Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ha csinálsz valami értelmes demót (az előbbi dobozos nem csinál semmit, meg elavult a kód, meg nincs sok köze a valós példához, nekem meg nincs kedvem működésre bírni), akkor segítünk. Amúgy a feladatnak tényleg SEMMI értelme nincsen. Én mondjuk biztos ezt megemlíteném annak, aki kérte, hogy a júzerrel b@sznak csak ki, de hát evvan.
Amúgy szerintem Te nem tudod, mit jelent az, hogy "etc.".(csak akkor minek használod
) Következetesen rosszul használod a mondataidban: "akkor toggle()-lal, etc. ki/be lehessen nyitogatni, "viszont ha újból rákattintok a box1-re, etc becsukom a toggle()-al akkor újból jelenítse meg mellette a box2-t", "akkor a box2a maroon színű div kerüljön bele. Etc, a menüből lehessen bejelentkezni.", "jelen esetben 640px (etc 40em) alatt"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest