Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Armani-You valakinek? Ismeros keres dekantot.
-
Elektrosokk
veterán
válasz Jhonny06 #31596 üzenetére
Szerintem ott benne van az is, hogy tipikusan olyan illat amit nem érzel magadon. Nekem az OL is ilyen, én sosem érzem, de a megjegyzéseket kapom rá.
De az viszont tényleg kicsit elbizonytalanítja az embert, ha valamit nem érez magán amikor viseli, főleg úgy, hogy vannak illtakok amik máshogyan működnek.
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Jhonny06
veterán
válasz Elektrosokk #31594 üzenetére
Tegnap nálam is Jubi volt Mindig félek ezt használni, mert az egyik kedvenc illatom, de sose tartós rajtam (2016-os, Made in Oman). De tegnap 2 fújással teljesen jó volt, simán volt benne egy 8 óra.
-
tibbike01
őstag
-
pingu22
tag
Ti mit fújtok ilyen időben mikor napközben még 10-12 fok, de esténként már mínusz (közeli) az idő? Már téli illatokat használtok, vagy van valami bevált "átmeneti"? Én elővettem a téli nehezeket, de napközben még túl töménynek érzem őket.
-
d4d
tag
Müllernél még 11.ig érvényes akciók
Prada luna rossa 30%
Davidoff 40%
D&G light blue 25%[ Szerkesztve ]
-
d4d
tag
válasz dirtboy86 #31587 üzenetére
Ja csak valamiért mindig ehhez hasonlókat dobál fel a kereső, ez is friss
A pénzügyőrök egy magyar kamiont tereltek ki a gyulai határátkelőhely egyik ellenőrzési pontjára, hogy átvizsgálják rakományát. A jármű a bemutatott okmányok alapján fűnyíróalkatrészeket, üvegeket, kamerákat, szekrényeket és hegesztőgépeket szállított Görögországból Lengyelországba.
Az egyenruhásoknak a raktér átvizsgálásakor feltűnt, hogy minden dobozt egyesével, műanyag fóliába csomagoltak, ezért úgy döntöttek, hogy mindenképpen a ládák mélyére néznek. A platóról egymás után kerültek elő az ismert márkajelzésű (Chanel, Gucci, Giorgio Armani, Tabacco Vanilie, Paco Rabanne stb.) illatszerek, amik csomagolása és szállítási körülményei szinte sikítva árulkodtak arról, hogy azok mindegyike hamisítvány. A termékeket a jogtulajdonosok képviselői is megvizsgálták, és megerősítették a járőrök gyanúját.
A pénzügyőrök 45840 darab jogsértő parfümöt foglaltak le, amelyek közel kétmilliárd forint kárt okoztak a jogtulajdonosoknak. Iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény miatt indult eljárás.
Mondjuk ez a kárszámítás egy vicc. Nem látom miben befolyásolná a sok kokány az eredeti termék eladási számait. Mi az amivel konkrétan kárt okoznak ilyenkor? Nem látom az átfedést a kamut és az eredetit vásárlók közt. Hol húztak itt ki bármit is a cégek zsebéből.
[ Szerkesztve ]
-
Fr0z3n
őstag
Valakinek van esetleg 7scents kuponja amit nem használ fel?
-
Dottorei
tag
ez igazi? [link]
-
F34R
nagyúr
Jo regen nem lattam ezt a csakot, nagy papagaj lett belole. uristen.
-
Jhonny06
veterán
Ezen a videón még mindig sírok, ahogy kilőnek az üvegek az asztalról [link]
-
dirtboy86
tag
-
dirtboy86
tag
válasz bbdzyx #31574 üzenetére
Úgy hogy a számok őt támasztják alá, csak tiktok-on vagy 10M -an követik. A rossz reklám is reklám és a figyelmet mindig fel tudja hívni magára (egyszer így, egyszer úgy de megoldja). Szerintem ez a "már néha annyira szar hogy jó" kategória amit csinál mostanában - ha én rátévedek a profiljára vagy kidobja for you ba , mindig végignézem nem azért mert színvonalas hanem mert már annyira gáz h végig kell nézni.
-
iatti
aktív tag
válasz Elektrosokk #31575 üzenetére
itt tart a világ. a világháló megtette hatását az évek alatt. felszínre tört a fekália minden téren
-
bbdzyx
senior tag
válasz Elektrosokk #31573 üzenetére
Csak egy narkós, nárcisztikus majommal kell megverekedned érte.
Most legalább stabilabb polcrendszerre pakolta őket, emlékszem amikor egyszer tigrisbukfenccel átvetődött az asztalán vagy talán cigánykerekezve lerúgta a régi gyűjteményét. Soha nem értettem hogy állhatnak vele szóba a komolyabb cégek.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Elektrosokk
veterán
Ezt a kollekciót elfogadnám...
-
-
-
Bondix
tag
" 1001illat " oldal ajánlott?
Köszi
-
d4d
tag
-
d4d
tag
Végre megérkezett, igaz csak egy 50 milis, de nem is kell annyi belőle, mint az edtből. Kezdésnek jó, meg egyáltalán kíváncsi voltam, hogy megy a rendelés a Dior hivatalos oldaláról. Nem kapkodnak az biztos, DPD kezeli végig a csomagot, múlthét hétfőn rendeltem ma kaptam kézbe. Ok volt egy munkaszüneti nap is, de rendeltem máskor is a franciáktól szintén DPD és 2-3 nap alatt is le tudják zavarni. Mindegy, épségben megérkezett. Végig követhető, de ami a diornál van kiírva várható szállítási idő, azt nem nagyon kell figyelembe venni, mert nálam is vagy négyszer változtatták a dátumot, jelenleg is azt írja, hogy a várható kézbesítés nov 8.. amúgy a szállításért külön nem számolnak fel semmit. Szintén felár nélkül lehet kérni még díszesebb csomagolást is. Ez csak az "eco" doboz volt. 100 eur érték felett igazi kis miniatűr üveges parfüm is jár ajándékba, nem csak egyszerűbb illatminták. A minták választhatók de csak korlátozott a kínálat.
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
Le Beau - EDT - TESZTER | Vivantis.hu - A pénztárcától a parfümig
ez ennyiért jó vétel lehet igaz?
'I hope you win the war you tell no one about'
-
gergo5991
őstag
[link]Bois Impérial Extrait Essential Parfums
30ml/130 euró áron
Valaki szaglászta már?
Moresque,BOTANICAE,MAJOURI Paris ,d'Orsay,Nectar Olfactif
ezektől valaki tud mondani olyat ami megérne egy mintát?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
csak jelezném srácok, hogy a Neroliban akciós a Xerjobb Richwood 50ml (~100k), Alexandria Orientale 50ml (~90k), meg az Alexandria II attar, ez durva cucc lehet mondjuk
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F34R
nagyúr
válasz Elektrosokk #31559 üzenetére
Selfie becsekkol nem hiszem el hogy 9 ev ota meg mindig ezeket nyomatja reklamkent. sztem kap reszesedest a "nagy" designer markaktol.
-
Elektrosokk
veterán
-
phrenetiX
tag
Sziasztok!
Ezzel az illattal van tapasztalatotok? Lattafa Badee Al Oud Honor & Glory
A fekete társával tavaly csúnyán mellényúltam, az a parfüm nekem valami eszméletlen büdös volt.
A feketét vélemények alapján vettem meg, de most már nem merek a vélemények alapján is félek vakon megvenni. Ha valami édes, ananászos, krémes illatra számítok mennyire lesz csalódás?
[ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Amilo02
aktív tag
válasz Elektrosokk #31554 üzenetére
Ganymede van.
-
kuntics
aktív tag
válasz Petyuska111 #31551 üzenetére
Persze, teljesen lutri mit sikerül választani, de kiindulásnak jók lehetnek az ajánlások. Főleg, hogy nélkülük max ár meg dizájn alapján választanék, ott még nagyobb melléfogások is összejöhetnek. Viszont ez a mintás dolog jónak hangzik, egyelőre csak a notino-t találtam néhány illattal. Ha tudtok ilyen lehetőséget ahol nagyobb a választék azt megköszönném. (akár ph-s megbízható tagtól is jöhet, csak egy helyről kellene több minta)
az eddigi ajánlásokat köszönöm, ez a givenchy érdekesnek tűnik. Ebből a Guerlain Homme EDP-ből sokfélét találtam, pontosan melyikre gondoltál?
-
Petyuska111
tag
válasz kuntics #31540 üzenetére
Parfümöt ajánlásra venni lutri. Mondom ezt úgy, hogy k. sokat vettem én is ajánlásra, blind buy. De csak egy része vált be. Sőt, még amit kipróbáltam előtte (1-2 ml mintával otthon), annak is csak egy része vált be, mert egészen más néhány fújás a karon, mint rendesen befújni magad és órákig azt szagolni. Mindenkinek más az ízlése és az ember még a saját ízlését sem ismeri elég jól, ami ma nem tetszik, 1 év múlva tetszeni fog és fordítva. Kezdőkön az sem segít, hogy Notino-ban / Douglas-ban magára fújkál ezt-azt, nem tudja értelmezni, amit érez. Összességében még mindig jobb berendelni 5-10-20-30 kis mintát és otthon próbálgatni, csak utána venni egész üveggel. De még így is lesznek rossz vételek, ez ilyen műfaj, költséges. Az ajánlásokkal óvatosan, lehet hogy teljesen más az ízlésed mint annak, aki ajánlja. Azt írt Eros Flame kimondottan télre nem rossz, én ajánlom (a fentiek figyelembe vételével)
-
d4d
tag
Ez nekem is hiányzik, csak a platinum van meg, de még nem nyúltam hozzá, sajnálom (el)használni
-
TomDeNemm
csendes tag
Nálam ez az újítás ma vagy is nyár óta nem vettem semmit. ezzel meg is ugrottam a Dior - Sauvage-t, mert korábban az volt a legdrágább parfümöm, persze már elfogyott
-
d4d
tag
Bővült az Eau Sauvage sor, sikerült szerintem extrém jó áron is beszerezni hivatalos Dior kereskedőtől számlával mindennel (34500 az extreme változat), idei gyártás, hibátlan dobozok. Úton van a parfüm verzió is, de arról majd akkor, ha megérkezett. Az kintről jön közvetlen a franciáktól.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz kuntics #31540 üzenetére
Én mostanában a mufi által ajánlott Givenchy Xeryus Rouge-t tolom, most 32k a 100ml-es változat Notino-n. Elég egyedi, de könnyen hordható cucc. Nyár kivételével bármikor hordható, a tartóssága nagyon jó. Az eleje kicsit Chanel Allure Homme Sport-os. [link]
A Notino-hoz vissza tudod küldeni próba után is, ha nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Keresek valami jó parfümöt magamra aminek az illata: fás vagy citrusos vagy fűszeres.
Jó lenne ha hosszantartó (vagy legalább is az első 1-2 órában ne menjen el), intenzív illata lenne. Kaptam egy Douglas kártyát van rajta 40ezer Ft, ezt akár még ki is pótólnám egy jó parfümre.
Alkalom nincs, leginkább melóba fújom magamra.Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Őszre, télre keresnék alap parfümöt, amit akár minden nap is lehet hordani és nem túl hivalkodó. sima alap, csak legyen rajtam vmi és ne a nyárit (issey miyake l'eau d'issey pour homme) kelljen elfújogatni(hátha segít: nem irodai munka, 30+, farmer+póló semmi inges kiöltözős, átlagos v. kissé introveltált ffi, állandó bulizásból már kinőttem)
nem értek a parfümökhöz, fórum keresőt használva a versace eros flame tetszett meg a találtak közül. Ezt ajánlanátok a fentiek ismeretében, vagy van lenne jobb tippetek? Beszerzési hely is jöhetne, pl koku.hu-ról lehet rendelni? 22k lenne az 50ml-es verzió, árban 30k környékéig gondolkodom 50ml-es kiszereléshez társítva.
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyuska111 #31537 üzenetére
Én is így vagyok vele, kifejezetten idegesít, ha reggeltől késő estig ugyanazt az illatot érzem, ráadásul erősen. Pláne, ha valami nagyon lineáris, pl. Megamare. Én mondjuk ritkán futok bele olyan parfümbe, ami ne tartana legalább 4-6 órát, pedig semmiből nem fújok 2-3nál többet.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Misogi #31534 üzenetére
Fura, a Terre tartósságára pedig sosem volt panasz, rajtam brutál erős és sokáig is tart. Maga az illat is tipikusan olyan, amivel csíkot húzol, rendszeresen érzem az utcán. Mondjuk az én üvegem nagyon régi, de csodálkoznék, ha ennyire megváltozott volna. De rengeteg alternatívája van, pl. a Red Vetiver, ahogy írták is.
[ Szerkesztve ]
-
Misogi
aktív tag
válasz Petyuska111 #31529 üzenetére
Inkább ez mint mondjuk egy Terre D'Hermés. Megjott egy hete, imadom az illatát és egy óra után (jobb esetben) már semmit sem érzek. Csak azért nem küldöm vissza mert ikonikus parfüm és nagyon tetszik az illata.
Ezzel szemben akkor inkább egy Megamare vagy Bergamask amiből 1 fújás érződik 2 napig.
-
d4d
tag
Az volt az egyetlen a próbák során amitől majdnem elokádtam magam a Müllerben. Az egy dolog, hogy erős volt, de ehhez még rettenet kellemetlen is. Mondjuk nem fukarkodtam vele. Mégis 4.33-on áll. A többi Sauvage se kerül be a mini gyűjteménybe.
Az Eau Sauvage-ból viszont, ha tehetném, csak dísznek beszerezném az 1 literes verziót is. A parfüm lehet kakukktojás, mert azt írják eléggé más mint az edt. Nem arról van szó, mint általában, hogy ugyanaz csak erősebb. De tervben van a teljes sor beszerzése. Meglátjuk Amilo kolléga mit tud ezügyben tenni. -
addikt
Érdekes, számomra a teljes szávázs vonulatból az egyetlen szagolható az elixir. De akkor már sokkal inkább a Gisada Ambassador intense
My name is Bond, James... Dean.
-
Fr0z3n
őstag
Lehet túl erős, vagy sok, csak az legyen a viselhető kategória. A megamare pézsmás jegyeivel, a bergamask a kemotox , a followed a égett curry, a szávázs azzal a szúrós szagával. Lehetne sorolni, hogy mik nem azok. De tudok ellen példát is írni ha kell.
-
Petyuska111
tag
Ma fújtam egy egészen kicsit a Sauvage Elixir-ből (egy pici gyári mintából) a karomra. A töredéke lehetett annak, ami egy rendes nagy üveg porlasztójából kijön. 10 óra és 2 mosószeres-szivacsos-forróvizes lemosási kísérlet után végül Bradolife bőrfertőtlenítővel tudtam megszabadulni az iszonyatosan agresszív és számomra ellenszenves illattól. Ez a parfüm a jó ízlés antitézise. Azt is át kell értékelnem, hogy egy parfüm nem lehet túl erős. De, lehet.
-
d4d
tag
Dior Eau Sauvage-t EdT-t, tud valaki 35e alatt? 100ml, bontatlan, újat. Fogyóban a kicsi, kelleni fog a nagyobb kiszerelés.
[ Szerkesztve ]
-
Amilo02
aktív tag
válasz gergo5991 #31519 üzenetére
Szerintem nagyon jó illata van az Absolu-nak. Teljesen más vonalon megy tobább mint a többi Bottled. Designerek közül kiemelkedően jó. Fújás pillanatában nekem abszolút a Layton jut eszembe...
Az biztos, h híre van, mert egy hónap alatt kb. 10db 200ml verziót adtam el belőle (Bár az ára is jó nálam 200ml/35.000Ft) -
pohár
félisten
válasz dirtboy86 #31520 üzenetére
én tudok hétfőn neked csinálni decantot, ha szeretnél (mondjuk 4k/10ml áron, ha az neked is jó)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dirtboy86
tag
Bois imperialból valaki nem ad ki egy 30ml-t? van üvegem de csak 10ml ha maradt. 150ml utántöltő nekem sok (esetleg valaki felesben 1-et? )
-
gergo5991
őstag
carbon nekem is nagy kedvenc, ma 8 koleganő is "rácuppant" erre az ocean le parfum-re, nagyon érdekelte őket hogy mi ez a finom illat.
Megyek is decantert keresni rá.
A prada luna rossa black sosem vonzott, mert nagyon leszólják mindenhol a tartósságát illetően, de az is nagyon jó illat, tegnap jött belőle minta.
[link]Bottled Absolu Hugo Boss-ból is rendeltem mintát, mert fragranticán nagyon felsz*pták, de vagy kamuzik ott mindenki, vagy csak ennyire eltérő ízlésünk van, szerintem borzalmas.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31517 üzenetére
meg jót tesz neki a hideg idő, ez a mostani húgylangyos 15-18 fok sok már neki szerintem
-
tibbike01
őstag
Teli üveg Alexandria II 75ezer ft fbon. Ti mit gondoltok erről az illatról?
-
Bondix
tag
A parfimo oldal megbízható?
-
gergo5991
őstag
[link] prada ocean le parfum van valakinek kiadó? Refill árban esetleg?
esetleg valaki szagolta, velemeny? -
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31510 üzenetére
na, kell neki, ez gyorsan ment
majd szólj, ha rendezni kell a dolgokat
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #31500 üzenetére
ha van még szabad hely, megkérdezem kollégám, mert ígértem neki 3×11ml travel atomizert, de jól el is felejtettem...
-
d4d
tag
Megérkeztek a korábban, Jhonny által ajánlott kis szórófejes üvegek. 9 nap alatt ideértek, express one hozta ki. Egy 2 milist próbálgatok, teljesen ok, aranyosak, sokat dob rajtuk hogy tényleg üvegből készültek. A gyári 1,2 milis minta "üvegek" elég bénák ehhez képest
Valami tipp esetleg, mivel vagy mikkel lehetne kényelmesen átfejteni a parfümöt ezekbe a pici üvegekbe?[ Szerkesztve ]
-
gergo5991
őstag
issey miyake solar lavender[link]
mindenhol lehúzzák, de számomra isteni illata van.
Aki véletlen megbotlik és beesik egy parfümériába, és nem unja még a barbershop, szappanos illatokat, vessen rá egy pillantást.
Neten azt irják 20-30 percig bírja, és minimum 20 fújás kell
Aki tud ennek megfelelő "niche" vagy jobb verziót, ne tarta magába. De ne legyen papás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Filmvilág
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest