- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Aki nem Ausztria hegyes vidékén lakik úgysem tudja elképzelni mi van itt bringás szempontból ( én sem gondoltam volna ).Most sétáltattam blökit és direkt lőttem pár képet a falusi patikai útvonaláról.Ami 5.6 km hegyre fel szerpentin és ez még csak kis szelíd dombocska itt.
Itt indul az útvonal:
Az útminőség :
A szerpentines kanyarok közötti szintkülönbség :
Természetesen majd lövök pár képet arról az ultra meredek útszakaszról is,de oda autóval kell felmennem.
Lehet,hogy rosszul kerestem rá az első beírásomnál,de nem igazán járna jobban aki ott tekerne és nem az állítólagos Új Zélandi útszakaszon,azt bármennyi sörbe lefogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest