Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bardi
senior tag
válasz
INTELligent #171391 üzenetére
Szerintem a pumpából távozik a levegő. Úgy kipróbálhatod, hogy letekered, vissza, megint, megint, és nézed, hogy esik e a telóban a nyomás. Nekem is úton van az új, elvileg ez is ilyen, remélem nem átbaszás. A régi folyamatosan eresztette a levegőt, azért abban is megpróbálom majd kicserélni az o gyűrűket, de sajnos nem tud ilyen fícsört, hogy két tekerő lenne rajta.
Még jópár éve egy szobabiciklin azt hiszem sikerült 190 fölé vinnem a pulzust. Van egy emelkedő, amire ma nem mentem el, arra a részre kíváncsi vagyok, sajnos az esőzés annyira szétmosta, hogy utóbbi időben nem tudtam ott feltekerni, de előtte az rendesen megfingatott, olyan igazi tüdőszaggatós. Erről jut eszembe, még pár hónapja írtam, hogy folyton köhögök tekerések után, gyakorlatilag minden nagyobb levegővétel után, ez teljesen elmúlt, tényleg csak a tüdőnek kellett megedződnie, szóval igazatok volt.
(#171389) AXisBOLD
Szerintem ha bemész egy csavarboltba a környékeden, adnak valami hasonlót, még ha nem is koppra ugyan így néz ki, működni fog.
Én anno gördeszka felfüggesztéshez vettem így csavarokat, a gördeszkakompatibilis az 2000 volt asszem, ott meg kijött 200-ból, jobb minőségben. Vicces volt, ahogy a deszkások megpróbálták megmagyarázni, hogy az miért jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest