Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
KAMELOT #16115 üzenetére
Ti igazi kamionosk vagytok, hogy ilyesmire van időtök/energiátok. Én nem vagyok kamionos. A melós kéthetem alatt eszembe nem jutna ilyen kamionos videókat keresgélni. Az otthoni kéthetem alatt meg pláne nem.
Tüzi:
Ezt már láttam. Egy önvezető autós topikban linkelte vki, hogy ezért van szükség önvezető autókra. Én meg visszakérdeztem, hogy ha ebben a szituban egy önvezető autó ülésén utaskodna, akkor hogyan oldódna meg számára a történet. Nem volt rá egyértelmű válasz. Még ez az ostoba nő is rájött arra, hogy meg kell fordulnia a záróvonal ellenére. De, vajon mit tenne egy robot jármű?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Energiaital topic
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Netfone
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Ukrajnai háború
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- TUF Gaming FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB DDR4 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest