Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
-
-
csibe1
addikt
Igen, jó a vödör, csak elég méretes legyen.
Egy ismerősöm mesélte, hogy ha jól emlékszem Bécsben jött rá menet közben az inger.
Felmosóvödör, szemeteszsák aztán adj neki. Két lámpaváltás alatt elrendezett mindent.
Érdekes módon senki nem dudált rá. Végzett, elindult, nem volt belőle semmi gond.
Pesten ezért már valószínüleg lincselés lett volna.(#7556) camelferr
"rendes kamionos nem ül idegen nyilvános vécére, hanem a deszkát felhajtva és a csészére felállva ráguggol"Sok sikert a rozsdamentes verzióhoz, mert valahol olyan van az út melletti wc-ben. Aztán ha sikerül elcsúsznod rajta, és szépen eltöröd valamidet akkor meg nézegethetsz. Meg a magyarázat is érdekes lenne utána a munkáltatódnak vagy a biztosítónak, hogy miképpen sikerült balesetet szenvedned egy wc-ben.
Lehet a heti biztosítós körlevélbe is bekerülnél.
Szerintem ez már közelít a Darwin díjas kategóriához.A török, makedón és egyéb hasonló népek érdekesen értelmezik a nagydolog végzését. Egy cégnél oltári balhé volt, mert valaki úgymond nem a mi normáink szerint használta a helyiséget. A felguggolós módszerrel meg ment mindenhová; csak oda nem ahová kellett volna. Annyi volt a gond, hogy nem tudták pontosan ki csinálta, ezért végigcsörögték aki abban pár órás intervallumban megfordult náluk.
(#7591) KAMELOT
Ez anyagcserétől is függ szerintem.
Akinek gyorsabb az többször megy naponta, valaki meg csak minden másnap." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Esetleg ezt is kipróbálhatod: Send to Navigation
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Szép, és az ára se semmi.
(#1665) LaciCRM
Nem hinném, hogy sznob dolog lenne, inkább gyakorlatias.Ahogy te is írtad egy pendriveról több ezer számot lehet meghallgatni; ráadásnak nem kell attól félni, hogy összekarcolódik a lemez.
Árban sem vészes, már 14 ezer környékén lehet venni sima USB-s fejegységet,
a CD-USB verzió nagyjából 5 ezerrel drágább." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
válasz Intruder A 6 #1612 üzenetére
Nem a világvége, de azért figyelj oda.Előfordulhat, hogy valamelyik feladatot meg kell ismételned.
-
csibe1
addikt
válasz MPowerPH #1384 üzenetére
" Most azt talaltam ki, hogy Euro Truck Simulator 2(nem rohog), H valtot beraktam a bal kezemhez alulra, es magolom a felvaltas, majd levaltas folyamatot."
Nem hülyeség, szerintem; nekem is totál furcsa volt a MAN-nak a váltója amivel az E-t letettem, nem ahhoz voltam szokva.
-
csibe1
addikt
válasz Gergello #1364 üzenetére
Ha úgy van akkor a kisebb autóknak is ki kell menni, de lehet mire behajtasz a kontrollparkolóba már mehetsz is ki; mert épp valakit ellenőriznek, és még súlymérés sincs.Ilyenkor szép lassan áthajtasz a placcon és mehetsz is vissza a pályára.Ahogy előttem is mondták 50% esélyed van.
-
csibe1
addikt
Tuti nem tapsolnak érte, de ha le van fóliázva és sértetlen a csomagolás, és nem voltál ott a raktárban rakodásnál akkor jó eséllyel elhiszik, hogy nem te tetted bele.A drogos dolgok mindig húzósak, biztos nem engednek el senkit csak úgy.Szerencsére eddig nem volt ilyen gondom.
-
csibe1
addikt
Általában van egy protokoll amit el kell végezned Angliába menet, ez a menetlevelek hátulján rajta is van, feltüntetve a GB jelzés is.Ez magában foglalja a szerelvény átnézését (palettatartó,pótkocsi stb.).Ezzel levéded magadat valamilyen szinten, de nem árt lelakatolni mindent amit lehet.A kikötőbe besorolva is érdemes még egy utolsó ellenőrzést csinálni, nálunk is akkor kerültek elő a jómadarak.
Mi pénteken mentünk ki Angliába, a szomszéd román kamionos behozott négy bevándorlót, kivágták a mi ponyvánkat is, aztán eltűntek a kamionok között.A románok hívták a kikötői biztonsági őrséget, három meg is lett, a negyedik az elsprintelt valamerre.Nem árt figyelni, mert megbüntetnek és kitiltanak ha Angliába fognak meg a bevándorlókkal.
Érdemes valami önvédelmi célszerszámot is tartani ha neked ugranak, mert szikével mászkálnak; de direktbe ne ugorj nekik; általában úgyis lelépnek.(#1332) MaciG
Cigiből is megvan a szabott mennyiség amit vihetsz, szerintem neten megtalálod, amiatt nem balhéznak ha nem viszel túl sokat.Nálunk se kínlódtak a francia vámosok az 5 doboz cigin.A drog az más tészta.
Az áru általában le van fóliázva, dobozolva.Valahol be sem engednek rakodáskor a raktárba." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest