Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crondore
tag
válasz
Bakóimi
üzenetére
9,5g The single - t is használok rendszeresen. Olyan 10,5g megy bele optimálisan(bár volt már benne 11g is) . Grammozom, nem a folyadék mennyiségét nézem. 2-2,5 arányig jó. Felette szétmosódik, csatornásodik. Gépem előáztat, ez sokat segített más nyűgösebb szimpla szűrőknél is. A másik hogy nagyon alaposan rögtelenítek. Mióta így csinálom 1-2 klikkel feljebb(durvább irányba) vagyok a cm702-essel. Oda kell figyelni rá elöszőr, de könnyen adja magát, finom kvkat húzok vele, de kicsit összemossa az ízjegyeket. Ha kevés a kv benne csak akkor nem jön szépen a lefolyás a naked - be. Van egy minimum kv mennyiség ami alatt nem lehet szépet húzni vele.
-
zolnagy
őstag
-
-
jolti
senior tag
válasz
Bakóimi
üzenetére
Igen, ezért Írtam oda zárójelben, hogy poliamid....
Ha bemesz egy eszergalyoshoz es azt mondod neki, hogy poliamidbol, vagy danamidból kéne letrehálni ezt meg azt, néz rad hülyén.
Viszont, ha dolomitot mondasz, azt egyből érti, mert (legalább is errefelé) igy hívják.
Ez kb. a savallo-rozsdamentes esete... -
zolnagy
őstag
válasz
Bakóimi
üzenetére
Hát [ennyi pénzért] már biztos jó lehet.

-
itaprak
csendes tag
válasz
Bakóimi
üzenetére
Elvileg K hőelem, és ezek nagyrésze tényleg földelt, de szerintem nem úgy ahogy te gondolod.
Arról van szó, hogy a hőelem áramköre nincs elektromosan szigetelve a szenzor fejében (grounded). Azaz amit belevezetsz feszültséget, hogy megmérd a hőfokot, azt belelöki a bojlerbe is. Ami nem is lenne nagy baj, de a bojler földelve van, és így már mérési zavarokat okoz...Úgy olvastam, hogy ezek arra jók, hogy "lebegve" használd őket, vagy nem vezető anyagokba fúrva...
(de, javítsatok ki ha valamit rosszul írok, teljesen új ez a témakör nekem...)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(de ezt átmenetinek szánom)