- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Az új iPad - nem kellett jósnak lennünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Még mielőtt mindenki lehurrogna: Mindenki olyan böngészőt használ, ami neki szimpatikus, és megfelelő.
De: Az explorer-t régebben én is használtam, valami gyalázat. Abszolút nem biztonságos, folyton trójaim volt, tűzfal mellett, és antivírus mellett is. Ez eléggé érdekes volt számomra. Igaz utána le tudta írtani a betolakodókat a vírusirtóm, de miért nem látta hogy bejön?
Amióta mozillát használok azóta ez megszünt. Egy darab vírust nem tudok bekapni kb 2 éve. Kivéve a legutolsó esetet, de az nagyon nagy pech volt, mivel egyből nem tudta leírtani a közben belerakott vinyóról a cuccot, mert az valami oknál fogna halott (seagate 7200.10), és nem lehet törölni róla a vírust. Közben megnyitottam a meghajtót, és szépen át is került a többi vinyóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest