Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Haha. Egyrészt ha utánanézel, pontosan meg tudod határozni, hogy egy katonatiszt (mondjuk százados), minisztériumi háttérintézményben (azaz 50% illetménykieggel), mennyit keres (ugyanis az _összes_ azonos beosztásban dolgozó, azonos rendfokozatú katona fizetése egyforma (leszámítva persze, ha van valami bónusz: nyelvpótlék, stb.).
Másrészt nem 4, hanem 8 órára vagyok bejelentve (viszont az effektív munkavégzés a közszférában - szerencsés (?) esetben - mondjuk a munkaidő fele, bár ez változó).
Leülhetsz, egyes.Szerk.: kíváncsi vagyok, a volt osztálytársam jövedelmére mit szóltál (szóltatok) volna: idestova 10 éve, keresett havi 700K-t (nem akarta elárulni, mennyit keres, de abban a pénzintézetben vezette a számláját, ahol az asszony dolgozott - én meg pofátlanul megnézettem...
). Mondjuk számlára kapott ennyit (azaz ebből lejön az ÁFA, stb.), de akkor is brutális összeg maradt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 . 64Gb 77% akksival . A1 függő (Osztrák)
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.23
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Mondjuk számlára kapott ennyit (azaz ebből lejön az ÁFA, stb.), de akkor is brutális összeg maradt...