Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondjuk annak most nem szívesen állnék neki
amúgy nagyon elégedett vagyok a géppel, 2-3 hónap alatt kb meg is tanultam használni annyira, hogy szinte mindig iható a végeredmény
akartam kérdezni egyszer, hogy a PID-del mik a tapasztalatok; aztán HC-ben rákerestem, és láttam, hogy akár ilyen 7-8 fokos eltérést is lehet mérni (akinek van hozzá türelme és eszköze
) ..
volt egy etióp aztán egy hondurasi kávé, amit kósoltam kávézóban, aztán vettem belőle ott helyben, és sehogy sem akart olyan lenni.. megkérdeztem minden paramétert, elhangzott hogy hőigényes, és 95 fokon készült. Minden stimmelt, a lefolyás, az arány, az adag, csak az íze nem
így nem maradt más mint a hő, és 103-ig kellett elmennem, hogy kb ugyanolyan legyen.
de az olvasottak alapján ez normális
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 4 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest