Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
flash- #251393 üzenetére
Szerintem user függő az egész, a topikgazdánk valszeg 1 órás lánc kefélésre mondaná, hogy az a minimum, nálam inkább úgy néz ki a dolog, hogy:
- újrawaxolás előtt törlöm, de gyakran "elfelejtem"
- "a smoove esőt mennyire birja?" - passz, nálunk a kisbótban Squirt waxok, mucoff wax, finish line waxok és talán bikeworx van, de szerintem a Smoove is kb. úgy működhet, mint a Squirt, ami nálam lazán bírta a sarazós havas, esős tekeréseket. A Mucoff az sajnos nem igazán szereti.
- amikor nem forró waxolok, csak csepegtetőst használok, soha nem veszem le a láncot takarítani, vizet és tisztítószereket akkor lát, amikor bringát mosok
Szerintem ha waxolsz, egy kis fekete szmötyi nem gond, ha van a hajtáson. Hogy miért? Azért, mert ebbe nem ragad bele a por, ez nem darál, nem eszi a hajtást, kizárólag esztétikai "probléma". Ráadásul annyira sosem lesz fekete, mint az olajtól.
#251394 Dark Archon: +1
#251396 stickermajom: bármelyik bringás webshopban van valamilyen wax, a decathlonban is van, bár nem tudom milyen. Én most homemade waxot használok, olvasztott gyertyára öntöttem foltbenzint, összeráztam, hagytam hűlni és egy ideig le van tudva a dolog. Ha jól rémlik 600ft volt és többször annyi lett belőle, mint a Squirt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen NAS-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest