Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cidalain
veterán
ha már egyszer cipő és rendelés és külföldről mindenképpen akkor szerintem hu.sportsdirect.com. rendeltem már onnan, teljesen kultúrált (bár a magyar fordítás néhol vicces), forintban fizetsz, 1 héten belül megjön, nem drága a postaköltség (DHL hozza). ismerősi körömben is használják páran nagy megelégedéssel.
nem reklámozni akarom, csak ha már ez van akkor használjuk a megbízható oldalakat. - 

DNReNTi
őstag
Ehhez szerintem nem kell webfejlesztő szem.
Nincs semmilyen céginfó, kapcsolati email: még csak nem is a domain alatt van, domain regisztráció ideje: 2014-06-23, regisztráló ország: CN, regisztráló cég: liuwen yuwen, ésatöbbi.
Én maradnék az ebay-nél.
 De ez nem jelenti hogy nem lehet megbízható, csak azt, hogy én nem rendelnék innen. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
 - Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ez nem jelenti hogy nem lehet megbízható, csak azt, hogy én nem rendelnék innen.