Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Szülőknél most otthon az ajánlott izsáki kollégától van egy Saeco Syntia, 60 pénz volt fél év garival. Kávéból végre elfelejtették már a piacos Segafredo-t, mert megkóstolták az Iboo kávéját és tök jól bevált. Mielőtt kávéznál főzöl vele egy üreset, amit szerencsére ennél a modellnél megoldottak annyival, hogy átnyomod őrölt kávé funkcióra és akkor tol egy üres főzetet. Azt hiszem ilyen 5+ kg-nál már valami 2500 Ft körül oda is adják. Szóval simán megiszom ezt otthon, ha meglátogatom őket és nem fintorgok. Cégnél bent főleg PY Get Up megy PID-es gépből, Eureka Atom darálóval, meg ha van valami különlegesebb kávé, akkor a Kinu-val.
-
Bazsee71
őstag
Nana, annyit írtam, hogy annál többet nem adnék egy automatáért.
De inkább a Brikka kézi hajtánnyal, mint az automata. Jópár gépből ittam már kávét, ez alapján képtelen vagyok elhinni, hogy fekete löttynél jobbat köp ki akármelyik (bár Acquavivával még nem volt dolgom). Persze valami feldereng a kávéból, meg a friss minőségi jobb eredményt ad, de még mindig nem jót.Olaszországot végigtoltuk napi 4-5 HX-es kávéval, rájuk is borítottam volna az asztalt, ha meglátok egy automatát.

Parci: Azért annyira nem kritikus a helyzet, az irodai két Impressa 500-as ridegtartásban két éve bírja a strapát. Amúgy szervizelni tényleg ne kelljen, szüleimnek simán elment már 25-30e a Saeco javítására, volt hogy egy hónapig volt a szervizben, a panelen makacsolta meg magát valami. Na ez bennük a szívás.
von toth: Valószínűleg az is tény, hogy nem tudod használni a Brikkát.

-
csabulaxi
senior tag
végre,...
teljesen egyet értek, csak én nem vennék belőle használtat
120 ezer egy új, 2 év garival
ha egyszer hozzá kell nyúlni csak a megnézés 10 ezer, utána ha kell valami akkor min 25 ezer
+ olyan lehangoló a valljuk be 10 éves dizájnú gépeket nézegetni a használtas boltban a polconnem véletlenül dobálják ki a " hülye"nyugatiak
+ ez is olyan bizalmi kérdés mint autó szerelés, mindig van egy haver akinek olcsó a kibobott alkatrészekből, de ha ismeretlenül odaesel, lenyúlnak
napi 5 adaggal 3-5 évet biztosan elketyeg, csak oda kell figyelni a heti pucolásravagy 5 éve olvasom a fórumot, de még nem találkoztam (csak hallottam) olyanról aki az itteni metódust követi
itt vidéken mindenki a szarvasit issza, akciós pennys kávával, megy a házi hírlevél ha a piacon van 1000 alatt kiló kv. -Milyen? -Mindegy, kávé, olcsó!
a menők nessprezzós kapszulásoznak
néha ha sikerül nagyobb városba eljutnom, beülök kávézóba, étterembe, benzinkútra ahol nagy presso gép van
de eskü, hogy évente, ha egyszer sikerül olyan kv-t inni amire emlékszemnekem jó kávéval ( a pacificesek nekem nem jöttek be) teljesen jó élmény az autómata
igen sajna még nem ittam az itteni buzulós kávét, ahogy sört sem fogok otthon főzni
remélem egyszer majd valami nyíltnapon..de szerintem soha nem fogok fél órát melegíteni többször gőzcsapolni, főleg, hogy egy hétvégi vendégeskedékor kb 20-at kell főznöm..
-
ja, lehet finomságot állítani 3, 5, jó esetben 10 lépésben. a rossi rr45-nek meg 40 fokozata van, oszt még sem jó, nem lehet elég precízen belőni. és miért mondod, hogy jobb kávét ad egy kotyogósnál? ha arra odafigyelsz és nem ég meg, tök korrekt kávét lehet csinálni.
50-60e ft egy újkorában sem túl jó automata, fél év garival. annál sokkal többet nem is bír. aztán lehet visszavinni, akkor majd 35-ből talpraállítják.
szóval nem ad ezerszer finomabbat semminél, mindenképp drága és cserben fog hagyni. abban az egyben értek egyet, hogy ha már megszivat, inkább 50-ért szivasson meg, mint 164-ért...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De inkább a Brikka kézi hajtánnyal, mint az automata. Jópár gépből ittam már kávét, ez alapján képtelen vagyok elhinni, hogy fekete löttynél jobbat köp ki akármelyik (bár Acquavivával még nem volt dolgom). Persze valami feldereng a kávéból, meg a friss minőségi jobb eredményt ad, de még mindig nem jót.