Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
Üdv!
Másfél éve végeztem gépészmérnök szakon az egyik vidéki főiskolán. Az automatizálás része fogott meg, így a mechatronika felé orientálódtam. Főiskola mellett bekerültem gyakornokként a helyi autógyárba, mint PLC programozó/ elektromos karbantartó, majd egy év után egy kisebb céghez kerültem és szintén egy évet dolgoztam PLC programfejlesztőként, javarészt külföldön végeztem rendszer-beüzemelést.
Most megkeresett a cég ahol gyakornok voltam telefonon és állást ajánlott, vezérléstechnikai támogató mérnöki pozícióra. Német társalgás szinten megy, illetve utóbbi egy évben a szakmai része is sokat fejlődött, angolom az kevés.
Kérdezték mennyiért vállalom a pozíciót. Mekkora az az összeg, ami nagyjából reális elvárás?Előre is köszönöm.
-
skul0
aktív tag
Úgy vagyok vele, hogy hátrányom nem lesz belőle, ha még 1-2 évet lehúzok műszakban, már csak a tanulás miatt is, mert mai napig tudok tanulni az öregebbektől apró fortélyokat. Fiatal vagyok még. Utána meg meg lesz az a 2-3 éves szakmai tapasztalat - amit nagyon sok álláshirdetésben látok - és nézelődhetek esetleg mérnöki pozíció után.
Mercutio_:
De, szerencsére igen jó kapcsolatot ápolok a kollégákkal, viszont erről tilos beszélni, az általad említett ok miatt, így nem igazán van viszonyítási alapom, hogy hová is tudnám magam belőni.
Cafeteria van még ezen felül különböző formákban. Itt valóban multiról van szó, nevezetesen a Siemensről.Köszönöm a válaszaitok, majd ezek fényében próbálok alkudozni, aztán jövök vissza jelentkezni, hogy mennyi lett a vége.
-
skul0
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nagyjából 1,5 éve vagyok gyakornok egy német cégnél, karbantartást végzünk egy szintén német autóipari vállalatnál. Hamarosan lediplomázom, szóba jött, hogy ezek után teljes állást is kínálnának számomra, a bér pedig megegyezés szerint alakulna, csak persze fogalmam sincs, hogy nagyjából mennyi lenne a reális bér, amit kérhetnék.
Nem: férfi
Kor: 22
Munkakör: Irányítástechnikai karbantartó- termelés támogatása, a gyártás optimalizálása, meglévő PLC program módosítása, ritkán új berendezések üzembe helyezése lennének az elsődleges feladatok az általános karbantartások mellett.
Végzettség: gépészmérnök Bsc, mechatronika szakirány
Nyelvtudás: német közép, angol alap
Tapasztalat: Az említett 1,5 év a megcélzott munkakörben.200-220 nettóra tippelnék én, erre jönnek még a 12 órás műszak után járó pótlékok, de nem szeretnék se túl sokat, se túl keveset mondani értelem szerűen. Mekkora lenne a reálisan kérhető fizetés ezen körülmények esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest