Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szellem.
Topikgazda
Ez felettébb érdekes, mivel valóban nem kompatibilis az IE11-el Windows 8.1 alatt a KIS/KAV 2014 beépülő moduljai.
Max. az ügyfélszolgálat azt jelezte, hogy ha ki van kapcsolva az IE11-ben a protected mode, akkor lehetnek jók a modulok. Egyébként, tényleg nem kompatibilisek. -
-
-
g.gergo
senior tag
válasz
lacoka007 #1892 üzenetére
A "c" patch jelenleg béta tesztelési fázisban van. Jelenlegi információink alapján - ha a tesztek sikeresen zárulnak - a jövő héten várható a megjelenése. Ez automatikusan fog települni az adatbázisfrissítés során.
A "c" patchet már beépülve tartalmazó telepítő csomag várható megjelenéséről egyenlőre nincs információnk. -
lacoka007
tag
Üdv. Senkire nem céloztam, csak érdeklődtem a KIS-nél , és gondóltam megosztom. De azóta jött egy új levél tőlük amit bogózzatok ki, mert karakter hibásan küldték. A levél:
A "c" patch jelenleg bĂŠta tesztelĂŠsi fĂĄzisban van. Jelenlegi informĂĄciĂłink
alapjån - ha a tesztek sikeresen zårulnak - a jÜv� hÊten vårható a
megjelenĂŠse. Ez automatikusan fog telepĂźlni az adatbĂĄzisfrissĂtĂŠs sorĂĄn.A "c" patchet mĂĄr beĂŠpĂtve tartalmazĂł telepĂtĹ�csomag vĂĄrhatĂł megjelenĂŠsĂŠrĹ�l
egyenlĹ�re nincs informĂĄciĂłnk.UI: A KIS-re vagyok rá állva, de ez a 2014-es verzió katasztrófa. Ezért is írtam a KIS-nek.
-
lacoka007
tag
Üdv. Ezt az információt kaptam, a magyar KIS -től.
A Kaspersky 2014 "C" javítófolt várhatóan november 5-től lesz hivatalosan
elérhető, várhatóan világnyelveken. A kisebb nyelvek, mint a magyar is KIS
2014 "C" támogatása várhatóan ekkor vagy ez után következik.Tisztelettel: Fehér Tamás, 2F 2000 technikai támogatás.
-
Szellem.
Topikgazda
Az igazság az, hogy a 8.1-re volt elég idejük fejleszteni! Nem is értettem, hogy amikor hivatalosan megjelent a 8.1 még miért nem volt kompatibilis vele. A másik, amikor kiadták a "b" patchet és összeintegrálták a telepítővel, volt egy olyan gondom, amit fentebb olvastatok, hogy a beépülői nem kompatibilisek az IE11-el.
Erre jött valaki és jelezte, hogy márpedig nála jó és 8.1-et használ. Erre kiderül a supporttól, hogy nekem van igazam és még sem kompatibilis, azaz nem működik 8.1 esetében a beépülőkkel.Nem is értem, hogy egyes kollégáknak miért kell igaztalan állításokat beírkálni a topicba és másokat félrevezetni.Kaspersky-ék meg erősen elbaltázták ennek a szoftvernek a kiadását. Kicsit jobb minőségpolitikával, és nagyobb odafigyeléssel simán ki lehetne adni egy viszonylag jól használható szoftvert. A peccselésekkel nekem nincs bajom, de azzal igen, hogy szarnak az alkotmányra és a userek fejére.
-
válasz
HZoli87 #1887 üzenetére
Sajnos nem bírom megállni, de valahogy olyan nekem ez a C patch, mintha valami beta állapotú szoftvert mókolnának. Nem is értem, hogy ezek miért nem fértek bele a B patchbe... Azt sem tudom, hogy miért tettek le az MP1 fejlesztéséről, hiszen tervben volt a 8.1-re. Minden esetre Androidon problémamentes a KMS. Legalább ott az... Remélem Plag ráncai kisimulnak némileg a patch megjelenése után...
-
HZoli87
veterán
Patch C for KAV/KIS 2014 Testing
What's new:
• Support of IE11.
• There are a lot of fixes in this feature and also the GUI usability was changedBugs fixed:
• A big work has been done to optimize the mechanism of interaction between the components of the product.
• Other improvements and GUI fixing. -
törölt tag
Nekem még 143 nap van hátra a kétéves licenszből .
-
lacoka007
tag
Üdv. Csak hozzászolnék a dologhoz. Nekem is van promo kulcsom, és bármikor elfogadja mindegyik KIS, még ha 50000-szer is telepítem, csak annyi, hogy a befejezéstől számolja a napokat. Viszont, ha újrahúzom a gépet, megint fél év. Oké most töröltem a hibái miatt egyenlőre az eset 7 van fent, de a KIS-re szavazok annak ellenére, hogy fogja a gépet, stb.
-
Szellem.
Topikgazda
Sajnos megvásárolt licenc után nem fogadja el a promós trial kódot.
Egyébként, közben megoldódott a dolog és köszönöm szépen! -
Szellem.
Topikgazda
Van valakinek felesleges KIS kulcsa? Vagy esetleg olyan, ami 1-2 hónapig jó még?
Adok helyette mást, nem ingyé kéne. -
po1son
addikt
válasz
papamaci791 #1871 üzenetére
Lehet, hogy a promó kulcsoknál nem...
-
Szellem.
Topikgazda
Megnyugodtam, mert az IE11-es probléma nem nálam van.
Jeleztem a support felé ma a problémát és ezt a választ adták:A jelenlegi angol nyelvű verzió, jelenleg csak az támogatja a Win 8.1-et (a beépített b patch miatt). Ez azonban csak az op rendszer támogatására vonatkozik.
Az IE 11 támogatás, azaz beépülő modulok frissítése a C patchben várható, kb November 5 körül, a jelenelgi infók szerint.
-
Szellem.
Topikgazda
-
po1son
addikt
-
válasz
#79621120 #1862 üzenetére
Irigylésre méltó helyzetben vagy. Bár szó, mi szó SSD-vel még használható is, egyébként érezhetően fog, lassítja a boot-ot, a fájlműveleteket, és a böngészést, késnek hozzá a javítások, bosszantó anomáliákat okoz, a tűzfalát erősre állítva szaggatja a Skype-ot (ismert hiba), és folyamatosan lekésik a Firefox update-eket (ez utóbbi nem mindenkinek számít), a Support sem mindig áll a helyzet magaslatán, a szakmai fórumuk pedig tele van fafejű, nagyképű Kaspersky hívővel.
Három év folyamatos szívás után én inkább mellőzöm. Ritka az, akinél problémamentes, esetleg hozzászokott már a KIS-hez...
-
törölt tag
Évek óta a KIS-t használok . Maximálisan meg vagyok vele elégedve .
-
Szellem.
Topikgazda
Mindenesetre elmehetnek a francba.
Szánalmas, amit csinálnak. A www.kaspersky.com oldalon kint van a KIS2014 legújabb 8.1 kompatibilis változata, de a KAV-é nincs. Azt az ftp-ről szedtem le. És ami érdekes, hogy a KIS és KAV telepítője nem ugyan az a verziószám! Eddig ez nem így volt. Ha kiadtak egy újabb verziót, ott mind a két program verziója azonos volt.
Mi tudjuk honnan kell letölteni, de egy home user nem biztos, hogy le tudja tölteni máshonnan.Az meg, hogy IE11-el nem kompatibilis az meg nevetséges.
Komolyan mondom, kurv@ dühös vagyok. -
válasz
gulylali #1849 üzenetére
Rá lehet, de nem hiába írtam, hogy ajánlott előtte leszedni a régit, mert egyrészt 3 generációs eltérés alapján lehet fel sem megy közvetlenül, ha fel is települ szép hibákat generálhat. De majd jön még valaki remélhetőleg, és ugyanezekre a veszélyekre hívja fel a figyelmed.
Plag: ezzel a hozzáállással mit akarnak elérni? Komolyan mondom el kellene venni az oroszoktól a céget, nem érdemlik meg ezt a márkát...
-
-
gulylali
csendes tag
Most telepítettem egy KIS 2011-et.
1 gépes 1 éves licenset vettem 1078Ft-ért a METRO-ban.
Melyik verzióra érdemes frissíteni Win 7-en. -
po1son
addikt
Kérdés...
2 hétig nem volt bekapcsolva a gép, mert új proci lett a gépembe...
Amikor felállt a rendszer, akkor a kaspersky pirosan világít, hogy nagyon régen lett frissítve és lejárt a kulcs (sérültek a fájlok), de ez hülyeség mert 09.23-kor lett aktiválva egy fél éves promó kulcs... Kétszer újraindítottam a gépet hátha egy frissítés helyre pofozza, de nem...
Kavremoverel letöröltem és újraraktam és amikor a kulcsot írom be, akkor azt írja, hogy a kulcs túllépte a megadott aktiváló kódhoz engedélyezett aktiválások maximális számát...
Ilyenkor supportnak kell írni vmi okosságot? Mert a kulcs szinte biztos, hogy nem lett aktiválva más gépen..szerk: most jelenleg próbaverzió megy 30 nappal, mert az új proci miatt nullázódott...
-
válasz
lacoka007 #1842 üzenetére
Ez mind szép,akárhonnan is van másolva-de ennek a féreg már rengeteg variánsa van,az,hogy éppen melyiket kaptad be,még kideríteni is elég.Számtalan eltávolítási módszer van már,de az,hogy melyik a neked való csak akkor derül ki,ha sorban csinálgatok a javasolt műveleteket-aztán egyszer csak eltűnik.
Én nem hiszem,hogy EZ a progi az ÖSSZES variáns ellenszere!(bár úgy lenne)
-
lacoka007
tag
válasz
Mikulásbá #1841 üzenetére
Üdv igen. Bekúszik, a regisztribe, bekukkant a rendszerfájlokba, boot szektorokba, ha kell.
A Trojan Killer egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk azoktól a rosszindulatú programoktól, amelyek rejtve vannak az operációs rendszer elől. Képes felismerni és kiirtani az adware, spyware, tárcsázó és egyéb rejtve futó programokat.
A használata igen egyszerű. Csak futtatni kell – mindössze néhány másodperc, hogy átvizsgálja az összes futó folyamatot és megjelenik egy jelentés az eredményekről.
Egy aktív internet-felhasználónak lépéseket kell tennie, hogy megvédje az érzékeny személyes adatait az esetleges számítógépes behatolástól. A Trojan Killer segít időben azonosítani és biztonságosan eltávolítani a veszélyes alkalmazásokat, mielőtt még túl késő lenne. De, ha véletlenül még se, akkor a HITMAN PRO
-
-
jozsi252
veterán
válasz
papamaci791 #1835 üzenetére
Így van, várakozok most. Programon belül van lehetőség arra hogy updateljek a 2014-es programverzióra? Vagy a magyar oldalról töltsem le a
Internet Security 2014 (14.0.0.4651) [MAGYAR] | méret: 263,103,928 bájt | dátum: 2013.09.10. verziót?
Vagy esetleg ez a verzió még nem 100%-os? Érdemes máshonnan letölteni egy másik 2014-es verziójú KIS-t?
-
jozsi252
veterán
válasz
papamaci791 #1832 üzenetére
Lefutattam a Malwarebytes programot, de csak PUP.Optioanl.Sprotect.A kártevőt talált, ami ha jól tudom nem vírus/kártevő. Nem is rakott pipát mellé az MBAM. Lehetséges hogy csak egy felugró ablak volt, amit nem tudtam bezárni. Tehát semmilyen Reveton nevű vírust/kártevőt nem találtam, sem a kis sem pedig az MBAM.
-
gduck
addikt
válasz
jozsi252 #1831 üzenetére
Ne tedd, én már mindegyik vírusirtós gépről irtottam ezt a vírus
Hogy miért nem veszik észre, azt én se igazán értem (mondjuk állandóan változik, de szinte mindig ugyanoda települ) ...
1. Live XP CD-ről indítod a géped
XP alatt: c:\Documents and Settings\Felhasználónév\Application Data
Vista/W7/W8 alatt: C:\Users\Felhasználónév\AppData\Roaming
mappából kitörlöd a skype.dat vagy data.data fájlt2. Újraindítod a gépet és még kitörlöd a SHELL regisztrációs kulcsot is (vagy ezzel is kezdheted, mert itt pontosan látod hova települt a program):
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon\shell -
jozsi252
veterán
Na most kellett először csalódnom az Kaspersky Internet Security 2013-ba. Bekaptam én is ezt a rendőrös, nyomozóirodás, gépzárolásos vírust, amit csak akkor lehet fel oldani hogyha fizetek 25k-t. Lefuttattam egy teljes ellenőrzést de akkor sem találta meg.
Lehetséges hogy valami beállítási hiba miatt nem akadt rá a KIS? -
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Win 8.1 alatt milyen tapasztalataitok vannak a legújabb KIS -val? -
Szellem.
Topikgazda
válasz
Fire/SOUL/CD #1826 üzenetére
Tudom, hogy le lehet szedni máshonnan is. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy egy sima user nem tudja leszedni a telepítőt!
A másik, leszedtem az usa oldalról a KaV legujabb telepítősét és IE11-el nem voltak kompatibilisek a beépülő moduljai! IE11 letiltotta őket! -
-
Szellem.
Topikgazda
válasz
Fire/SOUL/CD #1824 üzenetére
-
-
Qasam
aktív tag
válasz
lacoka007 #1817 üzenetére
Szia!
Nem az a gond, hogy nem frissül B-re, mert frissül, hanem az, hogy az A nem megy fel a Windows 8.1-re. Éppen ezért keresnek a fórumozók egy olyan telepítőt, amely már tartalmazza a B patcht, hogy kompatibilis legyen a telepítője a W8.1-el. Ez eddig a Kasperskynél globális probléma... elszúrták na az egész 2014-essel úgy ahogy van, én is váltottam... sajnos. -
lacoka007
tag
Üdv. Ne vicceljetek már, nekem 2 hete frissült b-re. Aki letölti és telepíti, annak egyből b-re frissül, a KIS 2014. Bár én töröltem, mert semmi változás most az Eset Smart Security 7-et tesztelem. Ja, itt egy link innen letőlthető a KIS2014 magyarul. [link]
-
gduck
addikt
Hát ezt nem vágom
Elkövettem egy "hibát". Felraktam a Windows 8.1 frissítést és most nem engedi feltelepíteni a magyar 14.0.0.4651 (a) verziót. A vicc az, hogy Windows XP alatt feltettem és ott lefrissítette magát (b) verzióra. Szóval azt nem értem akkor miért nem lehet letölteni a (b) verziót egyből, mivel azt már fel tudnám telepíteni Windows 8.1-re. Ráadásul a hivatalos .com oldal update részről eltüntették a 2014-es összes verziót, most csak 2013-as verzió tölthető le.
Na mind1, addig is marad Windows 8.1 alatt a 13.0.1.4190, remélem nem okoz galibát
-
Szellem.
Topikgazda
Lehet arról tudni valamit, hogy hivatalosan mikor teszik ki az oldalra a Windows 8.1 kompatibilis Kaspersky 2014-es verziókat?
Jelen esetben, a www.kaspersky.com oldalról még mindig nem lehet letölteni őket, pedig azt írja az oldalon, hogy kompatibilis. Szóval, akkor mi is van? -
lacoka007
tag
Üdv. Itt a Vírusirtónak nevezett fos, amit senkinek nem ajánlok a neve Webroot SecureAnywhere Antivirus. Nem csoda, ha nem hallott róla sok ember. Itt egy link nevetséges: [link]
-
HZoli87
veterán
válasz
CharlieDrop #1803 üzenetére
Nem csak te.
-
g.gergo
senior tag
válasz
CharlieDrop #1801 üzenetére
webroot secure anywhere
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest