Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis iránymutatást kérnék, merre érdemes tovább kóstolgatnom:
a kapucziner kínálatából vásároltam az elmúlt fél évben, blendeket (velencei, riói varázs, palermo, italian) és single origin-t (kenya, etióp Sidamo, kiamania, Honduras El Izote, Myanmar) és most leadtam az utolsó rendelésemet náluk: Nicaragua Los Pedernales + Sidamo és egy riói varázs.Különösebb koncepcióm nem volt, próbáltam nagyjából mindenfélét kipróbálni ilyen 10k/kg alatt, és közben ismerkedni a GC-vel, kávé készítéssel. Nem azért rendelnék máshonnan mert bármi bajom lenne velük, csak kipróbálnék más pörkölőt is
Umami Coffee-tól sikerült még etióp és honduras-t próbálni, ezeket kóstoltam kávézóban is, nagyjából sikerült reprodukálni itthon.
Amit szeretnék - világosabb pörköléssel próbálkozni, gyümölcsösebb ízvilágot kóstolni és hasonló árszinten maradni; de mindig rendelnék valami klasszikusabb csokis ízvilágú kávét is rendelni lehetőleg egy helyről
Graef CM81 marad továbbra is.
Pacificaffe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest