Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krono.
üzenetére
Ha egy főről van szó akkor a 350ml az ajánlott méret. Rhinowares 360-as kiöntőjét használom cca 3 éve [link] ár/értéke minőségben sztem jó választás. 600-as méretből pedig az alzán vettem egyet valami 3000 forint körül, teljesen jó. [link]
Igen az a mondás, hogy a 350-esben gőzöljük a tejet aminek az optimális mennyisége ebben a méretben olyan 150-190 ml, ha ennél többre van szükség akkor jön a következő méretlépcső a 420-450ml-es kiöntő. Ezt követően (opcionálisan) öntjük át nagyobb méretűbe, sokkal jobban kezelhető benne a tejkrém. De lustaság miatt kb 10-ből 1x használom csak
plusz mosogatnivaló. Az, hogy melyiknek milyen a csőre ízlés kérdése, mindegyikkel lehet szép mintát önteni. Egy pontos hőmérő beszerzése főleg az elején ajánlott a konzisztencia miatt. Később már elhagyható, de mondjuk én még mindig használom mert megszoktam.
A témában kötelező "olvasmány" Emilee Bryant [link] és Lance Hedrick is [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
plusz mosogatnivaló. Az, hogy melyiknek milyen a csőre ízlés kérdése, mindegyikkel lehet szép mintát önteni. Egy pontos hőmérő beszerzése főleg az elején ajánlott a konzisztencia miatt. Később már elhagyható, de mondjuk én még mindig használom mert megszoktam.
Mr.Csizmás