Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattew
tag
Sziasztok!
Két alapvető kérdésem lenne (Kaspersky Internet Security):1) Webes víuskereső. Potenciális fenyegetésnek észlelt egy url-t (adathalász oldal besorolással), de én azt mondtam, hogy megnyithatja (engedélyezés). Mikor újra ugyanahhoz az oldalhoz (másik link) tartozó url-t nyitottam meg, a KIS már nem szólt (de tudomásul vette, hogy veszélyes url, mert feljegyezte). Hogyan tudom beállítani, hogy mindig szóljon, ha valamit talál? Vagyis figyelmeztessen ha valami van (hiszen akkor majd körültekintőbb leszek a veszélyesnek titulált oldalon - kétszer meggondolom mire kattintok). Gondolom valahol be lehet állítani, hogy mindig figyelmeztet, ne csak először. Nincs a kivételek közé rakva az url, szóval valami más, az én tudásomat meghaladó dolog a probléma nyitja.
2) Tűzfal. Eredetileg Outpost free-t használok, de szeretném teljesen kiváltani a Kasperskyval (ne egye feleslegesen a ramot/procit a két program). Az outpost minden programot személyesen szabályoz, míg a Kaspersky csoportokban gondolkodik. Hogyan lehet beállítani egy új (vagy átállítani egy régi) csoportot (mivel elemenként nem tudtam megcsinálni, de az is megfelelne), hogy annak tagjai mindent csinálhassanak, csak az internethez ne férjenek hozzá (vagyis teljes jogú program legyen, csak ne kapjon internetet)?
Előre is köszönet a segítségért és a "regényem" elolvasásáért!
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest