- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Alapfelszerelés (szerintem): mérleg, stopper, örlő, dripper, filter, hattyúnyak/kancsó. Amióta kancsót használok, sokkal finomabb kávékat tudok készíteni, előtte próbáltam közvetlenül vízforralóból, nekem nem ment, aztán jöttek amit korábban linkeltem, ezek a csepegtetők. Javult az eredmény, de az igazi a kancsó, kell az irányítható és szabályozható vízsugár.
Ja, és az örlő is fontos, a korábbi Hario örlőmmel nem volt túl konzisztens az őrlemény, ahhoz képest a Timemore sokkal jobb eredményt és így finomabb kávét ad. Igen, durvább mint a kotyogóshoz, vagy Aeropress-hez, finomabb mint a frencs presshez. Kávénként változik, az első főzet után érezni, hogy durvább vagy finomabb kell.
Szerintem a gép ide nem jó megoldás, mert manuáisan sokkal több szabadságod van, amit a géppel elvesztesz.Én világos pörkölést szoktam használni, a sötétebb kevesebb élményt ad, világosnál sokkal jobbak az ízek. Ami nekem a legjobban ízlik, azok az Etióp kávék, jellemzően ezek drágábbak, de érdemes megpróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest