Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qasam
aktív tag
Nálam nincs az a bosszantó hosszas betöltődés ablak. Jó lett a foltozás.
-
tomaszka88
aktív tag
Neroval még mindig nem megy rendesen sajnos
-
lacoka007
tag
válasz
tomaszka88 #2196 üzenetére
Üdv nálam meg kevesebb lett a memoria használat. Kellett már ez a patch. Ráadásúl felgyorsúlt a vírukeresés is.
-
tomaszka88
aktív tag
Sziasztok!!
Juhéé,nálam is!! Nerot még én sem próbáltam vele.
-
Bib
őstag
Na végül is megjött az E.
-
Qasam
aktív tag
válasz
tomaszka88 #2191 üzenetére
Jövő hét elejére rendben fel fog frissülni E-re.
-
gduck
addikt
válasz
tomaszka88 #2182 üzenetére
Sajnos jobb megoldást nem találtam, hiába adok meg minden jogot a Nérónak és hagyok neki mindent, ugyanolyan lassú az írás! Így egyenlőre írás alatt letiltom a "rendszerfigyelő komponenst"...
-
HZoli87
veterán
Valószínű ez az oka, jövőhét elején biztos lefrissül.
Patch E for Kaspersky Internet Security 2014 14.0.0.4651, Tech Article
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap egy ismerősöm gépére tettem fel a KIS2014-et, viszont nem frissült D patch-re azóta sem, csak az adatbázis frissül. Mi lehet? Eddig nem tapasztaltam ilyet. Elképzelhető, hogy később fog frissülni? (W7 Prof.) -
tyan
senior tag
válasz
tomaszka88 #2182 üzenetére
Ez a KIS2014-ben egy bug.
-
törölt tag
válasz
HZoli87 #2177 üzenetére
Köszönöm, de ez nem teljesen így igaz. Ha az 3 db-os licencből tavaly feltettem egyet 1 gépre, akkor nem mindegyik kezdte el az 1 évet számolni, hanem úgy h.ha pl.a 3.-at 3 héttel később aktiváltam, akkor bizony ott akkor kezdődött a 365 nap....(ez a 2013-as KIS volt)
Lehet h.most másként van...
-
HZoli87
veterán
válasz
#73959936 #2176 üzenetére
5 gépes licenc azt jelenti, hogy egyszerre 5 eszközön tudod használni a programot, ahogy előttem már írták is.. Az első aktiválástól ketyeg az 1 év (ez az összes eszközre igaz). Ha egy új gépre vagy új rendszerre (XP-ről váltás Windows 7-re) telepíted a programot mondjuk fél év múlva, akkor értelemszerűen már csak 180 nap lesz hátra az előfizetésedből.
Nem 5 x 1 évig érvényes! 1 év letelte után meg kell újítanod az előfizetésedet.
-
törölt tag
Sziasztok. Op rendszer cseréjéhez fogok. A KIS 2014 minden további nélkül fog működni az újratelepítés után ?
(ugye most xp, jön a win7)
5 db-os licensz, mit csináljak, hogy ugyanazt használjam mint eddig, és ne nyúljon másikhoz ? Vagy nem is fog ? IP alapján frissít ?
-
Qasam
aktív tag
-
utgyuru
aktív tag
Az mitől van, hogy nem indult el magától? Akartam a "biztonságos pénzügyek"-et használni, akkor látom nem megy. Start menüből indítom, akkor megy a csík, hogy "alkalmazás indítása" meg stb. Nem nyúltam semmi beállításhoz, licenszem tart.
-
Qasam
aktív tag
-
Cheesy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #2166 üzenetére
Most indítottam a gépet, winlogon után KIS szürke, mert nem naprakész. 1,5 percig tartott, hogy elinduljon a kezelőablaka... utána manuálisan sikerült frissíteni.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #2168 üzenetére
nekem éppen frissít...
-
-
Qasam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2166 üzenetére
Nálam is ez van.
-
Másnál is döglöttek a Kaspersky szerverek? beaktiválni sem tudok gépeket, se trial, se a vásárolt licencekkel. Ránéztem az otthoni gépre, frissíteni sem tud a KIS, csak áll nullán a letöltés.
kb fél órája kezdődött, lehet nem is tart tovább, csak tudni szeretném, hogy másnál is gebasz van vagy sem.
-
Qasam
aktív tag
-
Sziasztok!
Nekem sem frissíti magát automatikusan a KIS 2014
Eddig jó volt, de most jelzett, hogy régi az adatbázis, erre nézem, hogy 01.31-i
Nem laptopról van szó. Valami beállítási probléma, vagy egyszerűen bug?Előre is köszönöm a segítséget
-
Cheesy
őstag
Mától én is csatlakozok a Kaspersky táborhoz, egy 3 gépes KIS licenszet vettem az itthoni gépekre és notira.
Be szeretném állítani, hogy csak a rendszermeghajtón keresgéljen valós időben, ezt lehet-e?
Illetve ha nem, akkor a
Beállítások / További / Fenyegetések és kizárások / Kizárási szabályok konfigurálása /...
menüpontban ami fájlt/mappát/ hozzáadok, az kimarad a vizsgálatok alól? (Persze kivéve, ha célzottan ellenőriztetem...)A védelem összetevőinél, ami elől kiveszem a pipát az vizsgálni fogja vagy nem? Tehát itt most azt hagyom kipipálva ami ellenőriz, vagy ami le lesz tiltva?
Szerk:
"A Védelem összetevői részben meghatározhatja a védelem azon összetevőit (például Fájl víruskereső vagy Webes víruskereső), amelyekhez a kizárási szabály alkalmazva lesz.
Alapértelmezésben az új szabály a védelem minden összetevőjére alkalmazva van."Utolsó kérdést visszavonom
-
HZoli87
veterán
Majd ha elkészül az új patch (e), akkor automatikusan letölti és telepíti a program. Jelenleg teszt fázisban van, az előbb leírt utasításokat követve már most kipróbálható bárkinek. De ha annyira nem zavar a Skype hiba, akkor várd meg míg elkészülnek vele. De az is lehet, hogy más hibát javítanak vele.
-
HZoli87
veterán
Valami olyasmi, nem ismerem pontosan a bug reportot. Tehetsz vele egy próbát:
To begin testing you need to do next:
1. Install product
2. Update from public servers and reboot OS
3. Enable traces
4. Set Manual mode of Update
5. Set Update source: http://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap/
6. Reboot OS -
HZoli87
veterán
- Bug 692772:plugins: KIS 2014 plugins are incompatible with FF27 (örvendetes)
- Bug 683086:SUPPORT: Skype hangs with KIS 2014 -
akos_ur
aktív tag
válasz
akos_ur #2145 üzenetére
Akit esetleg még érint/érdekel:
KIS 2014 - laptopról használva akksiról:
kikapcsoltam a Beállítások >> Teljesítmény résznél az "Ütemezett vizsgálatok blokkolása, ha a számítógép akkumulátorról üzemel" opciót
átállítottam a Beállítások >> További >> Frissítés résznél a "Frissítés futtatási mód"-ot "Automatikus"-ról "Az alkalmazás elindulása után"-ra
így bekapcsolás után 10-15 perccel magától frissül
-
Qasam
aktív tag
RawrRr fórumtárs osztotta meg a Program Promók topicban. Kipróbáltam, működik.
-
akos_ur
aktív tag
-
válasz
akos_ur #2136 üzenetére
Nem tom de sztem hülyeség az akkus frissítés. Mennyit bír ki egy noti akkuval? 3-4 órát? Attól függ, hogy mire használod de ennyi idő alatt semmi veszély nem leselkedik rád adatbázis frissítés nélkül mert egyrészt több védelmi funkciója van a Kaspersky-nek(pl. system watcher) és ott a cloud is ha online vagy.
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a KIS 2014-et be lehet-e állítani Mozilla Thunderbird 24.2.0-hoz levélszemétszűréshez, illetve kompatibilisek-e egymással?
Köszönöm! -
-
akos_ur
aktív tag
nekem se csinál ilyet
viszont van egy laptop a családban, amin abszolút nem működik az auto-update
ha manuálisan rányomok lefrissül, de magától nem akar
kivettem a pipát, hogy akksiról halassza el az erőforrás-igényes műveleteket, de semmi
valakinek valami tippje még esetleg?
(de ha végül újrahúzom a gépet azért remélem jó lesz
)
-
TIT
veterán
válasz
CharlieDrop #2132 üzenetére
Állandóan,aztán újratárcsáz,elmegy a hang.
Ismerősnek is volt vele baja. -
TIT
veterán
Miért szakad a skype állandóan a KIS2014 miatt?
-
HZoli87
veterán
-
Qasam
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #2125 üzenetére
Szia!
Csak fizetős van. -
PumpkinSeed
addikt
A Kaspersky-nek van ingyenes verziója illetve mennyire jó az céges környezetben?
-
-
utgyuru
aktív tag
PURE 3.0-val ma reggel indítottam egy full scan-t. 11-körül ránéztem, akkor volt 90%-nál, és kiírta, hogy még 17 perc hátra. Most (16:46) van 91%-nál, és még 43 perc van hátra. Valaki tudna segíteni, miért ilyen lassú a vége?
-
Bib
őstag
Aki tud legyenszives nekem is egy kis 2014 ,90 napos promót vagy linket küldeni,Köszönöm.
-
Sziasztok!
Létezik, hogy amióta felraktam a KIS 2014-et, azóta kicsit lassabban tölti be az oldalakat a böngészőm? Vagy valamit ki/be kell kapcsolni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
Három gép van a lakásban, abból kettőn minden gond nélkül frissíti a magát a KIS2014, de ha a harmadik gépen nem...
Ha manuálisan rányomok akkor minden gond nélkül lefrissül, de automatán nem akar, hiába van beállítva.
Valakinek valami tipp esetleg?
előre is köszi
-
Qasam
aktív tag
-
TIT
veterán
Kaspersky miatt szakad a skype percenként.
-
Az miért van KIS 2014-nél, hogy amikor alvó állapotból felébresztem a gépet, akkor az "Új Ethernet hálózat észlelve" üzenet ugrik fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A warez továbbra is TILOS!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest