- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomace91 #9533 üzenetére
Ok akkor keverem. És vacak ize van vagy sem?
Jézusom@ havonta kell cserélni a baciszaporulat miatt. Azt, hogy soha nem éred el arra értettem, hogy ez kv víz, kesernyés, nem finom. Én az alpesi hóleveket sem igazán szeretem (evian, volvic, szépemlékű norda), kv-ban sem, mert érzem a kesernyét. Ezek azért ilyenek, hogy ne bánCSák a gép belsejét korrózió szempontból. A magnéziumosnak sokkal barátságosabb íze van, cserébe nem olyan jó a bojlerben, mert kicsapódhat ilyen magnézium habként.
Szerencsére a robotban nincs bojlerLyézus 2 @ lehet, hogy először fel kell programoznod a gombokat (nyomva tartod csapolás közben és mikor elengeded, azt a mennyiséget megjegyzi). Vagy gyárilag a te ízlésedhez jóval hosszabb italra van programozva 🤷
-
válasz
Tomace91 #8634 üzenetére
A fagyasztó más tészta. Én ott se nyomok ki semmit, de a fagyasztásé a főszerep, a többi inkább helytakarékosság. Ellenben fagyasztásnál annál érdekesebb a szelep leragasztása (ha gyári tasakban raknád el), főleg, ha ilyen nofrost és hasonló nevű, légkeringetéses hűtőd van, mert az kiszippantja a gázokat a szelepen át. Meg így nem lesz hűtőszagú a cucc. Vákumbödönről engem senki sem fog meggyőzni, használtam, jó drága marhaságnak tartom. Ha sokat iszol azért, ha keveset azért. Ha keveset, akkor én maradnék az adagonként fagyasztásnál. De annál macerásabb hülyeség meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest