- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #9843 üzenetére
Mindenhol azt olvastam, láttam review-kban, hogy a K4 presszóra jobb, mint a K6. Utóbbi akkor jobb, ha mindenféle más kávét is csinál az ember (V60). Persze nem derült ki, hogy a kolléga mit akar inni.
Nekem csak presszó kellett, ezért lett a K4. Hatalmas ugrás a Graef után, ízben is és pangó kávé alapján is. Lehet, hogy tovább tart ledarálni, de hamarabb ledarálom a babot és "leecsetelem" a K4 alját, mint ameddig püfföltem a Graef-et, hogy adjon ki még 2-3 gramm kávét.
Ebben az árkategóriában mindenképp a K4-et ajánlanám a Graef helyett, kivéve ha valaki valamilyen fizikai okból nem tud tekerni. De ha egyszer begipszelik a karom, akkor is inkább rádugom majd a bit-es csavarbehajtót a K4-re, minthogy visszamenjek a Graef-ra...
És ezzel nem azt mondom, hogy élhetetlen a Graef, de a szememben kétszer olyan jó a K4 azzal együtt is, hogy manuális. -
Mortein
tag
válasz
RetepNyaraB #9843 üzenetére
Elektromos oldalon érdemes beleugrani a DF64 II-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest