Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Házimozi belépő szinten
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
Dareiosss
üzenetére
Nem tudom hol írtam, hogy nekem milyen szar életem van és másoknak meg milyen jó hozzám képest.
Szülőktől annyi támogatást kaptam, hogy nem kellett dolgoznom tanulás mellett, de ezt kb az összes ismerősöm elmondhatja. Minden vagyontárgyat munkával kerestem meg.
Azt aláírom, hogy nem tartom sikeresnek magam. Másoknak az egyetem elvégzése sikernek számít, én úgy látom, hogy rajtam kívül több százan végeztek csak az én szakomon egy adott félévben.
De ha már jövedelem: ami legjobban bosszant(igazságtalannak tartom, tudom ilyen a világ és fogjam be a számat) amikor valaki csak azért keres többet mert jókor volt jó helyen és semmivel nem tett többet mint én. És nekem mondjátok, hogy ne síránkozzak hisz átlagon felül keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest