Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
echterion #57 üzenetére
Köszi szepen a tapasztalat megosztást. Én ia jobban preferálom a philips vagy saeco vonalat, mint a de longhit, már csak a kerámia örlőkés miatt is. Szerintem megvárom mostmár a novemberi fekete pénteket, ha csak nem találok valami nagyon jó dealt addig.
#58 oszy: ezen is gondolkoztam már, de mitevő legyek ha kiadok 60-70 ezret et használtra és 1év múlva meghibásodik? Nem szivesen költenék ilyenkor még rá plusz 20-30ezret, hogy újra használható legyen.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
echterion #46 üzenetére
Szia. Mennyire vagy megelégedve a philips kávéfőzővel? Mennyire bonyolult a karbantartása, tisztítása? Nézegetem, hogy milyen gépek vannak, de nem tudom melyik márkát lenne érdemes valasztani. De Longhi, vagy Philips vagy Saeco gépek közül, olyan 100-120k magasságában. Ha tudnál tapasztalatot írni a philipsről azt megköszönném, mert az 5ös sorozatot már megkapnám ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest