Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Van már valakinek tapasztalata a magyar 2012 KIS-vel?
-
creed30
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #296 üzenetére
1000 köszönet!
Azért az nem semmi milyen aktív fórum életet élsz -
-
Rommel6600
őstag
Nemtom, de a mostani license-em miatt nem is nagyon akarok máshol vásárolni mint a kasperskynél amit felajánl, ott az 5PC 45font, a 3PC pedig 40.
Ez már 20% kedvezményt tartalmaz, de attól félek, hogy ha másutt venném vagy nem működne, vagy tök újat kellene vennem nem pedig hosszabbítást!
A jelenlegi licensemet egy bank adta a netbank mellé, így mivel nem én vettem örülök, hogy ha egyáltalán elég hosszabbítást vennem, és vehetek 5gépest mert a mostani az 3ra szól. -
bubogabor
tag
Sziasztok aki ért a kaspersky hez hogy tudnám bealitani az utorrentet hogy aktiv legyek ha bekapcsolom a stealt modot akkor passziv vagyok azt szeretnem hogy stealth mod mellet aktiv legyek nincs ruterem digi netem van. Segitseget elöre is köszönöm
-
GEPESZ66
veterán
Megjelent a KIS2012 magyarul.
http://products.kaspersky-labs.com/ -
cigam
titán
válasz
Rommel6600 #287 üzenetére
ja, oké
5+3 licence hogyér van? -
darál0w
Jómunkásember
üdv.
1 gyors kérdés.
telepítés után virtual keyboard és URL advisor "gombokat" importált a böngészőmbe a kaspersky. hol lehet eltávolítani őket?
-
cigam
titán
válasz
Rommel6600 #282 üzenetére
Hm. Nem olvastad #263-at?!
-
Rommel6600
őstag
válasz
Rommel6600 #262 üzenetére
Visszairt a kaspersky.co.uk support egy napon belul, hogy ha 7 pcre kell, akkor bizony meg kell vennem 5+3PCre, mert csakis 1, 3 es 5PCs kiszerelesben ertekesitenek.
-
Narxis
nagyúr
Ezt valamelyik patch-nek már meg kellett volna oldania, böngészés közben némelyik honlap okozta, nálam ilyen nem volt de azt sajnos észrevettem mikor frissített...eléggé terhelte a procit.
Tegnap le is szedtem(szűz Windows 7-re volt telepítve), szép volt, többnyire jó volt, remek védelemnek tartom, a 2011-es verzióhoz képest mindenképpen előrelépés és jobb mindenben, de még mindig vannak bugjai, nálam pl. a kiegészítői a Chrome-ot is megakasztották ha több link volt az oldalon vagy egy szövegmezőbe akartam írni, pl. itt a PH!-n, néha eltelt pár másodperc mire elkezdhettem írni. Kicsit az is zavaró, hogy 64biten nem lehet teljesértékű a safe run,safe desktop pedig nincs is, illetve Fire fórumtárs említett még valamit ami nincs 64biten Kaspersky-nél.
Továbbra is az etalon nálam a Norton ami remek védelem mellett minimális rendszerterhelést ad, de emellett persze szoktam a Kaspersky-t is ajánlani.
-
po1son
addikt
Nem tudom, hogy miért, de a KIS nálam újra elkezdte azt, amit régen, vagyis egyszer csak egy nem kívánt időpontban elkezdi a procit 80-90%-on használni.... Mit csináljak, hogy befejezze ?! Ha jó helyen olvastam KIS fórumon, ott azt ajánlják, hogy egy reinstall általában megoldja...
-
-
Szellem.
Topikgazda
válasz
Fire/SOUL/CD #273 üzenetére
Nem, nem oldotta meg. Sőt! Szépen fogta magát és leszedte automatikusan!
-
válasz
Szellem. #272 üzenetére
A Kapcsolót azért javasoltam, mert feltételeztem a SKIP gomb nem oldotta meg a dolgot...
Ahol nincs pénzügyi keret üzleti változatokhoz, ott CIS-t (mert ez üzleti célra is ingyenes) illetve ha külön kérik akkor MSE (10 gépig üzleti célra is ingyenesen használható) Ahol van keret más kergetők beszerzésére/vagy már évek óta használják, ott viszont elég széles a paletta, az ismertebb gyártók közül szinte bármi előfordul
-
Szellem.
Topikgazda
válasz
Fire/SOUL/CD #271 üzenetére
Igen, ezt én is olvastam, de nem hittem volna, hogy ez nálam is jelentkezik. A 64 gigás Samsung SSD-n, Kaspersky nélkül 48 Giga szabad hely volt. Namost ez 2 hét alatt lement 44,9-re! Most lszedtem és és 47,9 a szabad hely!
A kapcsolót köszönöm. Ismerem.
Megoldható hogy utólag telepítem az MBAM-ot, de ettől függetlenül nem véletlen jelzi nem kompatibilisnek.Apropó egy magán kérdés:
Te ugye telepítesz gépeket könyvtáraknak, és egyébb cégeknek. Mik az általánosan használt AV-k, amiket felraksz nekik?
-
válasz
Szellem. #270 üzenetére
Olvastam a fórumon (Kaspersky-n), hogy valakinél több mint 10G-s volt a report mappa...
Szóval melegen ajánlott azt rendesen karbantartani, megfelelő beállítással vagy épp letiltással (már amit lehet)
Saját tapasztalatból ezt nem tudom megerősíteni, mert mindig később pakoltam fel az MBAM-ot, de ha mindenképp utólag szeretnéd a Kaspersky-t telepíteni, akkor használd azt a "bűvös" kapcsolót... [link]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz
Fire/SOUL/CD #269 üzenetére
Ez okés, csak nonszensznek tartom az ilyen mértékű riportolást.
Az igaz, hogy ha utólag telepítem az MBAM-ot, akkor semmi gond. Ettől függetlenül a GetSysteminfo kijezli, hogy nem inkompatibilis. És ugye furcsállom, hogy eddig nem törölte, most meg igen. -
-
Szellem.
Topikgazda
Két észrevétel a Kaspersky 2012-es termékeknél:
1.: Valamiért iszonyat módon elkezdi foglalni a helyet a gépen. Azt látom, hogy naponta 100 megákkal kevesebb a helyem, és nem jöttem rá, miért.
2.: A Malwarebytes Antimalware-t új telepítésnél szépen leszedi, mert inkompatibilis szoftvernek jelzi.Nálatok is előjöttek ezek a problémák?
-
GEPESZ66
veterán
Most néztem a Kaspersky nemzetközi oldalát.Kezdik feltölteni a világnyelvek mellett ez egyéb nyelvű 2012-es szoftvereket.Talán előbb-utóbb a magyar is köztük lesz.
-
De, innen:
A fórum tagjainak nagy része innen szokott vásárolgatni. Én is így tettem. Megbízható, gyors és korrekt oldal. A legjobbak között van. A fizetés után 2 percen belül már meg is volt a kód!
Lehet forintra is átkonvertálni és a rendelésnél ügyelj arra, hogy csak a szoftvert vedd meg a kiegészítő szolgáltatásokat, termékeket ne, pláne ha nem is akarod!
-
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehetne legolcsóbban 2 éves - 3 gépes liszenszet venni?
-
cigam
titán
válasz
Rommel6600 #262 üzenetére
Nem home/office kérdése, csak nem jellemző ennyi gép otthon. 1-2 gép felett pedig már olcsóbb a cégeknek szánt mennyiségi konstrukció/központi kezelhetőség.
Úgy nem jó ha veszel 2db 3gépest, és 1db 1gépest? Ahol én vettem (store.v3co.uk) ott összesen 87.93 (22'786Ft) lenne, és kapsz ajándékba egy O&O MediaRecovery 6-ot.
-
Rommel6600
őstag
KIS 2012ből lehetséges 7PCre venni hosszabbítást?
Jelenleg 3gépes licencem van, az jár le hamarosan, de a hosszabbításnál csak 1, 3 és 5PCre tudnék venni. Ahova a Kaspersky irányít, ott 5PCre £44.99 (~14500Ft) lenne az 1éves hosszabbítás, de ahogy említettem inkább 7re kéne.
Szerintetek ez lehetséges, vagy ennyi PCvel már nem vagyok jogosult a Home verzióra, hanem valami Office cuccot kéne megvennem?
Az egyik hazai disztribútornak is írtam, kíváncsi leszek, hogy majd mit válaszolnak -
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Szellem. #257 üzenetére
Mai napon azt válaszolta a magyar support, hogy információval nem rendelkeznek, de szeptember közepéig megjelenhet a magyar verzió.Egyre inkább kitolódik a dátum.Mi a fenét szórakoznak ennyi ideig az oroszok.A PANDA, NORTON esetében szinte a világnyelvekkel egyidőben megjelenik a magyar verzió.
-
po1son
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #255 üzenetére
Múlt héten mondta a magyar support, hogy erre a hétre jön a magyar verzsőn.
Szóval, ha késne is, akkor se sokat. -
-
po1son
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #252 üzenetére
magyar kaspersky support azt mondta, hogy jövő héten jön.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #252 üzenetére
Köszi az infót.
-
Hmmm, 10 napig nem voltam gép közelben, most meg keresem a magyar KIS2012-t, de valahogy nem találom... Nem úgy volt, hogy 15.-én jelenik meg? Megint csúszik a dolog?
Jim74 #241
kaspersky-nél ez a jelenség ismert, azaz nem mindig figyelmezteti a user-t, hogy újra kellene indítania a gépét, patch érkezése után. Anniyt tehetsz, hogy ha aránytalanul nagy frissítés érkezik, akkor a magadtól újraindítod a gépet... -
válasz
Fire/SOUL/CD #250 üzenetére
És tényleg...
-
-
Sziasztok!
Nekem update után is csak 12.0.0.0.374 (a,b,c) a verziószám. Ez rendben van?
-
A KIS 2012 csak IE-ben és a FX-ben tudja kezelni az online bankolást safe módban? Áttértem a Chrome-ra (Comodo Dragon), de nem találom, hogy kompatibilis lenne-e a szolgáltatás... Vagy csak egyszerűen futtassam Safe módban a Dragont? A virtuális billentyűzet az aktív, azzal semmi gond.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #202 üzenetére
Milyen gyakran vannak ilyen promók? Két hónapon belül lejár a családban a liszensz és vennék 3 gép-1 évest. A havonta vannak, akkor nem kapkodok...
-
HZoli87
veterán
Készül a "E" Patch:
1. internal features
2. Problem with large log files (GUI freeze/hangs after detecting large number of objects) -
po1son
addikt
Nálam az Adblock és Kis reklámszűrője együtt fut és nincs semmi gond.
Sokan panaszkodnak rá, hogy lassít, de én még nem vettem észre. -
-
A KIS Anti-Banner-jét is használom, de gondolom Te nem erre gondolsz, bár akkor fogalmam sincsen, hogy mire, hiszen a web-antivirus természetesen erős védelemre van állítva. A web-antivirus csak a Explorer veszélyes scriptjeit szűri ki.
poi1son: nálam a filemknél szokott behalni... De ez nem zavaró, amint ezt teszi, le kell állítani a scant, majd amikor tényleg leáll, nem csak a GUI szerint, akkor tovább folytatni.
-
Már két hete ismét a KIS 2012-t használom, legutóbb is csak azért váltam meg tőle, mert hozta az addig szokásos hibáit, egy-két oldal betöltődésénél szétfagyott a rendszer, ill. olykor-olykor kb. 8-10 másodpercre spontán leállt a védelem és beszürkült az ikon...
A "c" patch utáni verziót használom, ami pár napja megkapta a "d" patchet is és a fent említett hibák már egyáltalán nem jelentkeznek.
Rendszerterhelése nem számottevő a napjainkban már viszonylag gyengének számító laptopomon. Egy-két oldal betöltődését megfogja, de ez sem zavaró mértékű, mert 80%-ban villámgyorsan töltődnek az oldalak. Hozzá kell tennem, hogy FX felhasználó vagyok Adblock Plus-szal és NoScript-tel.
A "d" patchel, az FX kiegészítők már 12.0.0.415-ös verziószámot írnak, szóval úgy tűnik jó lesz a progi és ahogyan írtam már a tűzfala és a proaktív védelme is majd 100-as a clt teszt szerint (330/340)!
-
GEPESZ66
veterán
Tegnap rákérdeztem a magyar support-nál, hogy mikorra várható a magyar verzió, de még nem válaszoltak.Ahogy korábban írtam, 08.15.-ét adták meg a megjelenés várható időpontjának..Van-e frissebb infótok?
-
GEPESZ66
veterán
Korábban mára mondta a support a magyar verzió megjelenését.Lehet, hogy nem lesz belőle semmi!?
-
knor82
csendes tag
Nah, megvettem én is a http://store.v3.co.uk/p23341-kaspersky_internet_security_2012_1-pc_1-yr oldalon. Magyarországi webshopokban 12k Ft, itt meg 5k, hát nem mindegy.. (12-t nem adtam volna ki érte, de 5-öt simán.)
-
szeva000
addikt
Ma elzavartam a haverom a briteknél KIS-ért...Gyorsan vett is 9db licenc-t(dobozos verzió 3X3gép) 65 fontért
-
válasz
Fire/SOUL/CD #214 üzenetére
Tárgytalan, megvettem neki én...
-
Egy kis segítséget kérnék, olyan emberkéktől, akik vásároltak már OTP-s Maestro kártyával erről a webshopról... (ha lehet egyáltalán)
Nekem "sajnos" nincs ilyen kártyám, ismerősöm szeretne vásárolni onnan Maestro-val (Kaspersky-t), de nem tudja bizonyos bankkártya adatoknál, hogy mit kell megadni ezen kártya esetén)Aki tud segíteni, azt kérem privbe jelezze és ott "elbeszélgetünk"... THX!
-
HZoli87
veterán
Regisztrálj itt, majd add hozzá a kulcsodat (Manage activation codes). Utána már látni fogod az előfizetésed pontos időintervallumát.
Na itt a lejárt KAV licencem, itt is hozzácsatolt majd 1 hónap bónuszt:
-
po1son
addikt
Vagyis, akkor nem rontottam el semmit
Amit kapok vásárlásnál aktivációs kódot azt kell használni újratelepítésnél ennél az ablaknál mindig kép ?
Egyébként köszönőm a segítséget. -
HZoli87
veterán
Ha jól tudom, körülbelül 1 hónap után kezd visszaszámolni, így ajándékba hozzácsatolja a 30 nap próbaidőszakot. Vagyis nálam így volt a KAV előfizetésemnél és a pár hónapja ajándékba kapott KIS-nél is. Amíg nem telik le az ajándékba kapott időszak, addig az újratelepítés után mindig 365 napról kezd visszaszámolni, utána már rendesen.
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Ma volt egy rendszer újratelepítés nálam és hát így értelemszerűen a KIS is újra lett telepítve.
A problémám az, hogy feltelepítettem és amikor megjelenik az aktiválás ablak, akkor én oda beírtam azt a kulcsot, amit vásárlásnál kaptam.
Most viszont újra 365 nap van és gondolom egy új licensz.
Mit csináltam rosszul? Hogy kellet volna ?
Én naiv úgy gondoltam, hogy ez ugyan úgy megy, mint a játékoknál, hogy megveszem és azt a kulcsot kell használni újratelepítésnél, amit vettem.
Várom a segítségeket. -
Annyit csinál VPN használata előtt, hogy feldob egy ablakot, hogy milyen hálózati típusba soroljon és én mindig a publicot választom, mivel az véd a legjobban. Igazad van, hogy a VPN a legjobb wifi védelem, de mi van akkor, ha nem engedik a VPN használatát...? Akkor hogyan szűri a wifit, netán titkosít, mint a COMODO Trustconnect? Ha jól gondolom, akkor a sima Comodo FW is ugyanúgy szűri a wifi forgalmat, semmi extra a KIS-hez hasonlóan, csak a marketing szöveg van... Vagy netán tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra