az eredeti illat (legalábbis decant árakhoz hasonlítva), szóval nem igazán értem. Persze akinek ez a legfontosabb, hogy brutál illatfelhő legyen körülötte és/vagy nem igazán ért a parfümökhöz, azt meg tudják venni a reklámokkal.
Nekem inkább az illat fontos, mint az, hogy egész nap egy brutál illatfelhőben ússzak. Sőt, azok az illataim már kifejezetten idegesítenek nap végére, amik brutál tartósak, pl. Megamare, Cedrat Boise. Szerintem nem jó egész nap ugyanazt az illatot érezni.
Az tagadhatatlan, hogy az üzleti oldalát nagyon jól csinálják és sikeres a brand. Meg a DUA pl. kiírja az oldalára, hogy melyik az eredeti illat, amiből "inspirálódtak" ( ). Ez szerintem hiba, mert eltereli a figyelmet, van rá esély, hogy egy idő után az eredetit fogja megvenni valaki. A Superz-nél ez ahogy látom nincs kiírva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest