- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #5346 üzenetére
Igen, de asszem úgy van (olvastam valahol), hogy ha kérsz BL szabadkártyát, akkor az automatikusan lecsökkenti az EL helyek számát. Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
g0dl
addikt
válasz
ígyvanferi #5264 üzenetére
A legvégén még ajándékoztunk is nekik egy gólt, mert már az egész csapat örömködött az utolsó 10 másodpercben. Janurik nem is akarta védeni.
-
vicze
félisten
válasz
ígyvanferi #5014 üzenetére
Itt értelmesen szerepel, ahogy Kaba írta.
Amit meg az EHF művel az egy vicc.[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz
Fradi/Krim győztese a Vipers ellen,
Odense/Brest győztese a Győr ellen,
Metz/Dortmund győztese egyből Final Four
Esbjerg/Bukarest
Rostov és Moszkva ki lettek zárva a BL-ből.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
Már én is elvesztettem a fonalat.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
g0dl
addikt
-
TaliGa
aktív tag
válasz
ígyvanferi #4607 üzenetére
Ehftv elvileg adta, gyakorlatilag meg lehalt a stream, de egy szlovén oldalról lehetett élőben követni. A jutyubon már fent van a teljes meccs...
"So say we all"
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #4607 üzenetére
Neten lehetett követni, mármint volt élő videós közvetítés.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #4588 üzenetére
Mennyiségileg szerintem megvoltak, de igazából bele sem kezdtek a megszokott mondókákba.
A meccs elején ugye még ki sem derült, hogy nem fog jól menni a csapatnak...
Amikor meg rosszul ment, akkor meg azért nem szurkoltak...
Ki érti ezt...
-
Lényeg, hogy a bruttó 13 váci szurkolót túlteljesíteni nem kellettek volna pl. a focis Ultrák, akik esetleg most nem voltak jelen.Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
ígyvanferi #4588 üzenetére
Ha jól tudom az oltási igazolvány ellen tüntetnek gyakorlatilag.
Szerk.: hogy a kérdésre válaszoljak, nem voltak ott.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
ígyvanferi #4524 üzenetére
Semmi esélye nem volt a Győrnek, a támadásikat elnézve csoda hogy 20 felé tudtak menni dobott gólok számában.
-
g0dl
addikt
válasz
ígyvanferi #4469 üzenetére
Ez 21 fő, a selejtezőre biztos nem lehet ennyit nevezni, tehát lesz kimaradó. Ez szerintem az a keret, amelyik a most következő összetartáson részt vesz.
Nadine orrtörése szinte biztos meggyógyul addig, ha formában lesz biztos bekerül. -
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #4424 üzenetére
Egyszerű.
Ha a szerbek kikapnak a horvátoktól az utolsó fordulóban, mi pedig a hollandoktól szenvedünk vereséget, akkor lesz 3 db kétpontos csapat, körbeveréssel, amiből szinte biztos hogy a szerbek jönnének ki rosszul, mivel nekik -8 lenne a gólarányuk a minitabellán. Ha így alakul a helyzet, akkor a hollandokat visszük magunkkal a középdöntőbe, és nulla pontot (mivel a szerbek kiesnének).
Ellenben ha mondjuk öttel vertük volna a szerbeket, akkor nekünk a holland meccs előtt +5 lenne a gólarányunk a minitabellán, a szerbeknek -1, a hollandoknak -4. Azaz egy szűk (max. kétgólos) vereséggel, még mindig mi és a szerbek mennénk tovább, és 2 pontunk lenne a középdöntőben.
Persze olyan szempontból jó ez a nagyarányú győzelem (túl a morálnövelésen), hogy ha a szerbek nem szereznek pontot, szinte biztos hogy továbbjutunk a középdöntőbe (hússzal kellene kikapni ahhoz, hogy mi essünk ki, viszont a fenti példából kiindulva, ha úgy alakult volna, akkor egy ötgólos zakó már a búcsút jelentené), viszont ha kikapunk mi is és a szerbek is, garantáltan pont nélkül kezdjük majd a középdöntőt.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #4042 üzenetére
Az a baj, hogy nagy esélyt szalasztottunk el. Sajnos minimum hektikus a játékunk, két jó teljesítmény egymás után nem nagyon van. 1-1 poszton nincs igazi csere, és most olyan ágra kerültünk, ami nagyon megterhelő. Csoda lenne a 7. hely.
Azt gondolom, az eddig lejátszott derbik azt bizonyítják, hogy az élvonal (amit többek között a Franciák, dánok, svédek, norgék stb. képviselnek) mögött vagyunk a 2. vonalban - erre a vonalra azonban nagyon felzárkóztak a 3. vonalbeli csapatok (ezt mutatja a 2 döntetlen is)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3992 üzenetére
Aki látta a Fradi BL-meccseit, az Reában is felfedezheti a válogatott első számú beállóját.
Planéta a statok szerint sokat fejlődött támadásban is, legalábbis Nyugat-Romániában dobálja a gólokat - érthetetlen, hogy miért nem próbálja ki legalább 1-1 támadásban. Ráadásul ő anno kifejezetten finom kézzel tudta megjátszani a beállót (ez egyike volt a kevés erényeinek), hogy egy korábbi háeszre is reagáljak.
Én a második félidőben azért felfedezni véltem több pozitívumot, kellemes meglepetést is (pl. kifejezetten bíztató volt PBB kettes védekezése), de kétségtelen, hogy összességében nem túl bíztató a kép.
Azt gondolom, ennyi sérült és egyéb októl hiányzó miatt, a nyolcba jutás már komoly bravúr lenne. Persze a kopasz sem túl meggyőző: már három éve itt van, és szinte csak negatívumok fűződnek a nevéhez."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3972 üzenetére
Ezen az alapon akár Helembai Fannit is vihették volna: jó magas, a Vácban hármast védekezik, fiatal és javuló formát mutat...
Más kérdés, hogy annak kifejezettten örülök, hogy így együtt készülhet az egész csapat a válogatott időszakban is (kivéve Radosavljevic); remélem ez a tavaszi eredményességben jelentkezik majd."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3922 üzenetére
Igen.
Ezt a Brestet gólokkal kellett volna verni, ehelyett a végén Miklernek kellett büntetőt védenie, hogy ne legyen iksz, és ezzel újabb pontvesztés...Szerinted ez egy jó meccs és jó eredmény volt?
-
g0dl
addikt
válasz
ígyvanferi #3900 üzenetére
Ezt nem egészen értem.
2018. szeptember 23. vasárnap 19:00 MOL-PICK SZEGED-HBC NANTES -
g0dl
addikt
válasz
ígyvanferi #3876 üzenetére
Akkor most szólok, hogy holnap is lesz, ráadásul ugye egy románok elleni meccs mindig kicsit más.
Csütörtök szünnap, péntek szombat meccsnap. -
TaliGa
aktív tag
válasz
ígyvanferi #3858 üzenetére
Jelzem, épp erről szól, ez a lényege a szurkolásnak, h úgy éled meg ezeket a perceket, h a csapatod irányába elfogult vagy
. Ha kikapnak, egyértelmű, hogy a bírón múlt, rosszul volt beállítva a kapufa, meg különben is mindenki le volt fizetve, még a szertáros is
. Vegyük pl. Egon hozzászólását, tuti nincs összeesküvés, de ha mégis, akkor csakis az ő csapatának a kárára
, de ez így oké, mert egyébként meg mi értelme lenne nézni? Persze ezt elő lehet adni értelmesen, meg "paraszt" módjára (az anyázástól a fizikai tettlegességig kategória), szóval sztem nincs baj az elméletgyártással, amíg ez vita normál mederben zajlik.
"So say we all"
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
ígyvanferi #3858 üzenetére
*25 gólos
Egyetértek!
-
maláj
addikt
válasz
ígyvanferi #3832 üzenetére
a rengeteg hiba miatt lett ilyen izgalmas de a szívizomzatnak biztosan nem tett jót
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
ígyvanferi #3832 üzenetére
Régen láttam már ennyire kemény, izgalmas meccset...
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ígyvanferi #3806 üzenetére
A meccset en sem latom, a noi valogatottat neztem helyette, szerencsere.
-
TaliGa
aktív tag
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3784 üzenetére
Pontosan.
A fiataloknál (is) a világversenyen (vagy az ifi bajnokságban) elért helyezések a mérce, még véletlenül sem az, hogy hányból lesz mondjuk stabil NB1-es játékos. A felnőtt válogatott tagjai meg 50%-ban nem tudnak pl. védekezni, a válogatott összetartáson próbálják őket megtanítani arra, amit a klubjaikban nem tettek meg az edzőik...
Azért az elég problémás, ha ezt ilyen szájbarágósan el kell magyarázni...
A norgéknál pl. állítólag serdülőben kötelező mindenkinek egyforma játékidőt biztosítani, mert sokszor van, hogy aki nagyon fiatalon jól játszik, abból később semmi sem lesz, és fordítva: vannak későn érő típusok, akik megfelelő játékidő (ami nyilván motivációt is jelent) nélkül elkallódnának... Nálunk meg vesznek 1-1 ügyesebb, mozgékonyabb csajt, akik 160 cm-nél nagyobbra sosem nőnek, súlyuk 40 kiló vasággyal, de mozgékonyak és ügyesek a labdával - no ezek játszanak 70 percet a 60-ból meccsenként, felnőttként meg (a testi adottságaik (hiánya) miatt) eltűnnek hamar.[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz
ígyvanferi #3758 üzenetére
Csak Althaus távozik, többiek maradnak, kivéve talán Hansent. Bogi tudomásom szerint nincs kölcsönben sehol, de mivel 2021-ig szerződése van jövőre gondolom ott lesz, nem hiszem hogy lenne értelme egy 4. kapust ücsörögtetni a padon.
(#3759) g0dl: Várjuk csak ki mi marad ebből a keretből, nem is emlékszem mikor volt utoljára olyan, hogy az ETO-nak 100%-os kerete volt májusban. Tény, hogy erős csapat lesz, viszont nem lesz ez egyedülálló dolog, most írt alá a Bukaresthez Lekics, Radicsevics és Cvijics, illetve hosszabbított Mehmedovics, Ungureanu és Grubisics. Ott lesz a Rostov, aminek most is igen erős a csapatuk, illetve jönnek fel a franciák is. Idehaza a Győr-Fradik lehet, hogy kevésbé lesznek körömrágósak, valóban.. bár én még megvárnám ezzel az ő igazolásaikat is, biztos náluk is főznek valamit a konyhában.
Az érdi Gonzalezes dealnek pedig úgy hírlik az volt a feltétele, hogy cserébe jövőre oda megy kölcsönben Hansen. Afentalernek lesz lehetősége villantani, főleg amíg Mörk nem jön vissza, ha biztosra akarnak menni vele, lehet hogy ősszel még regenerál. Puhalák most is egész sokat játszik, de Fodornak is lesz lehetősége. Ha esetleg Görbicz többet fog játszani középen az új edző végett akkor azért, ha pedig abbahagyja jövőre, akkor azért. Háfra, Faluvégi és Márton esete valóban dicséretes, válogatottban remélem nagy szerepük lesz az olimpián ha lesz.
PSN: ne0teric_sAN
-
maláj
addikt
válasz
ígyvanferi #3698 üzenetére
teljesen tök egyedi stílus
szerk: van vmi fejlemény Szlovén ügyben ??? (lesz meccs
)
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3631 üzenetére
Utánpótlás nevelés. Benne volt a hozzászólásban, igaz más szavakkal...
-
TaliGa
aktív tag
-
maláj
addikt
válasz
ígyvanferi #3613 üzenetére
sztem már várják az ünnepi szünetet vagy nemtudom
ui.: Szegednél miért nem játszott a kis brazil srác ???
gondolom így kaphattak 30+ gólt megint jáááj ... -
g0dl
addikt
válasz
ígyvanferi #3522 üzenetére
"Ilyenkor még Tomorinak is örülök, hogy itt van."
Történetesen a magyar játékosok közül Tomori tett talán hozzá legtöbbet a döntőben. Görbe szépen felszívta magát, nagyon jó volt, de hát ugye a szélső, az nem annyira meghatározó poszt. Én nagyon sajnálom, hogy nem kap már több szerepet középen, mert irányítani messze jobban tud, mint Groot.
A Budu már messze nem olyan hentes csapat, mint volt pár éve. Igazából az én szememben sokat ér, hogy nekiállnak saját fiatalokból egy új csapatot építeni.
Hát a románoktól kikapni bizony sosem jó, ez nem is kérdés, de én az elejétől azt gondoltam ők egy túlértékelt csapat, amelyik egy két meccsre néha fel tudja magát szívni. Hogy jövőre milyen lesz Neaguval az egy nagy kérdés.
A bíráskodás viszont nagyon nem volt rendben.
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3455 üzenetére
Engem férfi vonalon is.
Férfiaknál szvsz a Barca a legesélyesebb; a Vardarnak kb. ugyanannyi esélye van a végső sikerre, mint a Veszprémnek. A nőknél 50-50%-ot adnék a Budra és a Győrre."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ígyvanferi #3399 üzenetére
Oh, en abban a hitben voltam, hogy az M4 adja. De most latom a Sport1.
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3381 üzenetére
Elvileg az M2 adja.
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3369 üzenetére
Egyébként csak most kapcsolok: milyen fiatalokról beszélsz?
Görbéről vagy Szekiről, esetleg Triscsukról?
Hagyjuk már ezt. Azért mert van 1-2 szélső, jobbára kiegészítő jelleggel kint, még semmilyen valódi fiatalítás nem történt. Sem Klivinyi, sem Hornyák nem igazán számít már fiatalnak. Bódi és Kiss Éva majdnem 30, Erdősi sem sokkal marad el korban tőlük. A kezdőcsapatban kb. a nulla felé konvergál a fiatalok száma.[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3369 üzenetére
Blani rendkívül rossz formában van mostanság: még a fradisták is elismerték, hogy jogos a keretből történő kikerülése.
Szikora volt a harmadik behívott kapus, ha jól emlékszem: a keretszűkítésnél esett ki. Janurik elég jól védett az utóbbi hónapokban. Esetleg még Oguntoye lehetett volna a cseréje Kiss Évának, de ő - egy hosszabb jó sorozat után - meglehetősen hektikus teljesítményt nyújtott a bajnokikon (pl. a Vác ellen is).
De nem gondolom, hogy ezen bármi is fog múlni."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #3309 üzenetére
most néztem meg az Újváros döntőjét felvételről,
eredményt direkt nem akartam megtudni előzetesen.hát nagyon jó meccs volt, igazi döntő,
jó lett volna élőben látninem tudom, hogy ezzel a gárdával meg formával hogy bírtak a bajnokságban elvérezni...
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
TaliGa
aktív tag
válasz
ígyvanferi #3305 üzenetére
A holnapi kupadöntőt se látom sehol kiírva. Régebben a kezilabda.com-on asszem kézilabda a tévében címszóval az összes meccs ki volt gyűjtve, de eltűnt. Hiányzik...
"So say we all"
-
Neoteric
addikt
válasz
ígyvanferi #3300 üzenetére
Van jó oldala is, így frissek leszünk és talán nagyobb sanszunk van, mintha pl előtte egy Vardar már leizzasztott volna. Meglátjuk.. mindenesetre szerintem reális esély van a dobogó legfelső fokára.
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3300 üzenetére
Sikerült a legnehezebb ellenfelet kapni. Nehéz lesz a döntőbe jutni (szvsz ha a Győr behúzza az elődöntőt, akkor meglesz az arany is).
-
TaliGa
aktív tag
válasz
ígyvanferi #3232 üzenetére
De ezt egyszer már megoldottuk
Épp a dánok ellen idén, ők is kivették a balt, Görbe és Misi meg 2-2-be szépen leoltotta őket. Azért írtam, hogy nem csak a játékosok blokkoltak le, hanem N.A. is, erre már megvolt a recept, oké az ember nem (Görbe kiesett), de Misi és az egyik balszélsőnk megpróbálhatta volna.
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
válasz
ígyvanferi #3228 üzenetére
Azt amúgy vki értette, h a végén mi a fenét akartunk csinálni? Oké, Tris és Görbe kiesett, Szucsi lemerült mint kínai alkáli elem a Duracell versenyen, de bacca meg volt egy Kovacsics Anikónk, és nyilván nem a Hornyák-Planéta legendásan mozgékony, és jól szervező kapcsolat ment meg minket (mert ugye a bal-átlövőt kivették).
"So say we all"
-
B0V9B
tag
válasz
ígyvanferi #3228 üzenetére
Mindent leírtál amit én akartam.
Akárki akármit mond, nevetséges volt ez a mai teljesítmény. -
TaliGa
aktív tag
válasz
ígyvanferi #3217 üzenetére
Volt tűzijáték tegnap rendesen, mondjuk a norvég sima meccs volt (Müller egymaga többet dobott kapura, mint a teljes német válogatott, persze 40%-os hatékonysággal, a kapusuk meg a homályba szórta a labdákat gyorsindítás címén). A dánt is láttam - a svédek rossz napot fogtak ki, és az edzőjük is iszonyat balfék volt (a 40. perc táján végre összeállt a svéd védelem, jöttek fel, emberelőnyben voltak, erre ez a géniusz kiküldte szoros emberfogásra őket, kaptak egyet, és onnantól már a 6os fal is dadogott).
A brazil-román mondjuk nem akkora meglepi, a holland-szerbnél is csak a gólarány lepett meg. Azért az rendesen látszik, hogy kb. semmit nem jelent, h ki mit csinált a csoportmeccseken... Remélem a mieink jobb lábbal keltek ma"So say we all"
-
Traxx
őstag
válasz
ígyvanferi #3204 üzenetére
Nem tudom, ezeket random generátorral tolta-e fel valaki, vagy mit szívott, de a kézihez nincs sok köze
Dél-Korea - Németország 49:45, na persze, férfi mezőnyben sincs közel sem ennyi gól. Jah, meg Montenegro - Angola 39:40
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #3210 üzenetére
"Múltkor egyszerre vásároltunk a lidlben, hát komolyan félelmetes volt."
ha bunkó akarnék lenni: örülj, hogy nem Kiss Évával vásároltak együtt
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
TaliGa
aktív tag
válasz
ígyvanferi #3210 üzenetére
Nem tudom, de szvsz a Győr nem tesz jót a pályafutásának. Talán egy gyengébb csapatban önbizalmat meríthetne, vagy végre találna egy olyan edzőt aki megtanítaná lőni. Egy ilyen adottságú játékos a szaggatott vonalat csak úgy lépheti át, ha a feje súrolja a csarnok tetejét - magyarul lendületből, felugorva, és ne akarja cifrázni, ekkora erőkarral csak lőni kéne mit a gépágyú.
"So say we all"
-
TaliGa
aktív tag
válasz
Azért tegnap már látszott, hogy Montenegrónak is csak egy jó sora van, és ha egy csapat nem lövi szét a kapus lábát, akkor bőven van sansz ellenük. A dánoknak amúgy vmikor a 45-50. perc táján megvolt rá az esélye, hogy visszajöjjenek a meccsbe, de betojtak, mentálisan nagyon gyengék eddig.
Lengyel v Angola tulajdonképp mindegy, ha átlagos napot fogunk ki, akkor papíron győznünk kell. Az azért már látszik, hogy Triscsuk és Görbe valamennyi terhet le tud venni Szucsiékről.
Ps. Planéta azért megnézhetné hogy a montiknál Jaukovics 18 évesen mit csinál (ja, lő), és ugye 20 cm-vel kisebb.
"So say we all"
-
ruti
Közösségépítő
válasz
az a 38-21 -es vízió tökhülyeség
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #3198 üzenetére
ha a két csapat X-elt, akkor a 2-3-4) nem értelmezett, hanem az 5.) össz. gólkül. következik.
-
amúgy na.
ez már játék volt a javábóla dánok nem feltételezték, hogy ekkora gödörből kijövünk.
mondjuk én sem
tehát szerintem egyszerűen lebecsültek minketaz edző szintén csődöt mondott,
+4-5 nél az időkérésnél még nyugodt volt, mert ez egy Dániának nem hátrány,
de aztán továbbra sem talált ellenszert...
vicces volt a kettős emberfogásban extra területet adni egy Görbe+Misike duónak
mondjuk ekkor már mindegy voltkíváncsi vagyok a monte-dán meccsre,
elvileg a dánoknak majdnem mindegy ki jön majd a másik csoportból, szerintem nem paráznak rá a csoportbeli helyezésre-
más:
"Dalmose segíti a válogatottat" című sztori
emlékeztek, amikor Szabó Edina ott ült a francia padon, és azóta az áruló bélyeget viseli?[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
válasz
ígyvanferi #3198 üzenetére
2) egymás elleni eredmény
3) egymás elleni góldifi
4) egymás elleni lőtt gólok számaKörbeveréseknél van gondolom szerepe.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #3196 üzenetére
én a szerb meccs előtti kommunikációval sem értettem egyet,
meggyengültek, kulcsemberek hiányoznak, stb...persze...aztán amikor az első félidő végére felálltak, és az 50. percig végig lőtávolban voltak, t.képpen nyitott volt az ügy,
egy ritka jó hajránk döntötte el, ami valljuk be nem szokványos, sőt ritkán látható jelenségnek mondanáma "déliek" mentalitását eleve nem lehet modellezni, mindenre képes szívük van, minden sportágban, férfiben, nőben.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #3189 üzenetére
ha nem látod azóta, csak örülhetsz.
ritka nagy alázatban van részünk[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3186 üzenetére
Bírom az okoskodást, főleg úgy, hogy erős a gyanú hogy nem is láttad a meccset, ha nem tűnt fel, hogy egy félidőt nem is ő véd...
Részemről a témát lezártam (a kutya se szólt hozzád).
Kár a Veszprém vereségéért. A hátralevő fordulókat elnézve, szinte biztos hogy ugrott a csoportelsőség...
A legbosszantóbb az, hogy igazából nem is a mai vereség, hanem a lengyelek elleni pontvesztés fájhat nagyon: ha ott nyertek volna Nagy Laciék, egy Flensburg elleni (idegenbeli, tehát necces) sikerrel meg is lehetett volna a csoport első helye - most ehhez az kell, (túl azon, hogy meg kell verni a németeket), hogy a PSG pontot veszítsen a hátralevő meccsein..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3184 üzenetére
Tévedés, Kiss Éva védett az első félidőben, a második félidőre állt be Blanka...
-
Egon
nagyúr
válasz
ígyvanferi #3182 üzenetére
Közömbös arccal? Érdekes, hogy mennyire másképp látják ugyanazt az eseményt az emberek. A handball.hu fórumán olvasható hozzászólások szerint egyenesen kétségbeesett arccal üldögélt...
Egyébiránt hálistennek nem komoly a sérülés: valszeg csak részleges szakadást (vagy csak húzódást) szenvedett (remélem ma nem erőltetik a játékát, nehogy rásérüljön).[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ígyvanferi #3133 üzenetére
Elkezdődött a kézilabda NB1, ma volt az első forduló. A kolléga konkrétan az Érd-Vác meccsnek örül, amit meglepetésre a Vác magabiztosan nyert.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #3097 üzenetére
szerintem is bírói rutinnal kiszűrhető
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ígyvanferi #3089 üzenetére
Kuba zéró játékerőt képvisel.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
ígyvanferi #2924 üzenetére
veszélyes, de előnyös
-
válasz
ígyvanferi #2824 üzenetére
legyen úgy, de nálunk már csak az asszony nézi - bár ő is dolgozik közben itthonról -, én már elfordultam és feltettem a fejhallgatót, dübörögtetve abban a zenét, és csak néha fordulok a tv felé, elkerülve így a szívinfarktust, de azért nagyon szorítok a lányainknak!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
varsam
őstag
válasz
ígyvanferi #2824 üzenetére
Bárcsak ilyen egyszerű lenne
-
C4mp3r
addikt
válasz
ígyvanferi #2787 üzenetére
m1 adja, [link] vagy mindigtv app, vagy ehf tv angol kommentarral, de az csak vpnel fog mukodni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest