Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Nos köszönöm a korábbi segítségeket.
Tegnap megérkezet a Dedica mellé a nyitott szűrőtartó kar, a gyári kosarával. Egyből ki is próbáltam egy főzést az AVX Good Morning kávéval. Pár próba után sikerült egész jó beállítást találni. 16g in 40g out 30 sec alatt. Szép crema lett, de az íze azért elég kesernyés. Megpróbálkozom még nagyobb töltettel és dúrvább őrléssel, talán ez kevés neki. Szembesültem egy új problémával viszont: Ez az adag kávé számomra "túl sok", vagy kétfelé osztom és vízzel higítom, vagy visszaállok napi 1 kávéra. a 12-14-es kosár esetleg működhet kellően kis töltettel, hogy egy szimpla presszót főzzek vele? Esetleg megvegyek az IMS 14-16-os kosarat és mindig osszam szét utólag, majd higítsam fel forróvízzel?
Szeretem a kávézás élményét, innék is napi 3-at, viszont ilyen erős kávé esetén ez nem kivitelezhető. Esetleg keressek egy gyengébb Arabicat?
Ti hogy oldjátok meg ezt a "problémát"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás