- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- GeForce GTX 980 Ti: TITAN X light
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok, kezdek kicsit kégni uh profik segítsetek kérlek ha tudtok. Vettem egy ideje egy Dedica 685-t meg egy graef cm702-t. Rendeltem hozzá ali-ról bottomless filtert, wdt-t meg egy normálisabb tampert. Rendeltem már alza kávét, AVX-ről is, innen onnan, próbáltam friss kávéval is csinálni. Ha friss a kávé akkor 3-4es őrlő beállításon sikerül olyan kávét darálnom hogy az a 14-16g kb 25mp alatt jöjjön le és 30-35ml legyen. Viszont akármelyik kávéval próbáltam minden esetben olyan k*va savanyú lett h önthettem ki... ha a gyári szar karral csinálom akkor kicsit nagyobbra rakom az őrlőt de nem savanyú. Mi a fenétől lehet ez? Egyedül a szűrő ami ali-s és lehet szar, vehetnék egy jobbat de az okozhat ilyet? Kezd elmenni a kedvem igazából. Mivel 2 kávé fogy/nap ráadásul a friss kávé is nagyon hamar meghal és már 1-s őrlőn is olyan gyorsan átfolyik hogy szar. Úgyhogy mostanában a gyári karral használom hogy legalább tudjak inni kávét.... Mit szúrhatok el? Nem lakik véletlen valaki Üllő közelében, és megmutatná mit szúrok el, vagy csináljak videót?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Amazon Fire TV stick/box
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest