- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Logitech Z906
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz
gordonfreemN #245942 üzenetére
Hát igen, nekem 34,9-es bilincs kellett a nyeregvázcsőhöz, ezek szerint a tied 31,8-as, erre sem gondoltam. Pedig anno adtak hozzá szűkítőt, de mivel nekem nem kellett, nem használtam, így 10 év távlatából meg nem nagyon emlékszem, hová is tettem
, bocs. A jó hír, hogy külön is lehet kapni [link] .
Általános kenegetésre most ezt [link] használom, de ez is olyan, hogy mindenki másra esküszik. Nekem bevált minden olyan alkatrészhez, amihez nem valami speciális cucc kell ( karbon paszta, DT zsír, stb.).
A Bringabutikban érdemes körülnézni, szerszámok is vannak, az áraik sincsenek nagyon elszállva, és 2-3 nap alatt eddig mindig megkaptam onnan mindent. Persze egy-két villáskulcsot akár az OBI-ban vagy bármelyik barkácsboltban is tudsz venni.
Nyomikulcsot a Bikeinn-ről vettem, de az csak 4-5-6 Nm-t tud, a finomabb dolgokhoz ( nyeregcső bilincs, stucni, féktárcsa, stb.) pont elég, amit ezeknél nagyobb nyomatákra kell húzni, ahhoz meg nekem nem kell, de sokan használják, talán tud valaki ajánlani egyet.Update: most megnéztem, a szerszámokat inkább ne a Bringabutikból vedd, zömében Parktooljaik vannak heroinért. Régebben volt nekik többféle, olcsóbbak is, otthoni szereléshez nem feltétlenül kell Parktool szintű cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged