Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
picur220
üzenetére
Na, vettem egy Mignon Silenziot, találtam egyet egy 100-asért. Elsőre tök jó kis gépnek tűnt, aztán elkezdtem utánajárni, mit is kéne csinálni ezzel a modellel.
Következő a kérdés: YT és Reddit és hasonlók alapján úgy kéne beállítani, hogy ha üresen hallom, hogy összeérnek a kések, akkor 2-3 osztásnyit visszatekerni durvább irányba és onnan elkezdeni kísérletezni úgy, hogy ne érjenek össze már a kések, ne halljam ezt a súrlódó csiszolódó hangot. Ha ezt megcsinálom, akkor 3-5 sec-es espressoim lesznek, használhatatlan. Ehhez még vegyétek hozzá, hogy ezt a kísérletezést nyitott karral csináltam... mintha robbantottak volna.

Ha nem foglalkozom az egésszel, hanem üresen már bőven a csiszolódós tartományban őrlök, simán tudok vele 20-30 sec-es espressokat csinálni, és kávéval bekapcsolva nem is hallok semmi rendellenes hangot. Most akkor mi az igazság? Baj ez a grinding noise, vagy nem baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mr.Csizmás