Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mattew

tag

Sziasztok!
    Két alapvető kérdésem lenne (Kaspersky Internet Security):

1) Webes víuskereső. Potenciális fenyegetésnek észlelt egy url-t (adathalász oldal besorolással), de én azt mondtam, hogy megnyithatja (engedélyezés). Mikor újra ugyanahhoz az oldalhoz (másik link) tartozó url-t nyitottam meg, a KIS már nem szólt (de tudomásul vette, hogy veszélyes url, mert feljegyezte). Hogyan tudom beállítani, hogy mindig szóljon, ha valamit talál? Vagyis figyelmeztessen ha valami van (hiszen akkor majd körültekintőbb leszek a veszélyesnek titulált oldalon - kétszer meggondolom mire kattintok). Gondolom valahol be lehet állítani, hogy mindig figyelmeztet, ne csak először. Nincs a kivételek közé rakva az url, szóval valami más, az én tudásomat meghaladó dolog a probléma nyitja.

2) Tűzfal. Eredetileg Outpost free-t használok, de szeretném teljesen kiváltani a Kasperskyval (ne egye feleslegesen a ramot/procit a két program). Az outpost minden programot személyesen szabályoz, míg a Kaspersky csoportokban gondolkodik. Hogyan lehet beállítani egy új (vagy átállítani egy régi) csoportot (mivel elemenként nem tudtam megcsinálni, de az is megfelelne), hogy annak tagjai mindent csinálhassanak, csak az internethez ne férjenek hozzá (vagyis teljes jogú program legyen, csak ne kapjon internetet)?

Előre is köszönet a segítségért és a "regényem" elolvasásáért!

Új hozzászólás Aktív témák