Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Még mielőtt mindenki lehurrogna: Mindenki olyan böngészőt használ, ami neki szimpatikus, és megfelelő.
De: Az explorer-t régebben én is használtam, valami gyalázat. Abszolút nem biztonságos, folyton trójaim volt, tűzfal mellett, és antivírus mellett is. Ez eléggé érdekes volt számomra. Igaz utána le tudta írtani a betolakodókat a vírusirtóm, de miért nem látta hogy bejön?
Amióta mozillát használok azóta ez megszünt. Egy darab vírust nem tudok bekapni kb 2 éve. Kivéve a legutolsó esetet, de az nagyon nagy pech volt, mivel egyből nem tudta leírtani a közben belerakott vinyóról a cuccot, mert az valami oknál fogna halott (seagate 7200.10), és nem lehet törölni róla a vírust. Közben megnyitottam a meghajtót, és szépen át is került a többi vinyóra is.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi, csak előbb kell vennem legalább 60-70 db DVD-ét, meg rá kell szánnom egy teljes hetet, mégha 6x-osan írom is.

Nem tudom, van-e valami más megoldás. Most megpróbálom azt hogy hogy az egyik meghajtóról ( 6db van 70 és 100Gb-osak) átmásolom a file-okat egy mások viszonylag nagy hellyel rendelkező maghajtóra, és után a formázom. Ha nem jelenik meg rajta az auto felrat akkor visszarakom a cuccokat, és így tovább. A két oprendszert viszont újra kell telepítenem mindenképpen. Vista-t is és XP-ét is használok, de azt sem közös boot.ini-vel, hanem úgy hogy F8-al ha akarom akkor az XP-ét indítom.....
Remélem hogy ez működni fog mert ha nem akkor igen nagy gondban leszek.

-
tzsolesz
nagyúr
Gyerekek azonalli help kellene.
Az összes meghajtómon megjelent egy bizonyos sal.xls.exe nevű kártevő. Leirtani sajnos kaspersky-val nem lehet. Minden meghajtón auto feliratú cimke is lett a legördülő menüben. Sőtt megsem nyitja a vinyót, csak úgy hogy jobb egér gomb, megnyitás.
Egy vírusos vinyóról került fel, de sajnos csak formázással tűnik el. 2 vinyóm van az összesen 500Gb, csak hogy így mindent kikellene írnom, mert hiába formázom le az egyiket, a másikról az indulás pillanatában már fel is kerül....
Nagyon nagy bajban vagyok, kérlek titeket segítsetek, mert ez így nem lesz jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest