Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! KIS mellett használ valaki MBAM Pro-t, nem akadnak össze, illetve érdemes egyáltalán feltenni Kaspersky mellé? Köszönöm!
-
Plusz még jobban optimalizálták a rendszerterhelését,ha jól tudom.
Nincs is semmi gondom ezzel az RC-vel,bár komoly laposon van,meg se tudná fogni......Eddig minden IS-el jól elvolt a MBAM Pro-bár egymás kivételei közé illik tenni,én nem tettem és semmi gondom nem volt.
-
válasz
Mikulásbá #1486 üzenetére
Azért a KIS mellé az MBAM Pro sem mindennapi. Szerintem fölösleges, és nincsen jó hatással sem a teljesítményre, sem a stabilitásra. Egy Kaspersky kaliberű szoftver esetében pláne. Én, személy szerint egyre inkább a külön AV + FW párti leszek, bár az is igaz, hogy a KIS fala és HIPS-sze erős. Mbam max. free-ben lehet szükséges.
Nem tudom, nekem a 2014-es RC sem volt érezhetően gyorsabb, megjegyzem a '13 teljesítményével sincsen gondom.
-
Mintha valahol olvastam volna,hogy egy új védelmi funkció bekerül,a 0-day sérülékenység elleni új technológia.
A másik:jobb szeretem az komplex programokat (IS) mint a különálló védelmet.
IS+MBAM Pro -ennél több nem kell szerintem.(KAV nekem ingyen lenne,jár a Chip Magazin,abban van kód hozzá)
-
szeva000
addikt
Egyébként érdekes a dolog.még kipróbáltam 2db 2012-eskulcsom már csak kíváncsiságból és az egyiket elfogadta
Mi alapján is?...mert 10-11-et próbáltam....egy bejött
(de nem is hagytam rajta,nehogy még itt blokkolják nekem)
Na,letojom,ezért végképp nem veszek 2013-as kulcsot se jóval többért...Még maradok a 2012-es kulcsoknál az idén -
Ha 2013-as KIS-t veszek,annak a kódját el fogja fogadni a 2014-es verzió?Még ezt tudom csinálni.......
A mostani RC van fenn,azt lehet-e hosszabbítani,vagy a véglegest kell majd feltenni mindenképp? -
Akkor mit javasoltok?Megvegyem a 2012-es KIS-t a 2014-es KIS-hez,vagy ez már felejtős?
Vagy esetleg más valakinek tapasztalata? -
válasz
szeva000 #1473 üzenetére
Mondom én, hogy szemétládák a tavárisik... Ezek szerint csoda, hogy az enyémet fogadta... Pont a 2013-as telepítési error miatt írták a Supportnál, hogy a meglévő '12-es kulcsomat írjam be az RC-be, persze azzal sem ment, amíg rájöttem, hogy (itt most illik megkapaszkodni) a support minden tippje ellenére kompatibilitási módban ment fel a KIS, kikapcsolt Defenderrel, amit elvileg magának a KIS-nek kell a telepítés közben deaktiválni, ha jól tudom.
-
szeva000
addikt
-
válasz
Mikulásbá #1466 üzenetére
Nekem ez a 2012-es verzióhoz vásárolt kulcsok egyike volt, úgyhogy minden bizonnyal.
po1son: a pénz az igen nagy úr, nem tartom elképzelhetetlennek az oroszok részéről a régi kulcsok letiltásával történő profitmaximalizálást, vagy a fogyasztók elijesztését. Kétélű lehet a fegyver.
-
Arról van-e már valami info,hogy a 2014-es KIS elfogadja-e majd az előző verzió kulcsait?
-
ƵøŁĭ
veterán
-
tyan
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem.
32 bites Win7 rendszeren van fenn a KIS2013 a legújabb frissítésekkel. Miért van az, hogy a rendszer indulását követően a Tálcán nem azonnal, csak jóval később jelenik meg a KIS ikonja, miközben a Feldatkezelő szerint a program már javában fut? Tapasztalt valaki hasonlót?
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! Ma reggel vettem észre, hogy KIS-hez megjött a "h" patch. Van valakinek infója, hogy mit javítottak, mert, hogy FF beépülők most sem mennek? Köszönöm!
-
Domyzilah
tag
Üdv.
Az alaplapomhoz ( asus gene 5) adtak 1 Kaspersky Antivrus 2011 progit is.Az lenne a kérdésem, hogyan tudnám megnézni a kulcsát( a telepítésnél nem kéri), illetve jó a kulcsa a KAV 2013 is?!Előre is köszönöm a választ! -
kirkri
addikt
Nem tudom ugyan, hogy milyen nyelven akarod használni, de ha magyar, vagy angol nyelvre lenne szükséged, akkor is megveheted a cseh változatot, mert a termékhez kapott kód a lényeg.
A Kaspersky.hu oldalról letöltheted a magyart/angolt és a cseh változat kódjával beaktiválod. EU-n belülre szánt változatok kódjai kompatibilisek egymással. -
Ha maradsz az IS-nél, akkor a Kaspersky-ből is az kellene, bár a win fal is jó megoldás Vistától felfelé, ha az AV-t választanád. Az általad felsorolt termékek kizárólag cseh nyelven fognak muzsikálni. Ha jó áron szeretnél venni akkor a store.v3.co.uk lehet jó megoldás. Ott a Kasper termékek angol nyelvűek.
-
ftc
nagyúr
Üdv
mivel lejárt Avira IS a kérdésem az lenne
melyik Kaspersky terméket érdemes feltenni?
az IS-t vagy az AV-t?
Kaspersky Anti-Virus 2012/2013 CZ pro 1 PC - 7,74EUR nyelvet lehet változtatni ugye?
Kaspersky Internet Security 2012/2013 CZ pro 3 PC vagy 14EUR-t ?esetleg 2 éves kiadásban nem lehet valahol kapni viszonylag olcsón?
-
Sharku
csendes tag
válasz
Domyzilah #1444 üzenetére
Ugye nekem a konkrét probléma az volt, hogy akkor állt le a telepítés, amikor kereste az inkompatibilis programokat, szóval ezzel a paraméterrel csináltam: /p "SKIPPRODUCTCHECK=1"
De Kaspersky oldalán van egy csomó infó, 2. pontban van a cmd-vel való telepítés: [link] -
Sharku
csendes tag
Sziasztok!
Egy frissen telepített Windows 8 Professional x64 rendszeren nem akar feltelepülni KIS 13.0.1.4190-es build, egyszerűen megáll a telepítés egy kicsivel azután, amint elkezdi keresni az inkompatibilis programokat és utána semmi hibát nem ír ki csak, hogy próbáljam újratelepíteni vagy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Nem értem, mert az újratelepítés előtt ugyanez felment(hivatalos oldalról letöltött angol telepítő). A rendszer teljesen frissítve és csak 2 böngésző van a gépen feltepítve semmi egyéb program. Ha valakinek lenne ötlete miért nem jó légyszi segítsen!
-
Sziasztok!
Van már valami kézzelfogható megjelenési időpontja a 2014-es verzióknak? A minap jelent meg a hivatalos bétája az 2014-es "termékeknek", de sehol nem találok a megjelenésre vonatkozó infókat.
Köszönöm!
-
Expulso
tag
válasz
PhoenixK #1437 üzenetére
"..Rendszer ujratelepites utan valamint hang es videokartya driver telepites utan csak a KIS lett telepitve majd lefrissitve.
Amint a G Patch eletbe lepett ujrainditas utan, azonnal jelentkezett a fenti problema."A teljes torturat 3x ismeteltem meg tiszta telepites utan.
F Patch -vel tokeletesen mukodott minden. -
Expulso
tag
Amiota frissitettem G Patch -re, valami nagyon nem szeretne mukodni.
A problema annyi lenne, hogy minden egyes ujrainditasnal miutan betoltodnek a programok es kezdene betoltodni a KIS talca alkalmazas - azon a ponton egyszeruen ujraindul a rendszer.
Csokkentett modban is ugyanez a jelenseg.Win XP Pro SP3, tiszta rendszer.
Rendszer ujratelepites utan valamint hang es videokartya driver telepites utan csak a KIS lett telepitve majd lefrissitve.
Amint a G Patch eletbe lepett ujrainditas utan, azonnal jelentkezett a fenti problema.
Van ezzel kapcsolatban barkinek tapaaztalata?Mit ajanlanatok atmenetileg mas alternativakent? Koszonettel.
Tapatalk v2 Wayteq xTAB 70 dci
-
petrusz82
aktív tag
Kaspersky Internet Security 2013-at szeretnék vásárolni 3 gépre. Azt szeretném kérdezni hogy mi van akkor, ha újra kell telepítenem az egyik gépet. Ilyenkor a kulcs tovább használható újratelepítés után a fennmaradó ideig?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
dqdb
nagyúr
válasz
Mr. WolfDog #1432 üzenetére
KIS2013-nál a pár napja kiadott G patch oldotta meg a problémát.
Nem tudom, az ennek megfelelő frissítést kiadták-e már a Pure-hoz.Megnéztem, még nem adták kiHa nem, akkor a KIS2013-nál ez a kerülőút működött nálam (persze a patch telepítése után vissza kell állítani mindent a régi kerékvágásba).
-
válasz
psycroptic #1429 üzenetére
Minden bizonnyal meglehet, de az is megtörténhet, hogy újat veszel olcsóbban, mint a hosszabbítás.
Itt érdemes szétnézni, sokan vásároltunk már innen, megbízható, igen ritkán van gond, de azt is megoldják:
-
psycroptic
őstag
Sziasztok!
Hülye módon hagytam lejárni a liszenszt a KIS-nél. Ezt még meg lehet hosszabbítani vagy teljesen újat kell vegyek?
Köszönettel:
psycroptic -
válasz
BigManus #1427 üzenetére
Valószínűleg a GetSysteminfo eszközt kellene futtatnia, ha meg akarja tudni, mi okozza a bugot. Bár sok időbe telik és macerás, valamint a javítás sem egy hónapon belül érkezne, ha egyáltalán. Érdekes lenne amúgy. Nekem anno a word-öt fagyasztotta rommá a KIS, de én türelmetlen voltam és váltottam más termékre. Utána nem jött elő a hiba. Bár mostanság a BD alatt is vannak word 2013 összerosálások, de nem a program inicializálásakor, hanem pl. Smart-ábra készítésénél stb.
-
válasz
Alkukirály #1425 üzenetére
Valószínűleg érdemes lenne 2013-asra váltanod, ha a kulcsod nem régebbi 2 évnél.
-
Alkukirály
tag
Sziasztok,
KIS 2012-t használok, s pár napja egy frissítés után, furcsa dolgot művel.
A gép bekapcsolása után az első programot, amit kézzel indítok, lehet az TC, FireFox vagy bármi pár perc múlva indítja csak el.
Viszont, ha kikapcsolom a védelmet, akkor rögtön elindul, víruskeresés volt, nem talált semmit.
Valaki találkozott hasonlóval? Ha valakinek bármilyen ötlete lenne, megköszönném. -
dqdb
nagyúr
válasz
Predator2 #1423 üzenetére
Van arra lehetőség, hogy ha a haverokkal megvennék egy 1 éves 3 felhasználós licensz-t és szétdobnánk egymás között?
Ha jogilag kérdezed, akkor a válasz nem, nem lehetne, mert ellentmond az általad elfogadott EULA-nak.Ha gyakorlatilag, hogy lesz-e belőle probléma, akkor a válasz igen, lehet, semmi problémátok nem lesz belőle. Mindig a legutoljára aktivált 3 gépen lesz aktív a licenc.
-
Predator2
addikt
Helló
Van arra lehetőség, hogy ha a haverokkal megvennék egy 1 éves 3 felhasználós licensz-t és szétdobnánk egymás között? Vagy ez csak egy adott háztartásban használható fel? (más-más településeken lakunk)
THX a választ.
-
Narxis
nagyúr
Jó lett ez az új patch.
-
dbius
veterán
Lehet, hogy csak "placebo", de mintha gyorsult volna a GUI, ill. maga a szoftver is és kevésbé terhelné a gépet a legújabb patch után.
-
Az utóbbi időben többször ismeretlen hiba üzenettel megállt víruskeresés (vizsgálat) közben. Tegnap rászántam magam az újra telepítésre, ami megint csak nem volt zökkenőmentes. Viszont többszöri frissítés után is még mindig csak "e" verzió van a gépemen!
-
Qasam
aktív tag
Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy FF 20.0.1 kompatibilis-e már a Kaspersky beépülőivel? Köszönöm!
-
válasz
Tappancs2001 #1406 üzenetére
Ha a plussz szolgáltatások számodra megérik/fontosak és használnád is őket, akkor érdemes lehet váltanod, de ezt neked kell eldöntened.
-
Gaberking
senior tag
válasz
Tappancs2001 #1406 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék!
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Május végén lejár 2 db KIS 2013 licenszem. Erősen gondolkodom, hogy az angol weboldalon vásárolok egy 3 gépre szóló Kaspersky Pure 3.0 licenszet 9700 Ft-ért. Szerintetek megéri váltani, vagy inkább hosszabbítsak egy évet? Előre is köszi a segítséget
-
Kcsaba21
csendes tag
Sziasztok.
Rég írtam ide, most újabb problémám van. Persze pontosan most sem tudom, hogy a KIS -e a hibás vagy sem, csakhogy...
Most az a gondom, hogy Chromot használok otthon és a munkahelyen is, ergo ugyanaz a verzió, csak a védelem más: otthon KIS. Nem tudom én ronthattam-e el valami beállítást vagy valami újabb frissítés jött ki, de addig, amíg a munkahelyi gépen simám megy, addig otthon egyáltalán nem működik a könyvjelző mentése funkció.
Csillagra katt, azt írja kész, meg is jelenik alul az utolsó helyen, de mihelyst kilépek, husss sehol a könyvjelző.
Valaki ???? Persze köszönettel. Csaba
-
dodoroli
aktív tag
Sziasztok!
Tapasztalt e a mai reggel valaki olyan hibát KIS 2013,hogy a rootkit keresés problémás?
Nálam 50%-nál megállt egészen pontosan Kaspersky mappát vizslatja és nem megy tovább vagy 3 órája küzd vele és semmi.
Eddig nagyon jól tette a dolgát a KIS 5 perc alatt végzett a rootkit kereséssel,most nem tudom mi lett vele!
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával