- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Majd HA megkeresik a klubunkat ES a klub rabolint, akkor mehet Lowenbe. Ugyanis 2011 nyaraig koti Vp.-hez Sesumot szerzodes. Eddig nem volt megkereses sem. Ha Sesum menni akar, akkor meg eladjuk ot, jovore ingyen mehetne.
En is sajnalom, nagyon ertekes jatekos, Mocsai tehet rola, h mashol fogja extraklasszisat megmutatni. Holnap bejelentes, Nandi remelem marad, ha nem, azt is Mocsainak koszonhetjuk majd, de akkor ki is fog dolni a bili.
Csaszar egyertelmu erosodes, Laluska profi kettes vedo, mellesleg balkezeskent valthatja par percre Vujint. Nagy Kornel mindenkinek talany... Mocsai kerte, h jojjon.
Normalis jatekosrotacioval, Mocsai megujulasaval es a hatos falon kivuli vedelmi variaciokkal van CSAK eselyunk feljebb lepni a malac BL sorsolas mellett.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
Sajnalom Szegedet. Jovore jo, ha ezustermesek lesznek.
Sajnalom ezt a bajnoki dontot is, holnap az utolso meccset jatszuk, kb 37-26-ra fogunk nyerni... Atlovoik serultek, bizonytalansag...Pedig ezek a szoros meccsek a kezilabda legjobb reklamozoi.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz Donfuli78 #26 üzenetére
El kell ismernem, h jo napot fogott ki a Szeged es gratulalok ahhoz, h 11 emberrel is majdnem nyertek. Kb 10 meccsenkent jol jatszik Nenadic, tehat a kov. 9-en ismet kutyauto lesz. Dobott 9 golt, a kov.-n dob 2-t es 10 a kulonbseg.
Viszont nagyon nem voltam elegedett a vedelmunkkel, Lapac es Zsenya ma nem volt tul hatekony, masreszt 13 golt dobnak balszelrol, ahogy Barcaban is Garcia, ez nem lehet mas, mint vedekezesi hiba. A 18 perc kiallitasbol messze nem volt 18 perc jogos. A szegedi oldalon meg 12 perc volt.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
RpPRO
őstag
válasz Donfuli78 #23 üzenetére
Azon a hullamvolgyon mar tul vagyunk. Masreszt azon a meccsen a birok egy kalap ****t sem ertek. Hulyesegeket fujta ide is oda is. Vagy 4 golunkat nem adtak meg, visszafujtak.
Raadasul az edzojuk korul all a bal, Krivokapics sem jatszik.Akkora kulonbseg van most a 2 csapat kozott, h 10-bol 10x nekunk kell nyerni.
-
RpPRO
őstag
ELVILEG nyomast akar gyakorolni a MKSZ fele. A valogatottak javadalmazasarol es a sportbiztositasrol van szo (pl. mi van ha valogatott meccs soran serul le - nem kell messzire menni, Vujin fel eve egy ocska valogatott meccsre ment ra, ezzel lehet, h a Veszpremnek a Final Four es egy csomo penz ment el). Tehat az MKSZ terfelen pattog a labda, csomo minden rendezetlen es kaosz. De ezt csak rebesgetik. Ha ezzel van baja, miert nem all elo es mondja ki vilagosan?
-
RpPRO
őstag
En mg a H-ban ultem asszem 6. sor, alattam alltak a Barcasok bemutatasnal. En nem hallottm.
-
RpPRO
őstag
Magyarady jelezte, h nem kivannak egyik kapustol sem megvalni. Nagyon 22-es csapdaja a kialakult helyzet. Kivancsi vagyok, ki kezd a Szeged elleni bajnoki donto 1. meccsen.
Amugy kint voltam a Barca elleni hazain. Majdnem szemben ultem B kozeppel, nalunk nem lehetett hallani a Nandizast, de a B*zi Lacizast sem. Mindketto elitelendo, de az ezerfeju mindig megmondja a velemenyet. Ez van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Renault, Dacia topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- További aktív témák...