Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
hoffman_ #486 üzenetére
Én nem védem a noname fékemet, csak mondom, hogy épp ez is kifogástalanul működik és nem értem mi többet nyújt egy prémium V-fék.
Hát akkor a kíváncsiságom megint kielégítetlen marad.
Ebből azt veszem le, hogy nektek sincs fogalmatok róla, h miért, csak egyszerűen jobb.Amúgy én is jobbnak tartom a felniféket:
1. Nagyobb a "tárcsa" tömege, ezért nem lehet elégetni.
2. Olcsóbb megvenni, üzemeltetni és könnyű karbantartani.
3. Merevíti a kereket:
- nincs az a nyúlós rugalmasság, mint tárcsánál, hogy a küllők engednek egy kicsit és továbbfordul a felni az agyhoz képest;
- ráfogva a felnire a kerék ként ponton fixálódik, ugye az agynál és a féknél, így ellenállóbb az igénybevétellel szemben.
- ezekből adódóan nincs kitéve a kerék szélsőséges erőknek úgy, mint mikor az agyat fékezik le a tárcsával.Tényleg csak a nedvesség az egyetlen rákfenéje, meg a nyolcas.
Viszont a hidrós tárcsa vitathatatlan előnye, hogy nem fárad el a kezem a húzásától.
(#488) Jorus
Jó, aláírom, én is biztos jobbnak érezném akkora felárért cserébe.
De én ugye az érdeklődési körömből adódóan szeretem megérteni is a dolgok működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BIOS frissítés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Megújul a Netflix tévés appja
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest