Új hozzászólás Aktív témák

• HEAHEA

aktív tag

válasz cool13 #311646 üzenetére

Itt a gyártó oldalán van mérettábla: [link] Leméred a lábhosszod és a kerületét, a táblázatból lehet ajánlást kiolvasni, valamint az adott cipő milyen ,pro, regular, wide fit. kb. 26,4 cm hosszt , átmérőnél 24,5 cm körül mértem a saját lábam.
    Van két NW cipőm az egyik egy [Rockster] 42-es Pro fit, betét hossz 27cm. Jó rám hosszban, de érezhetően szűkebb szorosabb fazon. A másik egy [XCM 3] , szintén Pro fit, de 43-as, betét hossz 27,7 cm. Nem mondanám szélesnek a lábfejem, de szeretem, ha nem szorít a cipő.
    #311689Hasaggymeg: nem vagyok hozzáértő, de én is szemztem a Terra Atlas-szal, de aztán NW XCM 3-as lett, lsd. fentebb, de a gyártó mérettáblázatát láttad? Kinyomtatod, leméred hátha... :K Itt a : [link]
    #311729Ringman: nekem már volt csomag dekkolós, eltűnős sztorim sajnos. Szerintem, ha magyarnak írsz, vagy telefonálsz akkor nem tudnak semmit mondani, amíg a csomag hazánkba nem ért. Írj a bolti supportnak , ahol vásároltál, vagy megpróbálhatod a német dpd-t is, aki a csomagszám alapján jobban utána tudnak nézni.

Új hozzászólás Aktív témák