Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
KAV 2013 1 éves Promó
[link] -
Arról persze nem beszélnek, hogy a jelenlegi kulcsokat pedig azért nem lehet használni, mert egy rakás kutyagumi a programjuk, vagyis a KIS 2013, amihez kulcsom van... Még van egy Kaspersky One bontatlan licencem, de ha fél év múlva letiltják, amikor aktiválnám a 14-es KIS-t, bízván abba, hogy nem egy rakás trágyadomb, akkor majd írok nekik valami szépet...
Egyébként pedig jobb ma a sűrű fillér, mint holnap a ritka forint. Remélem egyszer az igénytelenségük és a kapzsiságuk oda tolja őket, ahová ezzel a hozzáállással valók...
-
Narxis
nagyúr
-
mattew
tag
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
BigManus #1382 üzenetére
Szia,
Engem érdekelne ha éves. 1 éves PH-n nyert, nem használt BDIS-em van.mattew:
1) Nem került a kizárások közé? (Beállítások-Webes víruskereső-Beállítások-Biztonságos szörfölés-Kizárások)
2) Megbízható csoportban legyen és az engedély pipánál blokkolásra teszed. Jobbgomb-Alkalmazásszabályok-Hálózati szabályoknál ellenőrizheted. -
mattew
tag
Sziasztok!
Két alapvető kérdésem lenne (Kaspersky Internet Security):1) Webes víuskereső. Potenciális fenyegetésnek észlelt egy url-t (adathalász oldal besorolással), de én azt mondtam, hogy megnyithatja (engedélyezés). Mikor újra ugyanahhoz az oldalhoz (másik link) tartozó url-t nyitottam meg, a KIS már nem szólt (de tudomásul vette, hogy veszélyes url, mert feljegyezte). Hogyan tudom beállítani, hogy mindig szóljon, ha valamit talál? Vagyis figyelmeztessen ha valami van (hiszen akkor majd körültekintőbb leszek a veszélyesnek titulált oldalon - kétszer meggondolom mire kattintok). Gondolom valahol be lehet állítani, hogy mindig figyelmeztet, ne csak először. Nincs a kivételek közé rakva az url, szóval valami más, az én tudásomat meghaladó dolog a probléma nyitja.
2) Tűzfal. Eredetileg Outpost free-t használok, de szeretném teljesen kiváltani a Kasperskyval (ne egye feleslegesen a ramot/procit a két program). Az outpost minden programot személyesen szabályoz, míg a Kaspersky csoportokban gondolkodik. Hogyan lehet beállítani egy új (vagy átállítani egy régi) csoportot (mivel elemenként nem tudtam megcsinálni, de az is megfelelne), hogy annak tagjai mindent csinálhassanak, csak az internethez ne férjenek hozzá (vagyis teljes jogú program legyen, csak ne kapjon internetet)?
Előre is köszönet a segítségért és a "regényem" elolvasásáért!
-
Üdv!
Van egy fölös Kaspersky Antivirus 2013 kulcsom.
Ha valakit érdekel cserére az ne kíméljen. -
Kicsit utánajártam a dolgoknak. A G patch tervezett kiadási ideje április 15. Régóta nem szórakoztak ennyit egy patch tesztelésével. Remélem lesz látszatja!
-
Sziasztok!
Elérhető-e már valamelyik update szerveren a G patch KIS közvetlenül telepítésre?
Köszi!
-
dqdb
nagyúr
Van olyan hely, ahol még ennél is olcsóbban be lehet szerezni 3 gépre érvényes 1 éves KIS licenchosszabbítást?Most nézem a hirdetésedet, azok tényleg verhetetlen árak, ráadásul dobozos termékhezÉn 2 éves és 3 gépes licencekkel operálok a családi gépeken, 7 éve az első kör még renew alap híján drágább volt, de azóta frissítésként megvásárolva 13 dollárra jön ki egy gépre egy évnyi KIS, ezt én eléggé kedvezőnek tartom.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Tappancs2001 #1373 üzenetére
Azt vettem észre, hogy érdemesebb az angol nyelvű globális bolton keresztül menni, mert ott olcsóbban meg lehet úszni a dolgokat, és van 2 éves licenchosszabbítási lehetőség is is.
Én (most éppen) angol nyelven használom a KIS 2013-at. Ha a főképernyőn a jobb alsó sarokban található Licensing gombra kattintok, majd ott a Buy license renewal gombra, akkor 79 dollárért van 3 gépes + 2 éves vagy 59 dollárért 3 gépes + 1 éves licencmegújítás (egy évvel ezelőtt frissítettem utoljára, akkor ugyanennyibe került).
Tudom, részben az áfa miatt, de megdöbbentő árkülönbségek akadnak a különböző területi Kaspersky online store-ok között.
A laptopomon többször előfordult, hogy altatásból való felélesztés után a KIS 100% környéki CPU-t evett, míg a hasonlóan rendszeresen altatott asztali gépemen sosem jelentkezett ez (mindkettő W8 x64, szinte teljesen azonos programokkal). A program újratelepítése egy időre megoldja a problémát, aztán pár hét múlva újra jelentkezik. Ez gyakori probléma, amire a G frissítést megoldást nyújthat, vagy még nem találkoztatok vele?
-
kirkri
addikt
válasz
Tappancs2001 #1373 üzenetére
Igen, meg tudod hosszabbítani.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 2 hónap múlva lejár 2 darab 1 éves KIS 2013 licenszem. Az ismert angol weboldalon, ha veszek egy 1 éves, 3 gépre szóló licenszet, akkor azokkal a kulcsokkal meg tudom hosszabbítani a lejáró licenszem? Előre is köszi a segítséget.
-
Szellem.
Topikgazda
Nyilván nem tudom, hogy honnan van minden szoftvered.
De, ennek örülök.
A lényeg, hogy amit leírtam módszert, nekem az vált be. Így, bármi történik, nem kell újrarakni a rendszert, hanem egy visszaállítás és kész. Persze, apró dolgokat el kell végezni, mint a levelek, könyvjelzők, stb mentése.
Aztán, én is kíváncsi leszek, hogy mit hoz a "g" patch. Az biztos, hogy KAV 2013 észrevehetetlen és a PURE 3.0 is. Nagyon úgy néz ki, hogy a KIS bugzik. -
Szellem.
Topikgazda
Az újratelepítés nem fogja megoldani a Java-s problémát, mert az jelen esetben a KIS 2013 hibája. Remélhetőleg a "g" patch orvosolja.
Az újratelepítés ajánlott ha szemetes a géped, de érdemes újrahúzás után egy backupot csinálni.
Amit javasolhatok és bevált módszer:
Oprendszer
Driverek
Office
Egyéb programokHa ezzel kész vagy, mehet a backup. Ha a backup kész, utána rakd fel a víruskereső és egyéb malware alkalmazásokat!!! Ha tiszta forrásból származó programokat használsz, nem lehet vírus a rendszereden!
-
Sziasztok!
A G patch kijeött-e már a KIS-hez? Addig nem húznám újra a gépet...
Köszi!
-
Szellem.
Topikgazda
Hétfőn megvettem a Kaspersky Antivirus 2013-at.
Semmi baj vele. Az összes problémám csak a KIS 2013 esetén jött elő. Gyors a gép, minden szuperül és gyorsan indul. Webezést nem fogja vissza.
Szóval, eddig a véleményem az, hogy a hibák nagy része a KIS.t érinti.Azt gondolom, hogy jó vétel volt a részemről.
A PURE 3.0 is gyönyörűen muzsikál, bár ha lejár a licencem nem fogom tovább megvenni, mert drágának tartom és nem használom ki minden funkcióját.
-
A KIS-hez nem lehet külön letölteni a jelszó menedzsert ami a PURE-ban van?
-
dbius
veterán
válasz
Expulso #1352 üzenetére
Nekem határozottan tetszik eddig, mint már említettem a beállításai számomra közérthetőbbek és jobban átláthatóak, mint a nortoné, és végre a hálózati - tűzfal - szabályokat is hasonlóan részletesen tudom szabályozni, mint az outpostnál firewallnál.
Néha ugyan megakasztja a rendszert, de eddig tetszik, igaz, még csak most ismerkedünk, mert eddig más termékeket használtam
Szerk: természetesen köszi a tájékoztatást.
-
Expulso
tag
Sorry, kép lemaradt.
-
Expulso
tag
Én a magam részéről közepesre állítottam. Gondolok itt a valós idejű védelemre..
Manuális vizsgálatnál maximumon muzsikál, teljesen elfogadható. Eddig egyetlen téves riasztása nem volt, és hozzáteszem > elég paranoid vagyok ami a kiber-védelmet illeti.
drr - Ne add fel. Nagyon szépen be lehet lőni.
Nálam egy magos P4 2.9Ghz, 3GB RAM, nVidia FX5200 128MB gépen röccenés mentesen teszi a dolgát.
Ráadásul úgy hogy - olvasd csak el az első sort újra. -
drr
őstag
No kérem, eddig bírtam idegileg... A KIS úgy megfogja a gépemet, hogy élni nem bír...
Szóval maradok én a jól beváltnál... -
dbius
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1343 üzenetére
A lényeg valóban az, hogy megoldódott a dolog. A többi meg "changelog"
-
Szellem.
Topikgazda
Nem kell parásnak lenni. Én meg bigott Kaspersky rajongó vagyok, csak sajnos az elmúlt időszakban inkább kritizáltam a hibái miatt. Ezzel persze, nem akarom elvenni tőle a kedved. Van akinek szépen muzsikál és ahogy fentebb olvashattad már készül a "g" patch ami sok hibát orvosol. Szóval, alapjában véve nem rossz program.
Ha meg kell segítség itt rendelkezésedre állunk. -
drr
őstag
válasz
Szellem. #1345 üzenetére
Értem, egyszóval nem kell paranoiásnak lenni, alapból is rendben van minden beállítás
Remélem nem fogok csalódni a KIS-ben. Tőlem bigottabb NOD-ost keresve sem lehetett találni. Annyira biztos voltam a védelmében, hogy nem is olvastam utána hol tart a konkurencia... Egyébként Qasam ültette bele a bogarat a fülembe, aki gyerekkori cimborám és komám is -
Szellem.
Topikgazda
Szerintem teljesen jó alap beállításon, ahogy feltelepült.Én a magam részéről kikapcsoltam az Antispam modult, mert nekem nem kell. A threats and exclusions menüben pipáld ki ezt:
Magam részéről még beállítottam olyat, hogy a full scan esetében az új és módosult fájlokat vizsgálja:
Kb. nálam ennyi.
-
Lényeg az, hogy megoldódott a probléma. Az, hogy ki hibázott, azt már nem lehet kideríteni(lehet, hogy a Kaspersky adott ki rossz kulcsot, tehát ők írták el azt az egy betűt/számot alapban stb)
Én még sosem futottam bele ilyenbe szerencsére, pedig sok cuccot telepítek és aktiválok és továbbra is attól a webshoptól fogom beszerezni a kulcsokat. (Spájzolni kulcsot meg valóban nem érdemes)
-
dbius
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1337 üzenetére
Nos, végül az én problémám is megoldódott, de nem a creativemark jóvoltából. Náluk a support kimerült annyiban - azon kívül amit már leírtam -, hogy biztosan azért nem működik, mert 2013 január 1 előtt aktiválnom kellett volna régiókorlátok miatt. - halkan jegyzem meg, hogy nekem nem azért problémázott, mert az én régiómban nem érvényes a kulcs (erre a faq szerint külön hibaüzenet van és az EU egyetlen régiónak tekinthető...), hanem azért, mert egyáltalán nem tekintette érvényesnek a kapott kulcsot -
Így írtam a Kaspersky supportnak, mellékelve a számlát, fizetésről szóló emailt, a kulcsot tartalmazó emailt. A választ nem kapkodták el, egy héttel az ügy indítása után írtam nekik ismét, hogy továbbra sem tudom aktiválni a terméküket és segítségre volna szükségem.
Tegnap este válaszoltak végre, röviden, tömören: próbáljam ki az alábbi kulccsal....
A lényeg, hogy a két kulcs egyetlen betűben különbözött, amiből úgy tűnik, hogy esetemben eleve rossz volt a kiadott kulcs a creativemark részéről, tehát korábban is hiába próbáltam volna azzal aktiválni bármit is...
KIS2013 magyar trial verziója az "új" kulcsot gond nélkül megette, mai nappal indult az egy éves licenszidőszak.
Kézzel hozzáadtam ezt a módosított kulcsot a my kaspersky accountban, amiből kiderült, hogy ez a kulcs még a KIS2011-hez lett kiadva.
Szóval működik végre, de nem a creativemark supportnak köszönhetően.
-
tyan
senior tag
Jól látom, hogy a Kaspersky PURE 3.0 minimum 3 PC-re vásárolható meg? 1 PC 1 éves licensz nincs is belőle?
-
-
HZoli87
veterán
KAV/KIS 2013 MP1 Patch G Testing
Must be fixed next:
- System hang on shutting down and booting OS
- Support FF19 and Chrome 25 (Safe Money)
- Problems related to working with websites
* "Pichincha.com" and "https://www2.bancobrasil.com.br/aapf/login.jsp"
- Problems with the Java on Win8
- System stops responding while copying/extracting files
- Cannot connect to xBox through Windows Media Center
- Problems with connecting SQLExpress 2008
- Rootkit scan hang
Also fixed some dumps and perfomance. -
-
-
Peace
nagyúr
Válaszolt ismét, és végre elnézést is kért, szóval egy fokkal jobb a helyzet, de azért így is neheztelek még:
"That was our misunderstanding, apologies. We misunderstood the original problem and were asking Kaspersky why you couldn't use the other code (who never gave us an answer!)."
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! A Kaspersky kiegészítői kompatibilisek már a Firefox 19. ... -es vagy a 20-as bétával? Köszönöm!
-
Peace
nagyúr
A mai napon rájuk förmedtem(cleverbridge és creativemark supporton egyaránt), hogy 1 hete ba**nak választ adni, és kicsit kiakasztónak tartom a dolgot. Most jött az előbb egy egy soros válasz egy bizonyos Chris-től, hogy próbáljam a következő serial-t(szintén 3 gépes), és lássanak csodát, működik. Szóval a kálvária véget ért, de ez az 1 hét eléggé elfogadhatatlannak tűnik. Kérdés mi lett volna, ha ma nem írok rájuk újra mérgemben...
-
GEPESZ66
veterán
Mostanában annyi gond van a Kaspersky-vel, érdemes ennek ellenére kínlódni vele (3 évig használtam)?
Decemberben, mikor felraktam a WIN8-at, maradt a Defender, ill. 1 hónapja a NOD6-ot próbálgattam, de ott meg a műveletközpont villogása zavart, amit még nem oldottak meg a fejlesztők. Most ismét a Defender van a gépen. Talán a F-Secure-t lenne érdemes kipróbálni még újságos kóddal. -
dbius
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #1318 üzenetére
Most már megvárom a kaspersky válaszát is, majd utána meglátom mi lesz.
Viszont ha korlátozzák a kulcsok aktiválhatósági idejét, akkor azt nem ártana nagy betűkkel, jól láthatóan feltüntetni a faq-ban, mert jelenleg csak azt lehet találni, amit már írtam:
"An unused activation code can be activated at any time"
-
Hét közben szerencsére 2 gépen is kellett aktiválni új kulcsot, mindkettő kulcs a szóban forgó webshopon lett véve frissen KIS 2013-hoz(biztosan onnan, mert én rendeltem meg, mielőtt KIS-t telepítettem volna). Az elsővel (1 gépes licenc) semmi gond nem volt(előtte nem használtak KIS-t így Account sem volt), simán beaktiválta magát. A 2. esetben (itt egy korábbi 1 gépes commercial kulcs volt és 3 gépes commercial lett véve újonnan), addig nem lehetett beaktiválni, amíg a korábbi kulcs nem lett kitörölve az account-ból illetve az egész account-ot nem töröltem, utána az is szépen beaktiválta magát.
Szóval mivel vesztenivalód nincs, így te is próbáld meg, hogy az acc-ból minden kulcsot törölsz, majd magát az acc-ot isd, gép restart, KIS frissít, majd ezt követően próbáld meg megetetni a kulccsal.
(Ha így sem jársz sikerrel, akkor azok a kulcsok már valóban nem érvényesek, minimum a tárgyév végéig be kellett volna aktiválni őket, ami nem járt volna hátránnyal, mert ha azonos típusú kulcs volt mint elődje, akkor hozzáadta volna a napokat az addigihoz...) -
dbius
veterán
Na, a második emailemre kaptam is választ, meg is lepődtem.
Tömör és lényegretörő volt: Miért nem aktiváltam eddig? Illetve, hogy egy éven túli fizetésekre nem tudnak ránézni...
Vazze azért nem aktiváltam eddig, mert alkalmi vétel volt (20 dodó a 3gépes, 1 éves licenc) és akkor volt máshoz érvényes licencem, ami most járt le, valamint mivel a kaspersky oldalán olvasható infók alapján - mikor megvettem akkor keresgéltem ezzel kapcsolatban - nem lesz vele gond későbbi aktiválás esetén sem.
"An unused activation code can be activated at any time"
Nyilván nem 10 évre akartam bespájzolni, de pl. norton serialok is kb. 6 évig aktiválhatóak.
Közben írtam a my kaspersky accounton keresztül a kaspersky supportnak is, meg választ a webshop supportnak.
Így most már két helyről várok választ.
-
dbius
veterán
Én most ismét írtam nekik - jeleztem, hogy 10-én már írtam, de nem kaptam választ - , bár hétvégére tekintettel nem hiszem, hogy válaszolni fognak.
Szerk: Hogy on is legyek. Azt vettem észre, hogy a laptopot akkor fogja vissza a KIS, amikor keresést futtatok vele, egyébként csak alkalmanként érzem úgy, hogy lassabb a gép, mint a NIS használata mellett.
Firefox 19.0.2-be beépült kiegészítőkre azt írja, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval - bár a kompatibilitás ellenőrzése ki van kapcsolva -, de nem is működnek a kiegészítők. Másnál is így van? Maga a program frissült az f patchre, tehát "naprakész".
Van egyébként valamilyen ajánlás a beállítások módosítására, hogy a gyári beállíásokhoz képest mik a javasolt módosítások? Én pár alapbeállításon "finomítottam", de jó lenne tudni mik az esetleg javasolt módosítások.
-
Expulso
tag
KIS 2013 még el sem készült de már bonyolódik a 14 beta. Hajrá Kaspersky, úgy hiszem ezúttal nyugodt szível hagyom ki a tesztelési fázist.
Ráadásul hogy ezt a METRO GUI -t mi a fenének kell erőltetni?
-
dbius
veterán
Választ továbbra sem kaptam, a válaszadásra ígért 48 óra pedig már egy ideje eltelt. Remélem jövő hét közepéig nyögnek valamit.
Azt már látom, hogy a NIS-hez képest a laptopomat fogja a KIS 2013 - trial -, de számomra átláthatóbb/egyértelműbb a KIS beállítási felülete, ill. a tűzfal szabályok is.
-
-
HZoli87
veterán
Elkezdődött a 2014-es termékek tesztelése.
What's new:
1. Optimization of the user interface, settings, etc. according to the custom research.
2. Touch Screen support.
3. More banks and web stores support.
4. The ability to select the browser when working with Safe Money.
5. Connected Standby Technology Support.
6. Reduced computer resources usage.
* It's not all – we will be reporting about new features added.Known problems:
1. User interface is not completed (details are in the topic «KAV/KIS 2014 - Polling: New GUI»).
2. Reports are not completed.
3. More detailed info will be presented to the appropriate Bug-report topics. -
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
Megvettem a 2013-as internet secutrity csomagot, és nagyon tetszik, rögtön talált is 4 trójait, (még régi fájlokban, amiket szerencsére nem nyitottam meg csak 8 éve utoljára) amit az eset nem talált.De viszont egy problémába ütközök, mégpedgi chrome-ot használok, és chromeban nem engedi megnyitni a google oldalakat és a facebookot sem... amikor megvettem azt hiszem engedte, mert nem voltam bejelentkezve, de azóta nem tudom megnyitni ilyen hibaüzenettel:
Ez a weboldal nem érhető el
A https://encrypted.google.com/ weboldal lehet, hogy ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
Hiba: 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Ismeretlen hiba.mit a teendő, hogy megnyissa és belépve maradjak a google fiókommal?
visszaolvastam itt is és itt nem találtam, és a neten is utána kerestem, de mintha annyival letudnák, hogy kilépek a chrome-ból, bezárom a kasperskyt és utána elindítom a chrome-ot és utána a kaspersky és így tényleg működik, de ez egy rossz vicc ha ez a megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!