Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
És ami a legnagyobb probléma, hogy emiatt nincs vásárlóerő sem. Tehát öngerjesztő a folyamat. Ha nem fizetnek meg, akkor én sem költekezhetem, így éhen halnak a vállalkozások tőlem. Ha a vállalkozás éhen hal, akkor én is, mert nem kérnek munkát, legfeljebb gombokért. Vagy külföldre dolgozhatom (főállásomban így történik al-al... vállalkozás alkalmazásában, ahol pár ügyes láncszem leveszi a profit javát).
Hihetetlen, hogy mennyire nem likvid némelyik cég, most is várok egy számla kiegyenlítésére, ami már lassan 4 hónapja lenne esedékes, mert azóta nem történt újabb munka. Kb két hónapja derült ki, hogy nem is várható a befejezése. A megbízó csődöt jelentett közben, a közbülső cég pedig egy másik bevételéből ígéri a kifizetésemet. Pedig nem csillagászati pénzről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest