- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
válasz
Hasaggymeg #323415 üzenetére
. Elnézést kérek, nem lehetünk egyformák én biztosra akarok menni biztosan lesz rajtam kívül más is aki hasonló hozzá állása van mint nekem és ez nagy segítség lesz neki esetleg ha vissza olvassa vagy keresi.. Mivel a googlebe írod hogy lánc szabás egy csomó fajta és féle iskola van. első hajtóműves láncszabásról csak a decathlon és a lánc gyártók vagy váltó gyártók tesznek említést. Első esetben aknára futottam de a második esetben és most a harmadik esetben a az utólsólag említett képlet 100% hogy jó a Shimano rajzával össze veti az ember az is megerősíti benne két különböző kerékpáron és hajtáson tesztelve. Sőt mostanában nagy trend Chat GPT-t használni ha azzal is megérteted magadat akkor az is ugyanezt mondja/írja..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest