Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Köszi szepen a tapasztalat megosztást. Én ia jobban preferálom a philips vagy saeco vonalat, mint a de longhit, már csak a kerámia örlőkés miatt is. Szerintem megvárom mostmár a novemberi fekete pénteket, ha csak nem találok valami nagyon jó dealt addig.
#58 oszy: ezen is gondolkoztam már, de mitevő legyek ha kiadok 60-70 ezret et használtra és 1év múlva meghibásodik? Nem szivesen költenék ilyenkor még rá plusz 20-30ezret, hogy újra használható legyen.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
Szia. Mennyire vagy megelégedve a philips kávéfőzővel? Mennyire bonyolult a karbantartása, tisztítása? Nézegetem, hogy milyen gépek vannak, de nem tudom melyik márkát lenne érdemes valasztani. De Longhi, vagy Philips vagy Saeco gépek közül, olyan 100-120k magasságában. Ha tudnál tapasztalatot írni a philipsről azt megköszönném, mert az 5ös sorozatot már megkapnám ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (DJI RC 2) (GL) (Bontatlan)
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás