Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piet
csendes tag
Koszi a tippeket. Ami az olcsosagot illeti elfelejtettem irni, hogy 6-7eFt-ert szoktam venni a 3 gepes licenszt 1 evre.
A licensz kompatibilitassal kapcsolatban valahol olvastam, hogy -1/+3 keplet ervenyes, tehat az adott evben kiadott verzio kulcsaval lehet aktivalni a kovetkezo 3 evben kiadott verzio barmelyiket. Ez tenyleg mukodik?
-
törölt tag
Bírom az olcsón akarok KIS-t vásárolni dolgokat.
Mi számít olcsónak 2000-3000Ft vagy még annyi sem?
Nekem egy KIS hirdetésem ment 4500Ft-ért nem kellett senkinek,inkább leszedtem nem bohóckodom vele.
Nem baj majd föl lesz használva nekem úgy is megéri. -
Piet
csendes tag
A [store.v3.co.uk] oldalon csak 2014-es termekek vannak. KIS 2105-hoz jo a KIS2014-es kulcs is? Van esetleg masik oldal ahol olcson letoltessel lehet vasarolni?
-
Imike20
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a KIS2015 aktiválása a (Kaspersky Trial_Resetel) ugyan úgy 30 napig használható és a próbaverziót kell vele telepíteni mert ugye kéri a kódot az aktiválásra. -
Szellem.
Topikgazda
Van már magyar nyelvű változat az MR1-ből?
-
HZoli87
veterán
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. A KIS 2014-em mostanában -trojan-downloader.script.generic- észlel a chrome mappában. Tud valaki mondani valamit hogy mi lehet ez? Köszi
-
Qasam
aktív tag
válasz
Mikulásbá #2779 üzenetére
Akkor a magyar Kaspersky oldalról is már az MR1 tölthető?
-
Qasam
aktív tag
Kaspersky 2015 MR1-ben már elérhetőek a részletes beállítási lehetőségek, úgy mint a korábbi verziókban. (Tömörített állományok vizsgálata, ichecker, iswift, webes víruskereső stb.)
-
törölt tag
Sebezhetőségi vizsgálatnál földobta a következőket Winrar, Firefox, Adobe Reader.
Lehetősé pedig,hogy hozzáadom a kizárásokhoz.Az mért jó nekem?
A szabály állapota pedig lehet aktív és inaktív. -
Peace
nagyúr
KIS 15.0.0.463(a) van fenn a gépen és kétnaponta eljátssza, hogy a gépe veszélyben lehet, mert elavult a vírusdefiníciós adatbázis. Ráklikkelek a frissítésre, zöldre vált, és a windows is megnyugszik. Előtte a KIS 2013 volt fenn sokáig, és soha nem csinált ilyet, szépen frissítgette magát, sosem szólt. Mit csinálok rosszul? Be van kapcsolva az autofrissítés.
-
Qasam
aktív tag
válasz
internetezoo #2759 üzenetére
Nem csoda, mert jelenleg még csak a Windows Defendert támogatja, semmi mást.
-
internetezoo
senior tag
Windows 10 Technical Preview-en NEM fut KIS 2015 HU
-
Akelaus
senior tag
válasz
Mikulásbá #2751 üzenetére
Nálam ami hiba, bár lehet én bénáztam el valamit, hogy a firefoxban, a virtuális billentyűzet nem működik. Hiába látom a kiegészítők között, hiába nyomok rá, hogy indítsa el, semmi sem történik. Ha leszedem a kiegészítőt a KIs-nek, akkor a következő böngészőindításkor újra ott vannak. Chrome nincs fenn, azzal nem teszteltem, operával igen, de ott semelyik kiegészítő nem kompatibilis.
-
Akelaus
senior tag
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
Mikulásbá #2747 üzenetére
Nálam tuti nem üresjáratban keres, hiszen akkor nem is vettem volna észre.
Itt ülök a gépnél, és minden nap eljátssza ezt, bármit is csinálok a gépen. Frissít (kivéve ma), eltelik fél óra és csinálja. Emlékszem a 2014esben is volt ilyen, ott ki lehetett kapcsolni, vagy ott is ki lehetett kapcsolni.
A Norton is csinálja ezt, de az tényleg akkor, ha nem használom a gépet, hanem otthagyom, hallom hogy zúg a venti, majd később megnézem a feladatkezelőjét, és látom, h végzett egy ellenőrzést. De az nem egy aktív folyamat közben pl. böngészés történik. Az van a másik gépen, ezen pedig KIS. -
Akelaus
senior tag
"Ha kézzel frissítgetsz szinte öt percenként változik az adatbázisban lévő leírások száma, vagyis amit feldolgoznak az azonnal megy ki a felhasználók felé"..És ha nem frissítek kézzel, akkor nem napra, illetve percre kész a védelmem? Csak azért kérdezem, mert közel 10 perce kapcsoltam be a gépem, és a KIS 2015 nem frissített eddig, tegnap azonnal megcsinálta bekapcsolás után. Illetve még kérdezném azoktól, akik nálam jobban értenek ehhez a programhoz, hogy azt valahol ki lehet kapcsolni, hogy ne végezzen magától az indítás után kb. 30 perccel rootkit ellenőrzést?
-
Qasam
aktív tag
Kasperskynél mindig vannak kisebb definíció frissítések függetlenül az adatbázis kibocsátási dátumától. Ha kézzel frissítgetsz szinte öt percenként változik az adatbázisban lévő leírások száma, vagyis amit feldolgoznak az azonnal megy ki a felhasználók felé. Ezért is szeretem a Kasperskyt, mert így nem, hogy naprakész, de percre kész a védelmük.
-
ƵøŁĭ
veterán
Adatbázisok kibocsátási dátuma: 2014.10.02. 7:46 . Délután nincs update ?
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hello!
KIS-ben, van lehetőség kimenő IP tiltására ?
-
HZoli87
veterán
Patch B is available for testing, KAV/KIS 2015 MR0 (v15.0.0.463)
Testable fixes and features:
• GUI: English texts in welcome window
• KAVKIS2015: Firefox plugins unlocalized
• KAVKIS2015: Kaspersky Protection extension text not localized in the Chrome browserTestable fixes and features:
• Mozilla Firefox support (32, 33)
• Chrome support
• Remove extension autoactivation feature for Google Chrome
• SD: some anti-virus settings can not be changed with LogMeIn
• VULN: it is possible to stop protection from command line -
Sziasztok!
Tudna valaki KIS 2015-höz 90 napos próbakulcsot adni
Vagy linket küldeni?
Előre is köszönöm a segítséget
-
lacoka007
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
lacoka007
tag
Üdv. A KIS 2015 talált egy vírust, amire azt írta, hogy bűnözők károsíthatják vele a számitógépet, és karanténba került. Bár még nem vettem észre semmit az opera működésén, de rakjam újra, vagy hagyjam így, ? Az is lehet, hogy vakriasztás? A vírusról itt egy kép:
-
Dumi86
senior tag
Felteszem itt is a kérdést,mert úgy sejtem lehet a Kaspersky okozza ezt,mivel amig nem ez a virusírtóm volt addig müködött. Szóval idézem magamat : " Lemezkép csatlakoztatásakor miért írja ki ezt a hibát " Elnézést kérünk,a csatlakoztatás során probléma merült fel" ? A beépített lemezképkezelő írta ezt ki és ugye iso fájlról van szó." Direkt nem szándékozok Daemon Tools vagy egyéb hasonlót felrakni, Win 8.1 alatt nem kellett soha a beépítetten kivül mást használni.
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Kaspersky-nek van egy képernyő-billentyűzete (jelszó begépelésére). Az biztonságosabb mint az operációs rendszer képernyő-billentyűzete? Vagy ezek csak attól védenek, ha kémszerkezetet tesznek a fizikai billentyűzetbe, ami minden leütést rögzít?
-
törölt tag
3013 KIS kód jó lesz a 2016 verzióhoz is?
Érdemes betárazni? -
válasz
Fire/SOUL/CD #2717 üzenetére
Ezt nem tudtam
-
-
A Chrome-ból sikeresen töröltem a Kaspersky Protection bővítményt-addig próbálkoztam a Safe Money-vel,nem figyeltem.
Vissza lehet tölteni valahogy?A Chrome bővítményei közt nincs,rákerestem a többi letölthetőeknél. -
HZoli87
veterán
Tölthető!
-
válasz
Mikulásbá #2707 üzenetére
Szia!
Nekem a következő Chrome verzióm van: 37.0.2062.120 m
Indítsd el a biztonságos pénzügyeket a parancsikonjával és vegyél fel kézzel egy oldalt, majd hívd be a biztonságos pénzügyekből. Ekkor elvileg narancssárga kerettel fog indulni a védett böngésző. Menj a bővítményekhez és engedélyezd kézzel a Kaspersky modult. Nekem is csak egy Kaspersky bővítményem van, a 4.0.9.130 verziószámú, Kaspersky védelem nevű.
Win7 64bit-et használok KIS 2015 magyar verzióval.Remélem tudtam segíteni
-
válasz
undercover #2708 üzenetére
Akkor hiába váltanék vissza angol verzióra,ott sem lenne jó.Köszi,ezt akartam tudni.
-
undercover
őstag
Üdv! Az új 64 bites Chrome esetében nem működnek a Kaspersky beépülök.
-
Üdv!
Olyan kérésem lenne,aki magyar KIS 2015-öt és 64 bites Chrome-ot használ,hogy a bővítmények között meg van a 2 Kaspersky?Nekem csak 1 van és nem is megy a védett böngésző.Ki is írja a Chrome,hogy hiányzik egy bővítményem.
Másnál is ez van?
Illetve angol KIS 2015-nél meg van-e?Ha igen,visszaváltok az angolra. -
undercover
őstag
Sajnos nekem nem tartott sokáig a Kaspersky használat mert 8.1-en hibernálás után ha felkeltettem a notimat mindig kékhalált kaptam. És most jöhetek vele,hogy más a baja de ha letöröltem egyből megszűnt nem tudom mi nem tetszett neki.
-
Joker88
őstag
Egy rövid észrevétel miután letöröltem a 2014-es KAV-ot és feltelepítettem a helyére a 2015-ös KAV-ot :
A Windows 8.1 ( 64bit ) sokkal több ideig szöszmötöl miután beírtam a felhasználói jelszót...
Talán célszerű friss telepítésű Windows-ra kell felpakolni ?
-
Olyan kérdésem lenne a KIS fanokhoz(már ugyan én is az vagyok,de nem olyan rég)van-e valami előnye,ha meghagyom az angol verziót a gépemen,vagy nyugodtan cserélhetem a magyarra.
3 hét múlva lejár a mostani licencem,akkor gondoltam váltani immár a hivatalos magyar verzióra. -
dbius
veterán
Ha valaki keres még KIS-t, ma voltam a debreceni MM-ban és a KIS2013 dobozos verzió (1 gépes 1 éves) 4999 Ft volt, volt belőle vagy 10 doboz. Szerintem ez nem rossz ár.
-
válasz
katalin888 #2699 üzenetére
Semmi gond nincs a 2014-es verzióval,de akkor már inkább a 2015-öst tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest