Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
capafog23
#6993
üzenetére
Én simán kiöntöm amennyi éppen kell, lezárom a zacskót és visszateszem. Nem hardcore megoldás, de kinek mennyi ideje van erre...
A tapasztalatom az, hogy amikor még fagyott, és gyorsan ledarálom, és úgy főzök belőle, akkor a legjobb. Napokkal később sem fűrészpor nekem, de ja, sokat veszít az aromából. -
válasz
capafog23
#6993
üzenetére
Egyáltalán nem jó 5let negyed kiló fagyasztottat berakni az őrlőbe, ha jól értem a tervet. A tapasztalatok szerint a fagyasztott kv extra gyorsan pusztul meg felengedve. Egy érdekesebb tétel fix, hogy nem él túl 3 napot se, nemhogy egy hetet a dózerban. A nem túl érdekeset meg minek fagyasztani...
Ja, Beninek @ a hardkór kávézók egyáltalán nem tartanak kv-t a babtartályban, csak arra a pár másodpercre, amíg ledarálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A tapasztalatom az, hogy amikor még fagyott, és gyorsan ledarálom, és úgy főzök belőle, akkor a legjobb. Napokkal később sem fűrészpor nekem, de ja, sokat veszít az aromából.
addig is próbáld minél kisebb adagokra elosztani a kilót. én nyolc felé osztom, és nem fagyasztom. persze ha egyszer lesz fagyasztós hűtőm, akkor előveszem a mézes üvegeket.
Mr.Csizmás

