-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
(ex)Cat #287634 üzenetére
Egyébként az biztos hogy a kerékpár (legalábbis nekem) sokkal nehezebb sport.
Annyi faktor van aminek klappolnia kell minden egyes tekerés elott, hogy azt le se tudom irni, es szerintem fejlodni is nehezebb, tobb a buktató, súlyzós edzesnel meg szinte kb csak az a lenyeg igy leegyszerűsítve hogy meglegyen a heti 3-4x 1.5óra aztán majdnemhogy ennyi az elejen, persze vannak itt is buktatók de hobbis amatőrként egyszerűbb sport szamomra.
Lehet a bringahoz se ugy kellene allnom hogy fejlodjek hanem csak elvezzem de ez ad egy extra motivációt ha tudom hogy javulok gyorsaságban.(persze emellett elvezem, nem elveznem nem csinalnam 🙂)dom1n0:bizony, nagyon hasznos.
Egyébként ha nem a törzs erositese a cel hanem hogy jobbam előre birjak hajolni es lejjebb a bringán, erre mely gyakorlatokat javasoljátok? Ugymond hajlekonysag novelesre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Steam Deck
- Synology NAS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 320GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged